jsem tu poprvé a tak napíšu něco o mě. Kromě toho, že jsem "pedofil", mám na dětech rád ještě jinou věc. Nejdřív obecně. Líbí se mi pouze děvčata a to ve věku cca 13 - 17 let. Mě je 31. Párkrát jsem měl za přítelkyně holky, kterým bylo přes patnáct. Nikdy ne pod 15. Jednou málem - ale když už mělo k tomu dojít, vypadlo z ní, že jí je 13 a tak jsem to prostě utnul. Vystačím si s holkami nad 15. Ale starší 20-ti mě prostě nepřitahují ... A nikdy nechci pannu, takže je výhoda, že už má aspoň nějakou zkušenost.
No ale to hlavní - líbí se mi, když je holka (ve věku kolem 15 let) oblečená jako miminko - dupačky, pleny atd. Jednu takovou přítelkyni jsem měl, kterou to také bavilo a doma tak chodila oblečená vždy. Byli jsme spolu 4 roky. S žádnou jinou jsem to štěstí neměl a žádnou do toho nenutil, ale zjistil jsem, že když jí to nebaví, mě pak nebaví být s ní. To se opravdu s ní rozejdu, než abych jí do něčeho nutil. A tak jsem v posledních 4 letech sám. Nemám žádné akutní nutkání nějakou takovou holku najít, vše je v mých představách a to mi zatím stačí.
PS. ještě mám rád BDSM, hlavně bondage, vzrušuje mě, když slečnu svazuju. Ale to už je jen na okraj.
Jsem zvědav, co mi na to napíšete.