Ahoj, tak po dlouhém váhání se představuji. Jsem asi na rozdíl od Vás většiny starší, je mi už 48let. Nejsem tak úplně čistokrevný pedofil,mám tu sexualitu složitější, líbí se mi dívky od cca 6—12 let, ale líbí se mi i starší ženy, tam ale není taková citová přitažlivost. Dlouho, hodně dlouho jsem si nechtěl připustit že se cítím s dívkami "rozjařený". Vzhledem k tomu že jsem vyrůstal v katolické rodině se silně patologickými, dysfunkčními vztahy, zejména s matkou, dlouho jsem myslel že je můj vztah k ženám ovlivněn tím.Doufal jsem že se mi podaří navázat vztah s dospělou ženou, ale bohužel.
Jsem introvert, špatně navazuji vztahy, můj život je ovlivněn mou úzkostnou poruchou. Vzhledem k určité šikaně v dětství a nepřijmutí v kolektivu na zš i sš jsem dost nedůvěřivý. Žiju nyní ve Východních Čechách, ale dlouhou dobu jsem žil v Praze. Cítím se hodně sociálně izolovaný, rád bych navázal přátelství s kýmkoliv seriozním, mužem i ženou.
Ahoj všichni
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 6
- ve věku do: 40
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 451 poděkování
Re: Ahoj všichni
Ahoj, vítám tě tu.
Kazdy má ve skříni bubaka tak bych se na tvém místě nebál těch tvých.
Pobývám v Brně ale hodně cestují po ČR tak když by jsi chtěl zajít na pivko nebo jen tak pokecat, klidné napiš. Sice je nás zájem jiný ale i tak věřím že je fajn pokecat s někým z nás.
Mimochodem Bergmann byl prvním vynálezcem samopalu ráže 9mm (rok 1918)... Dobrý Nick!!
Kazdy má ve skříni bubaka tak bych se na tvém místě nebál těch tvých.
Pobývám v Brně ale hodně cestují po ČR tak když by jsi chtěl zajít na pivko nebo jen tak pokecat, klidné napiš. Sice je nás zájem jiný ale i tak věřím že je fajn pokecat s někým z nás.
Mimochodem Bergmann byl prvním vynálezcem samopalu ráže 9mm (rok 1918)... Dobrý Nick!!