Zpětná vazba na logo a název projektu
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 17
- ve věku do: 37
- Výkřik do tmy: Zabývám se výzkumem lidské sexuality, pracuji v laboratoři evoluční sexuologie v rámci Národního ústavu duševního zdraví, Klecany.
- Dal: 27 poděkování
- Dostal: 47 poděkování
Zpětná vazba na logo a název projektu
Dobrý den,
rád bych vás poprosil, abyste nám poskytli zpětnou vazbu k našim dvěma návrhům podoby nového loga programu:
První:
Druhý:
Prosím, napište, které z log preferujete, případně proč a co ve vás vyvolávají.
Rádi bychom se také dozvěděli, jak vnímáte název projektu, budeme vděční, pokud se rozepíšete i o něm.
Děkuji za Váš čas,
Filip Šinkner
Terénní pracovník projektu Parafilik
rád bych vás poprosil, abyste nám poskytli zpětnou vazbu k našim dvěma návrhům podoby nového loga programu:
První:
Druhý:
Prosím, napište, které z log preferujete, případně proč a co ve vás vyvolávají.
Rádi bychom se také dozvěděli, jak vnímáte název projektu, budeme vděční, pokud se rozepíšete i o něm.
Děkuji za Váš čas,
Filip Šinkner
Terénní pracovník projektu Parafilik
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
-
- Globální moderátorka
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 18
- ve věku do: 40
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
- Dal: 1101 poděkování
- Dostal: 1192 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 405 poděkování
- Dostal: 747 poděkování
Re: Zpětná vazba na logo a název projektu
Také se mi více líbí první návrh. Co se týče názvu projektu, vůbec mi nevadí. Je mi celkem jedno, jestli budu nazýván jako parafilik, starším názvem deviant nebo tím ještě starším slovem úchyl. Všechna tato slova pro mě znamenají to samé, tedy nestandartní sexuální zaměření. To, že veřejnost starší názvy deviant a úchyl používá s negativní konotací mi sice vadí, ale bez jakékoliv osvěty čeká nový výraz parafilik to samé. Takže si myslím, že vymýšlet nějaké nové označení je zbytečné, klidně bych se vrátil ke starému označení úchyl a snažil bych se tato slova v očích veřejnosti očistit. Ostatně jak jsem již říkal na prvním setkání, v komunitě se sami těmito slovy označujeme. Např. na chatu nezřídka jde vidět pozdrav "Nazdar úchyle." nebo "Ahoj úchyláci, jak se máte?" a nijak mě to neuráží. Samozřejmě to tak nemusí vnímat všichni, ale myslím si, že když se někdo smíří s tím, že je jeho sexualita zaměřena na děti, tak už je mu celkem jedno, jak se to bude nazývat. Moc se mi ale líbí ten slogan "nemůžete za své pocity, můžete za své činy", přijde mi to dost přesné.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 405 poděkování
- Dostal: 747 poděkování
A ještě abych se vyjádřil k tomu druhému návrhu, to přeškrtnutí mi tam přijde divné, vzlášť to přeškrtnuté srdce na mě působí, jako by parafilik neměl žádné city a šlo opravdu jen o sex, což není pravda. Naopak v tom prvním návrhu se mi líbí to logo úplně dole, kde je modré a růžové L složené do čtverce, to mi přijde originální.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Více se mi líbí druhá verze (ideálně i s nápisem Nemůžete za své pocity, můžete za své činy) , ale BEZ TOHO PŘEŠKRTNUTÉHO SRDCE. Pokud by tam mělo být srdce, tak rozhodně nepřeškrtnuté. Přeškrtnuté působí, jako bychom nemohli prožít šťastnou lásku, jenže my nemůžeme prožít jen sexuální vztah, ale můžeme se zamilovat do holčičky a trávit s ní čas.
Název parafilik se mi líbí.
Název parafilik se mi líbí.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Připojuji se k většině - první logo (rámečkové) se mi líbí podstatně více. Je originální, není "předesignované" (v logu obvykle platí, že méně je více), detail s písmenem L je zajímavý, zároveň dvojité, dvoubarevné Lko tvořící "čtverec" může být případně užito jako takové "menší logo", kdyby někdy bylo potřeba - hezký a úderný detail. Slogan se mi také líbí - vše podstatné vyjádří v několika slovech. Jen co bych změnil, tak bych výsledné rámečkové logo trochu zkombinoval - spodní Lko by mohlo být světlejší modrou barvou (jak je ve zmenšeném logu vedle či nahoře) a to horní by mohlo zůtstat červené, ať se ten Lkový čtverec od zbytku textu odliší.
Druhé logo je sice taky pěkné, ale dle mého není kompaktní a úderné jako to předchozí, navíc, jak již psal kolega Fx100d, mi ten detail se srdcem přijde takový zvláštní.
A co se týče názvu - slovo "Parafilik" se mi poměrně líbí. Kdyby bylo užito "deviant" či "úchyl", znělo by to více démonicky. "Parafilik" zní pro mě skoro až neutrálně, takže mi to určitě nevadí.
Druhé logo je sice taky pěkné, ale dle mého není kompaktní a úderné jako to předchozí, navíc, jak již psal kolega Fx100d, mi ten detail se srdcem přijde takový zvláštní.
A co se týče názvu - slovo "Parafilik" se mi poměrně líbí. Kdyby bylo užito "deviant" či "úchyl", znělo by to více démonicky. "Parafilik" zní pro mě skoro až neutrálně, takže mi to určitě nevadí.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 0
- Dal: 337 poděkování
- Dostal: 428 poděkování
Více se mi líbí první varianta, hlavně proto, že jsem vůbec nepochopil, co to přeškrtnuté srdíčko nebo přeškrtnuté "ik" (?) v druhé variantě má vyjadřovat
K názvu projektu také žádné výtky nemám, stejně jako Fx100d mě neuráží ani deviant ani úchyl (vlastně mi ta dvě starší pojmenování přijdou výstižnější).
K názvu projektu také žádné výtky nemám, stejně jako Fx100d mě neuráží ani deviant ani úchyl (vlastně mi ta dvě starší pojmenování přijdou výstižnější).
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Zdravím. Nemohu se rozhodnout.
Více se mi zamlouvá druhá verze s podtextem, ale bez srdce. Přijde mi čitelnější, než verze první. Přitom kříž jako takový mi nevadí. Rozhodně by grafika logo oživila, ale podle mě ne srdce. Srdce na mě působí kýčovitě.
Proti názvu projektu nic nemám.
Více se mi zamlouvá druhá verze s podtextem, ale bez srdce. Přijde mi čitelnější, než verze první. Přitom kříž jako takový mi nevadí. Rozhodně by grafika logo oživila, ale podle mě ne srdce. Srdce na mě působí kýčovitě.
Proti názvu projektu nic nemám.