Já a moje úchylka

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Tachken
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 15
Dal: 3 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Já a moje úchylka

Nový příspěvek od Tachken »

Ahoj všichni,

jsem tu poprvé a tak napíšu něco o mě. Kromě toho, že jsem "pedofil", mám na dětech rád ještě jinou věc. Nejdřív obecně. Líbí se mi pouze děvčata a to ve věku cca 13 - 17 let. Mě je 31. Párkrát jsem měl za přítelkyně holky, kterým bylo přes patnáct. Nikdy ne pod 15. Jednou málem - ale když už mělo k tomu dojít, vypadlo z ní, že jí je 13 a tak jsem to prostě utnul. Vystačím si s holkami nad 15. Ale starší 20-ti mě prostě nepřitahují ... A nikdy nechci pannu, takže je výhoda, že už má aspoň nějakou zkušenost.

No ale to hlavní - líbí se mi, když je holka (ve věku kolem 15 let) oblečená jako miminko - dupačky, pleny atd. Jednu takovou přítelkyni jsem měl, kterou to také bavilo a doma tak chodila oblečená vždy. Byli jsme spolu 4 roky. S žádnou jinou jsem to štěstí neměl a žádnou do toho nenutil, ale zjistil jsem, že když jí to nebaví, mě pak nebaví být s ní. To se opravdu s ní rozejdu, než abych jí do něčeho nutil. A tak jsem v posledních 4 letech sám. Nemám žádné akutní nutkání nějakou takovou holku najít, vše je v mých představách a to mi zatím stačí.

PS. ještě mám rád BDSM, hlavně bondage, vzrušuje mě, když slečnu svazuju. Ale to už je jen na okraj.

Jsem zvědav, co mi na to napíšete. :/
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Já a moje úchylka

Nový příspěvek od Hebeš »

Vítej mezi námi.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
301
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 39 poděkování
Dostal: 167 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

Taky tě tu vítám
301
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.

Nový příspěvek od 301 »

V kolika letech sis to uvědomil ? A už ses někomu svěřil?
Vím že je to tu anonymní ale nevadilo by ti pouze uvést z jakého jsi kraje když ne město
Tachken
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 15
Dal: 3 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Nový příspěvek od Tachken »

Ahoj, ne, nikomu jsem se nesvěřil - rodině - s tou stejně nekomunikuji, kamarádi vědí jen o BDSM. Když nemusím uvádět město, tak aspoň kraj - Hlavní město Praha :D

To oblečení jako ABDL na holkách a BDSM jsem si uvědomil někdy, když mi bylo asi 14 let, to že jsem na mladé holky pak někdy hodně po dvacítce, kdy už ten rozdíl byl velkej.
301
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od 301 »

To mě bude za pár měsícu 18. Já mám výhodu že se mohu skamarádit s dětmi a vyýhodu mam v tom že muj věk není příliš vysokej. Kdyby mi bylo třeba 60 tak je to něco jiného pro to dítě... ale 17 letej mladík si třeba řeknou že jsem kamarád a nikdy by je nenapadlo že je to s mojí orientací jinak.Proto já se snažím když je to možné se co nejvíce dětmi bavit dokud mi neni třeba 40. 17 a 9 či 10 let neni tak hrozný.. teda si myslím *bye* *bravo*
301
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od 301 »

Taky máte podobný názor?
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj. Vitaj na čepeku. *bye*