Dobrý den,
jmenuji se Filip Šinkner a jsem psycholog, pracující v Národním ústavu duševního zdraví. Jsem součástí týmu doktorky Kateřiny Klapilové, který se věnuje vytvoření komplexního programu Parafilik, který bude sloužit osobám s menšinovými sexuálními preferencemi.
Vaší komunitě patří velké poděkování za data, která jsme pomocí průzkumů mezi vámi nasbírali. Díky nim jsme si vědomi poptávky, která mezi členy komunity existuje a můžeme ji při tvorbě programu zohlednit. Cílem programu Parafilik bude poskytnout informace, možnost anonymní podpory i následné terapeutické péče. V rámci ČR se jedná o inovativní koncept, který může šířit osvětu a pomoci zlepšovat kvalitu života osob s menšinovými sexuálními preferencemi.
V rámci práce na tomto projektu bychom velmi rádi navázali užší spolupráci s vaší komunitou, například ve formě dalších online anonymních průzkumů a diskuzí. Našim cílem je, aby projekt mohl být formován i vašimi zkušenostmi a potřebami. Budeme rádi i za vaše tipy, například jak zajistit anonymitu případných dalších průzkumů či poradny. Prozatím můžeme, pokud bude zájem, poskytnout data z předchozího průzkumu, který byl realizován i za vaší pomoci.
Děkuji a těším se na spolupráci,
Mgr. Filip Šinkner
Projekt Parafilik a ČEPEK
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 17
- ve věku do: 37
- Výkřik do tmy: Zabývám se výzkumem lidské sexuality, pracuji v laboratoři evoluční sexuologie v rámci Národního ústavu duševního zdraví, Klecany.
- Dal: 27 poděkování
- Dostal: 47 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Re: Projekt Parafilik a ČEPEK
Dobrý den, Filipe,
užší spolupráce určitě není problém, především zde na fóru. Zde můžeme diskutovat vše potřebné, zodpovíme jakékoliv dotazy, možná přijdeme s nějakými nápady nebo připomínkami. Projektu Parafilik vyjadřujeme velkou podporu a doufáme, že pomůže nejen zástupcům z našich řad, ale taky dětem, že přece jenom projekt zapůsobí preventivně a obecně sníží výskyt nevhodného chování k dětem ze strany těch pedofilů, kteří si neuvědomují, že mohou svým nevhodným chováním ublížit.
užší spolupráce určitě není problém, především zde na fóru. Zde můžeme diskutovat vše potřebné, zodpovíme jakékoliv dotazy, možná přijdeme s nějakými nápady nebo připomínkami. Projektu Parafilik vyjadřujeme velkou podporu a doufáme, že pomůže nejen zástupcům z našich řad, ale taky dětem, že přece jenom projekt zapůsobí preventivně a obecně sníží výskyt nevhodného chování k dětem ze strany těch pedofilů, kteří si neuvědomují, že mohou svým nevhodným chováním ublížit.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!