Dotaz ohledně vlastního avataru

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Tachken
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 15
Dal: 3 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Dotaz ohledně vlastního avataru

Nový příspěvek od Tachken »

Nikde nemůžu najít více informací k avatarům. Když si chci nahrát svůj, píše to, že je to vypnuté. Ale spousta lidí tady avatar svůj má. To je divné, když někdo může a někdo ne ... dělám někde chybu?
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 29. 3. 2021, 14:45:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přejmenováno.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1545 poděkování
Dostal: 3434 poděkování

Re: Avatar

Nový příspěvek od Kasz »

Avatar nemůžou nahrávat nově registrovaní uživatelé (zelení), stejně tak jejich příspěvky v této sekci musí být schvalovány. Jakmile se staneš regulérním černým uživatelem (tj. budeš mít na kontě 10 vložených příspěvků), pak už avatar budeš moci nahrát.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 388 poděkování
Dostal: 710 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Ahoj,

vítám tě na fóru.

Více informací nejen o avataru se dozvíš ve fóru Skupiny uživatelů a jejich uživatelská oprávnění

Některé věci se ještě postupem času změnily, třeba schvalování příspěvků. Je to kvůli spamerům a různým provokatérům.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Tachken
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 15
Dal: 3 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Nový příspěvek od Tachken »

Aha, děkuji :)