Jak jste se dostali na Čepek?
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Jak jste se dostali na Čepek?
Zdravím. Rozhodl jsem se udělat průzkum, jak se uživatelé Čepeku dozvěděli o Čepeku.
Pokud jste se o něm dozvěděli z nějakého fóra nebo z médií, napište prosím z jakého. Pokud odpovíte "jinak", tak prosím napište jak. Danielův svět prosím berte jako "článek v médiích". Možnost "Od jiného pedofila" označte, i pokud nejste pedofil.
Pokud jste se o něm dozvěděli z nějakého fóra nebo z médií, napište prosím z jakého. Pokud odpovíte "jinak", tak prosím napište jak. Danielův svět prosím berte jako "článek v médiích". Možnost "Od jiného pedofila" označte, i pokud nejste pedofil.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 11
- ve věku do: 16
- Výkřik do tmy: většinou je daleko dráždivější zahlédnout než vidět
- Dal: 55 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
Re: Jak jste se dostali na Čepek?
Byl jsem příliš nemocný, abych mohl dělat něco jiného než jen ležet v posteli a brouzdat po netu. Při čtení diskuze na webu věnovanému Foglarovi.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 590 poděkování
- Dostal: 374 poděkování
V roku 2015 sa konalo na Slovensku referendum namierené proti LGBTI komunite, vznešené nazvané referendum o rodine. Pochopiteľne prebiehala diskusia o homosexuáloch, vychádzali rôzne články a blogy. V jednej pravidelnej relácií na sme ktorá sa venuje filmom, spravili zoznam filmov, ktoré sa venujú odlišným a aj kontroverzným sexuálnym preferenciám. No a v zozname bol aj film Danielov svet. Následne som si dal Danielov svet do googlu a našiel čepek. Začal som čítať príspevky na fóru, hlavne tam kde členovia písali o sebe a vedel som, že sem patrím. Tak som sa registroval. No a odvtedy som tu. 

Když jsem si uvědomil kým jsem, začal jsem hledat více informací a při zadání fráze "pedofilie" do Google se mi ukázal tento web. Znám ho už pár let, ale registroval jsem teprve nedávno - a nelituji.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Varování: 3
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 793
- Dal: 451 poděkování
- Dostal: 390 poděkování
Na pride jsem od Myše dostal letáček "nejenhomo". Doma pak málem skončil v popelnici no ale když jsem se ze zvědavosti přece jen koukl a něco si pročetl, tak jsem si dal v hlavě dvě a dvě dohromady. Tenhle web měl velký podíl na tom ze jsem se tak nějak smířil sám se sebou. 

„Polemika má protivníka připravit o klid duše, ne ho urážet.“ — Karl Kraus
-
- Na trestné lavici
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Jelikož mě od mala zajímaly různé věci a v mnoha věcech jsem nesdílel názory většiny, tak jsem již asi ve dvanácti chápal, že většina pedofilů dětem neubližují. Ve třinácti jsem si ze zájmu zadal do Googlu "Jsem pedofil" a narazil jsem na Jirkovu stránku, kde jsem si přečetl část jeho zpovědi. Ale ani mě nenapadlo, že jsem také pedofil. Sice jsem věděl, že se mi nelíbí starší dívky a líbí se mi zejména mladší dívky, ale myslel jsem si, že jsem v tomhle prostě zaostalý.
Na Čepek jsem poprvé narazil těsně po šestnáctých narozeninách, když jsem začal přemýšlet, jestli nejsem pedofil. Dozvěděl jsem se o něm v odkazu, který někdo napsal do mého dotazu na Zpovědnici. Postupně jsem sem stále častěji chodil, pročítal diskuse a články, až mi došlo (zejména díky zamilování do jedné dívky), že jsem pedofil a registroval jsem se zde.
Na Čepek jsem poprvé narazil těsně po šestnáctých narozeninách, když jsem začal přemýšlet, jestli nejsem pedofil. Dozvěděl jsem se o něm v odkazu, který někdo napsal do mého dotazu na Zpovědnici. Postupně jsem sem stále častěji chodil, pročítal diskuse a články, až mi došlo (zejména díky zamilování do jedné dívky), že jsem pedofil a registroval jsem se zde.
-
- Správce poradny
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1355 poděkování
- Dostal: 648 poděkování
Byli jsme na dovolené, zrovna to bylo v době, kdy jsem si začal uvědomovat, že mne přitahují dívenky a že budu asi pedofil, ale ještě jsem si tím nebyl jistý. Dříve, nezávisle na pedofílii, jsem objevil real sex dolls z TPM a silikonu. A tuhle v noci na dovolené jsem se chtěl podívat, jestli, jaké a za kolik se prodávají v ČR. Jeden odkaz směřoval na ČEPEK na diskuzi o dolls.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Kontakt: email: [email protected]
- Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
- Dal: 119 poděkování
- Dostal: 103 poděkování
Když jsem si začal uvědomovat svou jinakost narazil jsem na kaszovu stránku, tam jsem si svou pedofilii přiznal a začal hledat další informace až jsem narazil na ČEPEK.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 104 poděkování
- Dostal: 255 poděkování
Na ČEPEK jsem se, myslím, dostal poprvé o vánocích 2010. Na webu "https://tracker.cztorrent.net/" Někdo do chatu zaslal odkaz na Hostův web "http://pf03.wz.cz/" a já na něj náhodně klikl bez vědomí, co to vůbec je za web - Přes něj jsem se dostal na Kazsovu, Jirkovu stránku: "http://kasz.sweb.cz/" "http://fx100d.cz/" a následně na web čepeku. Myslím, že jsem byl prakticky součástí jeho zrození.
-
- Na trestné lavici
Kdy sis to uvědomil? Já v sedmnácti, když jsem se zamiloval do jedenáctileté dívky. Ale na Jirkovu stránku jsem narazil už ve třinácti, ale nenapadlo mě, že jsem také pedofil. Myslel jsem si, že jsem jen zaostalý.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 12
- Kontakt: email: [email protected]
- Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
- Dal: 119 poděkování
- Dostal: 103 poděkování
Pedofilii jako takovou jsem si přiznal taky v sedmnácti, ale co si tak vzpomínám tak první "příznaky" se začaly objevovat ve 13-15 ti letech. Taky jsem si myslel že jsem zaostalý nebo něco takového.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 3. 3. 2020, 14:22:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necitujte celé dlouhé příspěvky.
Důvod: Necitujte celé dlouhé příspěvky.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 573 poděkování
- Dostal: 717 poděkování
Šel jsem se svěřit kazateli naší církve. Od něho se mi dostalo doporučení na konkrétního sexuologa. A sexuolog mi zase doporučil navštívit stránky ČEPEKu. A jsem za to rád, zvlášť proto, že v té době jsem se na internetu vyhýbal všemu, co by s pedofilií souviselo. Nebylo to proto, že bych se bál odhalení nebo něčeho podobného, ale proto, že v té době jsem nebyl se svou sexualitou srovnaný, měl jsem sám se sebou problémy a bál jsem se toho, že bych při hledání informací o pedofilii mohl narazit na něco, co by zbytečně podráždilo moji fantazii. Na těchto stránkách naštěstí nic takového nebylo. Narazil jsem především na životní příběhy několika lidí. Vlastně úplně první věc, kterou jsem četl, a která na mě zapůsobila asi nejvíc, byl Kubův příběh.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Na trestné lavici
Jen tak pro zajímavost, to jsi se svěřil při zpovědi nebo jen tak?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 573 poděkování
- Dostal: 717 poděkování
Jsem z protestantské církve a zpověď u nás nemá takovou, abych tak řekl, institucionalizovanou podobu jako u katolíků. Katolík my možná řekl, že u nás zpověď není brána jako svátost. Nicméně i tak je možné přijít za kazatelem a probrat s ním to, co tě tíží, nebo s čím zápasíš. Měl jsem to štěstí, že náš kazatel byl velmi obdarovaný co se pastoračních rozhovorů týče a navíc měl vystudovanou psychologii. Setkání jsme měli víc a když jsem mu pak jednou řekl, že přemýšlím o návštěvě sexuologa a jestli by mi mohl doporučit někoho mimo naše město, tak mi odpověděl, že už ho to také napadlo, že si myslí, že to je dobrý nápad a že se poptá.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.