Hledam kamarada 15+
Pravidla fóra
- V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
- Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
- Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 10
- ve věku do: 20
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: ahoj. Jsem Polak z Krakowa. Je mi 37 let. Libi se mi chlapcy a muzi ve veku 10-20 let. V Polsku ne ma vebovych stranek o pedofilni nebo efebofilni. Muzi jak ja v Polsku boji se mluvit o tym, lidi velmi nemaji rady efebofily a pedofily. Casto jsem v Ostravie, Ostrava se mi moc libi a ucim se ceskeho jazyka. Omlouvam se za chyby :). Napiste mi prosim jestli chcete, rad bych mluvil. Pozdravy z Polska:).
Hledam kamarada 15+
ahoj. Jsem Polak z Krakowa. Mam 37 let. Libi se mi chlapcy a muzi ve veku 10-20 let. V Polsku ne ma vebovych stranek o pedofilni nebo efebofilni. Muzi jak ja v Polsku boji se mluvit o tym, lidi velmi nemaji rady efebofily a pedofily. Casto jsem v Ostravie, Ostrava se mi moc libi a ucim se ceskeho jazyka. Omlouvam se za chyby
. Napiste mi prosim jestli chcete, rad bych mluvil. Pozdravy z Polska:).

-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 3
- ve věku do: 17
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Ahoj, volám sa Kristián a mám 22 rokov :) Svoju orientáciu akceptujem, som si vedomý že je mojou súčasťou, no neviem, či mám nato žiť s ňou celý život. Som veľmi vďačný za tento dar, no zároveň my bráni žiť za čo som trochu smutný a pripadám si ako potrestaný...
Re: Hledam kamarada 15+
Ahoj, som zo Slovenska, a v ķľude môžeme pokecať
tiež sa my páčia mladý kluci