Ahoj všichni

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Bergmann
Nový člen
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 6
ve věku do: 40
Dal: 1 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Ahoj všichni

Nový příspěvek od Bergmann »

Ahoj, tak po dlouhém váhání se představuji. Jsem asi na rozdíl od Vás většiny starší, je mi už 48let. Nejsem tak úplně čistokrevný pedofil,mám tu sexualitu složitější, líbí se mi dívky od cca 6—12 let, ale líbí se mi i starší ženy, tam ale není taková citová přitažlivost. Dlouho, hodně dlouho jsem si nechtěl připustit že se cítím s dívkami "rozjařený". Vzhledem k tomu že jsem vyrůstal v katolické rodině se silně patologickými, dysfunkčními vztahy, zejména s matkou, dlouho jsem myslel že je můj vztah k ženám ovlivněn tím.Doufal jsem že se mi podaří navázat vztah s dospělou ženou, ale bohužel.
Jsem introvert, špatně navazuji vztahy, můj život je ovlivněn mou úzkostnou poruchou. Vzhledem k určité šikaně v dětství a nepřijmutí v kolektivu na zš i sš jsem dost nedůvěřivý. Žiju nyní ve Východních Čechách, ale dlouhou dobu jsem žil v Praze. Cítím se hodně sociálně izolovaný, rád bych navázal přátelství s kýmkoliv seriozním, mužem i ženou.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Re: Ahoj všichni

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj. Vítam ťa na čepeku. *bye*
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Re: Ahoj všichni

Nový příspěvek od Tim »

Ahoj, vítám tě tu.
Kazdy má ve skříni bubaka tak bych se na tvém místě nebál těch tvých. :)
Pobývám v Brně ale hodně cestují po ČR tak když by jsi chtěl zajít na pivko nebo jen tak pokecat, klidné napiš. Sice je nás zájem jiný ale i tak věřím že je fajn pokecat s někým z nás.

Mimochodem Bergmann byl prvním vynálezcem samopalu ráže 9mm (rok 1918)... Dobrý Nick!! :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.