Jestli někde vidím cestu co se týče oboustranného dospělého vztahu, nejpravděpodobněji se mi rýsuje forma soužití s člověkem, co to má podobně, jako já. Jsem homosexuální pedofil a částečně taky efebofil. Zajímá mě objevovat možnosti blízkého přátelství s vyhlídkou případného vzájemného soužití a cítím potřebu k tomuto udělat nějaký "akční krok". Je mi 24, bydlím ve Středočeském kraji, živím se prací s dětmi. Jsem člověk kreativní různými způsoby, rád chodím s batohem po krajině, cestuji do blízka i dálky, učím se nové věci především z oblasti humanitních věd a rozvíjím znalost sebe sama. Mám rád hudbu, sám se jí trochu věnuji. Užívám si společnost i pobývání o samotě, chodím na šíři kulturních akcí, ale potřebuji též klidný prostor k usebrání.
Mám představu, že se mi ozve někdo v podobném věku, kdo vnímá, že se mnou něco sdílí. Na psaní mě moc neužije, radši se setkávám, tak s tím, aby dotyčný počítal.
Myš
Akční krok
Pravidla fóra
- V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
- Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
- Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 808 poděkování
Akční krok
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
SOAD
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 793
- Dal: 451 poděkování
Re: Akční krok
Myš, cnarakterni člověk otevřený duši snad všemu... Osobně mi přijde i jako hodně hravý jedinec.
Být Srstka tak ho doporucim i do domu bez zahrady ale s venkovním výběhem bude určitě šťastnější!!
Být Srstka tak ho doporucim i do domu bez zahrady ale s venkovním výběhem bude určitě šťastnější!!

-
Jak čas běží a covid se šíří, řekl jsem si, že napíšu, že hledám stále.
Nic moc se od doby, co jsem inzerát psal, nezměnilo, jen už je mi 25
Nic moc se od doby, co jsem inzerát psal, nezměnilo, jen už je mi 25

SOAD
SOAD
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 3
- Výkřik do tmy: Ahoj, volám sa Kristián a mám 22 rokov :) Svoju orientáciu akceptujem, som si vedomý že je mojou súčasťou, no neviem, či mám nato žiť s ňou celý život. Som veľmi vďačný za tento dar, no zároveň my bráni žiť za čo som trochu smutný a pripadám si ako potrestaný...
Ahoj, mám 21 rokov, a hľadám niečo podobné. Som tiež homosexuálny pedofil, a cítim že musím nájsť niekoho, kto my bude v týchto veciach podobný, a bude mať pochopenie. Som sice zo Slovenska, onedlho prerušujem študium vysokej školy a pôjdem pracovať do Nemecka. Je možné, že svoje plány zmením, ak sa vyskytne príležitosť. Pochopil som, že musím nájsť niekoho, s kým si môžem o takýchto veciach kľudne pokecať, a viem, že môžem s takouto osobou aj žiť.
Momentálne sa ničomu nevenujem, pretože vďaka svojej orientácií, a nepochopenia samého seba sa necítim najlepšie. Neviem sa nájsť. Počas troch rokoch, som sa venoval všeobecne športu, hudbe, hrávam si trochu na gitare a časom by som chcel aj na klavíri
, s cestovaním nemám nejaké veľké skusenosti, kedže nemám s kým. Býval som extrémista v zdravom žiťí ( bosochôdza, otužovanie, psychická hygiena ) ak som ťa zaujal, ozvi sa.
Adresu mám v profile, čakám na odpoveď, pekný zvyšok dňa prajem...
Kiko
Momentálne sa ničomu nevenujem, pretože vďaka svojej orientácií, a nepochopenia samého seba sa necítim najlepšie. Neviem sa nájsť. Počas troch rokoch, som sa venoval všeobecne športu, hudbe, hrávam si trochu na gitare a časom by som chcel aj na klavíri

Adresu mám v profile, čakám na odpoveď, pekný zvyšok dňa prajem...
Kiko
-
Tak už je mi 26, ale představte si, moc ten rozdíl mezi 25 a 26 není patrný 

SOAD
SOAD
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 793
- Dal: 451 poděkování
-
- Nový člen
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Kontakt: wickr: whitecz
email: [email protected] - Příspěvky: 3
Ahoj, jsem tu nový a rád bych si s tebou popovídalMyš píše: ↑středa 28. 8. 2019, 22:59:21 Jestli někde vidím cestu co se týče oboustranného dospělého vztahu, nejpravděpodobněji se mi rýsuje forma soužití s člověkem, co to má podobně, jako já. Jsem homosexuální pedofil a částečně taky efebofil. Zajímá mě objevovat možnosti blízkého přátelství s vyhlídkou případného vzájemného soužití a cítím potřebu k tomuto udělat nějaký "akční krok". Je mi 24, bydlím ve Středočeském kraji, živím se prací s dětmi. Jsem člověk kreativní různými způsoby, rád chodím s batohem po krajině, cestuji do blízka i dálky, učím se nové věci především z oblasti humanitních věd a rozvíjím znalost sebe sama. Mám rád hudbu, sám se jí trochu věnuji. Užívám si společnost i pobývání o samotě, chodím na šíři kulturních akcí, ale potřebuji též klidný prostor k usebrání.
Mám představu, že se mi ozve někdo v podobném věku, kdo vnímá, že se mnou něco sdílí. Na psaní mě moc neužije, radši se setkávám, tak s tím, aby dotyčný počítal.
Myš

-
Zatím šlo všechno do ztracena. Ale jak by řekl mistr Yoda: "trpělivost, mladý padawane".
SOAD
SOAD
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 14
- Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : +420 605 779 951
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b - Výkřik do tmy: děti jsou super
- Dal: 398 poděkování
- Dostal: 47 poděkování
Myš píše: ↑středa 28. 8. 2019, 22:59:21 Jestli někde vidím cestu co se týče oboustranného dospělého vztahu, nejpravděpodobněji se mi rýsuje forma soužití s člověkem, co to má podobně, jako já. Jsem homosexuální pedofil a částečně taky efebofil. Zajímá mě objevovat možnosti blízkého přátelství s vyhlídkou případného vzájemného soužití a cítím potřebu k tomuto udělat nějaký "akční krok". Je mi 24, bydlím ve Středočeském kraji, živím se prací s dětmi. Jsem člověk kreativní různými způsoby, rád chodím s batohem po krajině, cestuji do blízka i dálky, učím se nové věci především z oblasti humanitních věd a rozvíjím znalost sebe sama. Mám rád hudbu, sám se jí trochu věnuji. Užívám si společnost i pobývání o samotě, chodím na šíři kulturních akcí, ale potřebuji též klidný prostor k usebrání.
Myš
Mám to dost podobně, je mi nyní 25, jsem homosexuální pedofil, s dětmi sice nepracuji ale byl jsem/ jsem některými na bliznu.
Budu rád, když napíšeš na [email protected]
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 13. 2. 2022, 17:48:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Po registraci přiřazen příspěvek návštěvníka k profilu.
Důvod: Po registraci přiřazen příspěvek návštěvníka k profilu.