Ziadam o trvale odstranenie mojho uctu vratane vsetkych mojich prispevkou z osobnostnych dovodou. Chapem a viem ze to nieje jednoduche napriek tomu vas o to prosim. Rozhodol som sa. Toto rozhodnutie nieje koli ludom z tejto komunity. Je to aj z toho dovodu ze vnutorne chcem byt slobodny clovek a nechcem byt viazany na pedofilnom webe aj ked je legalny. Som vyrovnani zo svojou orientaciou a to aj vdaka tejto komunite a ludom ktori v nej su. Ale uz nechcem byt vedeny ako clen. Nieje to spontanne rozhodnutie. Uvazoval som na tim dlho. Rozhodol som sa.
Timto by som chcel zaroven podakovat tejto komunite ktora mi velmi pomohla v poznavani seba sameho vratane vsetkych adminou a clenou. Samostane vdacim za vela Gabrielovi Svobodovi. Podla mojho nazoru je to jeden z najmilsich ludi v tejto komunite. Velmi si vazim jeho pracu na tomto webe a myslim ze niesom jediny. Su to prave filmy ktore dokazu skutocne pomoct v poznavani seba sameho. Tolko krasnych filmou som spoznal vdaka nemu a tolko mi znovu po rokoch pripomenul. Som mu zato naozaj zo srdca vdacny.
Nic nieje koli vam ani tejto komunite je to cisto o mne. Dajte mi vediet ake su poziadavky pre odstranenie. Dakujem.
Odstranenie uctu
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Re: Odstranenie uctu
V prvé řadě mi dovol se zeptat, zda máš takový krok opravdu promyšlený. Každý odcházející člen je pro komunitu ztráta, obzvláště takový, se kterým v naprosté většině případů nejsou žádné problémy. A přitom v mnohých případech to opravdu není nutné. Je možné se z komunity vzdálit a nebýt příliš aktivní, ale účet si zde nechat pro případ, že by ses někdy v budoucnu chtěl znovu (byť i jen třeba na jeden či dva příspěvky) do diskuzí na fóru zapojit.
Odchod člověka z webu je i zásah do dění celé komunity, neboť odstraněním poděkování se ztratí informace, komu se co líbilo, kdo s čím souhlasil. Ty sám máš na profilu, že jsi dal lidem 170 poděkování. Ta se smažou a už je nikdo nenavrátí. A sám jsi dostal 361 poděkování - od lidí, jež nechtěli psát třeba příspěvek "souhlasím" nebo příspěvek "děkuji" a tyto dvě věci vyjádřili poděkováním, "lajkem". Tyto jejich reakce budou taktéž pryč.
Odchod z komunity je vhodný spíše pro ty, kdo se opravdu a za žádnou cenu neumí smířit s jejími pravidly, vedením, s tím, co si ČEPEK klade na cíle. Ale pokud z tvé strany žádný takový problém není (a píšeš, že toto rozhodnutí nečiníš kvůli komunitě), přijde mi zbytečné ji opouštět takto, trvale. Dle mého by v tvém případě bylo lepší ji třeba na nějaký čas odložit, ale účet si nechat.
V druhé řadě se vyjádřím k tomu, jak mazání účtu funguje. Smazat veškeré příspěvky již bohužel není možné. Je to napsané v pravidlech (bod 8j) a zároveň jsme k tomu diskutovali (od tohoto tvého příspěvku dále). V krátkosti z mého příspěvku v daném vláknu vypíchnu vyjádření:
Pokud opravdu budeš a chceš trvat na smazání účtu, většinu informací najdeš buďto v pravidlech či v již zmíněném vláknu, kde jsem to celkem dobře popsal. V takovém případě bych od tebe potřeboval SZ s oficiální žádostí, kde i zmíníš, zda chceš ponechat přezdívku tak jak je (pokud ne, změnit se musí před smazáním účtu), aby se u příspěvků, které se pak budou ukazovat jako od návštěvníka, zobrazovala, anebo zda si přeješ uvést tam něco jiného; zda (a jaké) příspěvky si přeješ smazat, tedy příspěvky nějakého osobnějšího charakteru. Pak by standardně došlo k čekací lhůtě, při níž bys dle pravidel nemohl být aktivní a při níž ještě máš možnost rozmyšlení žádosti, a po ní bys smazání účtu potvrdil a účet by pak byl smazán.
Ale upřímně doufám, že se rozhodneš setrvat, i kdyby jako neaktivní přezdívka.
Odchod člověka z webu je i zásah do dění celé komunity, neboť odstraněním poděkování se ztratí informace, komu se co líbilo, kdo s čím souhlasil. Ty sám máš na profilu, že jsi dal lidem 170 poděkování. Ta se smažou a už je nikdo nenavrátí. A sám jsi dostal 361 poděkování - od lidí, jež nechtěli psát třeba příspěvek "souhlasím" nebo příspěvek "děkuji" a tyto dvě věci vyjádřili poděkováním, "lajkem". Tyto jejich reakce budou taktéž pryč.
Odchod z komunity je vhodný spíše pro ty, kdo se opravdu a za žádnou cenu neumí smířit s jejími pravidly, vedením, s tím, co si ČEPEK klade na cíle. Ale pokud z tvé strany žádný takový problém není (a píšeš, že toto rozhodnutí nečiníš kvůli komunitě), přijde mi zbytečné ji opouštět takto, trvale. Dle mého by v tvém případě bylo lepší ji třeba na nějaký čas odložit, ale účet si nechat.
V druhé řadě se vyjádřím k tomu, jak mazání účtu funguje. Smazat veškeré příspěvky již bohužel není možné. Je to napsané v pravidlech (bod 8j) a zároveň jsme k tomu diskutovali (od tohoto tvého příspěvku dále). V krátkosti z mého příspěvku v daném vláknu vypíchnu vyjádření:
Zdroj: Re: Nová pravidla, platná od 24.12.2015 (sekce O webu)Marco Freeman ve vedlejším vláknu píše:Účet se maže bez příspěvků, jelikož když se smaže účet i s příspěvky, udělá to na fóru ohromný binec. Zanikne pointa témat, některá budou absolutně nepochopitelná, při větším počtu příspěvků to vlastně může i zničit fórum. Přezdívka u příspěvku zešedne (což znamená, že uživatel je pouze "návštěvník" a není registrovaný na fóru). Lze se ale domluvit na předešlé změně přezdívky na jinou, takže u starých příspěvků se nutně nemusí zobrazovat přezdívka smazaného uživatele. To ale neznamená, že účet není zrušený. Účet zrušený je, jen příspěvky zůstaly tam, kde byly. (Vyjma těch důvěrnějších, které si uživatel smazat přál.) … Představ si svůj účet - máš tam zhruba 432 příspěvků (v této chvíli, kdy to píšu). Já tam mám 828, Gabriel tam má 4949, Daniel tam má 363. A teď si představ, že bychom si všichni přáli smazat účet i s příspěvky. Z fóra by po pár takových žádostech nezbylo vůbec nic. Diskuze by nedávaly bez zmizelých příspěvků vůbec smysl, témata by ztratila hodnotu a vlastně bychom pomalu všechno mohli postupně smazat. To je důvod, proč nemůžeme v této věci vyjma několika vybraných příspěvků vyhovět.
Pokud opravdu budeš a chceš trvat na smazání účtu, většinu informací najdeš buďto v pravidlech či v již zmíněném vláknu, kde jsem to celkem dobře popsal. V takovém případě bych od tebe potřeboval SZ s oficiální žádostí, kde i zmíníš, zda chceš ponechat přezdívku tak jak je (pokud ne, změnit se musí před smazáním účtu), aby se u příspěvků, které se pak budou ukazovat jako od návštěvníka, zobrazovala, anebo zda si přeješ uvést tam něco jiného; zda (a jaké) příspěvky si přeješ smazat, tedy příspěvky nějakého osobnějšího charakteru. Pak by standardně došlo k čekací lhůtě, při níž bys dle pravidel nemohl být aktivní a při níž ještě máš možnost rozmyšlení žádosti, a po ní bys smazání účtu potvrdil a účet by pak byl smazán.
Ale upřímně doufám, že se rozhodneš setrvat, i kdyby jako neaktivní přezdívka.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Odstranenie uctu
Mathiasi, taky si myslím, že by bylo dobré - pokud se chceš vzdálit - tak se prostě vzdálit, nepřispívat zde, a účet nerušit. Tak jako to udělalo mnoho lidí před tebou, kteří zde účet mají, ale již mnoho let nepřispívají. Takto se můžeš třeba za 10 let vrátit, když budeš chtít něco zmínit, na co jsi třeba narazil. Smazáním účtu o tuto možnost v podstatě přicházíš - nemá smysl, abys třeba po čase přišel jako anonym a psal "hej, já jsem Mathias, už jsem tu dlouho nepsal, chtěl jsem se s vámi podělit o...". Jakékoliv smazání uživatele s mnoha příspěvky, ze kterých se stanou příspěvky nějakého anonyma, fórum zkrátka naruší.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!