Zkušenost se sexuologem - Zlatko Pastor

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 146 poděkování
Dostal: 764 poděkování

Zkušenost se sexuologem - Zlatko Pastor

Nový příspěvek od Myš »

Na základě potřeby psychoterapeuta, se kterým spolupracuji, abych byl veden u nějakého sexuologa, jsem byl na konzultaci u MUDr. Zlatka Pastora, který má svoji albulanci v Motole. Dopředu jsem o něm věděl jen to, že dělal oponenturu rigorózní práce jiného českého sexuologa právě na téma pedofilie. Předpokládal jsem tedy, že o pedofilii něco bude vědět a z jeho mediálních vystoupení se mi zdál jako člověk otevřený.

Strávili jsme spolu hodinu. Pan Pastor byl chápavý a nehodnotící a povídání to bylo příjemné. Ověřil si, jak jsem na tom s informovaností o zákonech a problematice pedofilie. Práci s dětmi nevnímal apriori jako problém, přirozeně jsme se ale u toho chvíli zastavili. Nicméně sám přiznal, že parafilie nejsou jeho hlavním tématem práce, že je sexuolog-gynekolog a zaměřuje se tedy především na sexuální problémy u žen. Skončili jsme s tím, ať se klidně ozvu, ale že pro mě asi nemá moc co udělat. Pro případ, že bych chtěl s někým spolupracovat víc do hloubky, doporučil mi obrátit se na sexuologickou ambulanci při PL Bohnice, kde ordinuje MUDr. Slavoj Brichcín.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD