Na základě potřeby psychoterapeuta, se kterým spolupracuji, abych byl veden u nějakého sexuologa, jsem byl na konzultaci u MUDr. Zlatka Pastora, který má svoji albulanci v Motole. Dopředu jsem o něm věděl jen to, že dělal oponenturu rigorózní práce jiného českého sexuologa právě na téma pedofilie. Předpokládal jsem tedy, že o pedofilii něco bude vědět a z jeho mediálních vystoupení se mi zdál jako člověk otevřený.
Strávili jsme spolu hodinu. Pan Pastor byl chápavý a nehodnotící a povídání to bylo příjemné. Ověřil si, jak jsem na tom s informovaností o zákonech a problematice pedofilie. Práci s dětmi nevnímal apriori jako problém, přirozeně jsme se ale u toho chvíli zastavili. Nicméně sám přiznal, že parafilie nejsou jeho hlavním tématem práce, že je sexuolog-gynekolog a zaměřuje se tedy především na sexuální problémy u žen. Skončili jsme s tím, ať se klidně ozvu, ale že pro mě asi nemá moc co udělat. Pro případ, že bych chtěl s někým spolupracovat víc do hloubky, doporučil mi obrátit se na sexuologickou ambulanci při PL Bohnice, kde ordinuje MUDr. Slavoj Brichcín.
Zkušenost se sexuologem - Zlatko Pastor
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 146 poděkování
- Dostal: 764 poděkování
Zkušenost se sexuologem - Zlatko Pastor
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD