Tygře, tygře - od Margaux Fragoso

KNIHY slouží ke sdílení recenzí a tipů na zajímavá knižní díla.
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání recenzí na jakékoliv knihy a následná diskuze k nim.
  2. Jestliže bude v rámci recenze knihy uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné toto jméno zkrátit na křestní jméno a iniciálu příjmení.
  3. V rámci recenzí je možné vkládat odkazy na fotografie obálek knih, příp. fotografie autorů, a to jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj. Je-li autor v současnosti mladší 18 let, anebo je-li na jeho fotografii společně s ním jiná osoba v současnosti mladší 18 let, odkaz na fotografii nemůže být zveřejněn.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Tygře, tygře - od Margaux Fragoso

Nový příspěvek od Dreamer »

Po zaregistrování přidávám do správné sekce, aby nezapadlo:
Návštěvník píše: čtvrtek 11. 7. 2019, 18:21:38Tiger, Tiger: A Memoir - by Margaux Fragoso
https://www.goodreads.com/book/show/8979038-tiger-tiger
https://www.databazeknih.cz/knihy/tygre-tygre-90298
Poslouchal jsem na audible.com, ale vyšlo i v češtině. Trochu smutný memoár zneužíváné dívky popisující události od dětství až do dospělosti, ale se spoustou romance a depresivní spíš až ke konci. Věřím že členům komunity se bude líbit. Pozor je tam pár explicitních scén.
Na knize se mi líbilo úplně všechno. Zejména pak že nepodává skutečný příběh černobíle.