Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Hebeš »

Takže ti dva na tom videu mi smazali komentář, kde uvádím pravdivé ozdrojované informace a své zkušenosti, vysvětluji rozdíl mezi pedofilí a zneužíváním, vysvětluji špatnost zneužívání. Takže cenzurují pravdu a manipulují s lidmi a utvrzují je o dogmatech, jak jsou pedofilové zrůdy. Četli můj komentář, takže ví pravdu o nás, ale záměrně šíří lži a dezinformace a manipulují s lidmi. Vědí, že píši pravdu a naschvál to mažou, protože by to ukázalo, že jsou to lháři. A to jsem tam odkazoval na Weissovy články.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Hebeš
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Ohlas účasti Československé pedofilní komunity na Prague Pride 2019 v médiích

Nový příspěvek od Hebeš »

Pro ukázku jsem dám jeden z mých komentářů k tomu videu.
A jak se ty můžeš zaručit, že nezavraždíš svoje dítě? Rodiče jich vraždí 20 ročně, pedofilové žádné za poslední dva roky. Krom toho další děti, které rodiče zavraždí, když je vezou opilí nebo jedou na přejezd.

Jak se můžeš zaručit, že neznásilníš ženu?

Lidé se mají posuzovat dle svých skutků. Pedofil, který zneužije dítě je zavrženíhodný, stejně tak jako rodič, který týrá svoje dítě. Člověk nemůže být posuzován dle toho, jestli se zamilovává do třicetiletých nebo desetiletých, pokud se k nim nechová nevhodně.

Můj komentář jsi smazal, protože jsem tam psal fakta, kritizoval jsem tam zneužívání a kritizoval jsem tam islám, že umožňuje znásilňovat bezbranné devítileté nucené manželky, které pak i mnohdy po sexu umírají. Kritizoval jsem tam směšný trest - podmínku pro zločince, který opakovaně souložil s dvanáctiletou dcerou své přítelkyně, která kvůli němu otěhotněla. A vy z krajní pravice přece nemůžete dopustit, aby lidé věděli, že jsou někteří pedofilové dobří lidé a kritizují zrůdnosti, které se vůči dětem páchají například v Súdánu. Vám totiž o děti vůbec nejde.

Pedofil kritizující znásilnění musí být orwelovsky umlčen, aby lidem nedošla pravda, že nejsme úchylná prasata.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Hebeš píše: pondělí 19. 8. 2019, 15:06:31
Pedofil kritizující znásilnění musí být orwelovsky umlčen, aby lidem nedošla pravda, že nejsme úchylná prasata.
Tak zle to nebude, já si dokonce ani nemyslím že by nějak přemýšleli nad tím co píšeš...
"Jen" tě nevnimaji jako rovnocennou bytost aby jsi měl právo se k tomu vyjadřovat...
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 566 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Tim píše: pátek 16. 8. 2019, 23:30:22 Tak se zbrojakem držím palce, sám ho vlastním a mám radši než občanku :D Jaké kategorie?
Mám podanou žádost o zbrojní průkaz skupiny E. Díky za palce. Termín zkoušky ještě není stanoven, ale určitě dám vědět, jak jsem dopadl.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Daniel píše: středa 21. 8. 2019, 21:06:48
Tim píše: pátek 16. 8. 2019, 23:30:22 Tak se zbrojakem držím palce, sám ho vlastním a mám radši než občanku :D Jaké kategorie?
Mám podanou žádost o zbrojní průkaz skupiny E. Díky za palce. Termín zkoušky ještě není stanoven, ale určitě dám vědět, jak jsem dopadl.
Je škoda jen ta jedna kategorie... Nemůžeš si prebijet a ani množství držené munice není šlágr. Ale určitě dej vědět jak jsi dopadl :)
Cykle02
Mediální analytik
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2507 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

Zmínka o účasti ČEPEKu na Prague Pride 2019 na dezinformačním webu sputnik, resp. postu pana Fialy k tomu na jeho FB:
Pražské vedení vyvěsilo v pondělí na budově Nové radnice duhovou vlajku, čím demonstrovalo podporu festivalu sexuálních menšin Prague Pride. Poprvé tak učinilo v roce 2019.

Podle slov radní Hany Třeštíkové (Praha sobě) jde o ukázku modernity hlavního města České republiky a o přihlášení k toleranci všech menšin, včetně sexuálních. Její kolega Vít Šimral (Piráti) k tomu dodal, že nevidí ve vyvěšení vlajky narušení hodnot tradiční rodiny.

„Na budově Nové radnice na Mariánském náměstí vlaje od dnešního rána duhová vlajka. A to jako symbol a oslava toho, že můžeme být každý tím, kým opravdu chceme,” uvádí vedení Prahy na sociálních sítích.

Příspěvky pražského magistrátu na Facebooku a Twitteru očekávaně vyvolaly veřejnou reakci, která byla občas docela emotivní. Uživatelé přímo komentovali krok městských úřadů, ale také debatovali mezi sebou.

„To nemají nic lepšího co dělat nebo co? Fakt trapné,” stojí v jednom z komentářů.

„Každý je tím, kým je. V ČR dokonce může být. I bez vlajky,” uvádí další.

„‚Každý můžeme být tím, kým chceme’ - to je docela klišé. A taky trochu lež. Málokdo z nás může být třeba Američanem. Nikdo z nás nemůže být psem. Nevybereme si rodiště, výšku, věk ani rasu, a ani to pohlaví není tak úplně v naší moci. Tak nevím, co přesně tady Praha slaví,” sděluje svůj názor uživatel Petr Mareš.

„Tímhle jenom podněcujete k šíření nenávisti,” vytýká magistrátu další uživatel.

Desátý ročník festivalu Prague Pride začíná dnes. Během týdne proběhne kolem stovky různých akcí, včetně výstav a přednášek. Část aktivit se bude konat online kvůli epidemiologickým opatřením spojeným s covidem-19.

Poprvé se duhová vlajka objevila na budově pražského magistrátů v loňském roce. Tehdy vedení města také rozhodlo o podpoře akcí sexuálních menšin, kvůli čemu se stalo terčem kritiky ze strany politických sil zastupujících tradiční hodnoty. Například politiky za SPD pobouřila účast na festivalu Československé pedofilní komunity (Čepek).

„Tak to už je fakt zvrácené. Na Prague Pride se propagovala pedofilie. Pedofilové se tím na svých stránkách přímo chlubí. Policie by měla konat!” psal tehdy na Facebook místopředseda SPD Radim Fiala.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Cykle02
Mediální analytik

Měl jsem v Krakově dealera. Během stanného práva legálně kouřil marihuanu. Studoval biologii a podrazil svého vedoucího diplomové práce s prací nazvanou „Vliv THC na vagus gupií“. Své akvarijní rybičky zfetoval tím, že do akvária foukal marihuanový kouř vzduchovou pumpou. Víte, jak se chovají zfetované gupky? Plavou hlavou dolů.

V USA jsou od roku 2017 v hračkářstvích k dostání transgenderové panenky zobrazující malou blonďatou holčičku se dvěma culíky a penisem pod červenožlutými šatičkami ve tvaru hrášku. 84 procent nizozemských pediatrů by chtělo eutanazii dětí ve věku 1-12 let. Jak informoval deník The Telegraph, v září 2019 byla čtyřiadvacetiletá Julia z Polska na rok vyloučena ze studia na Nottinghamské univerzitě, kde studuje porodní asistentku, a to z toho důvodu, že dívka propagovala své pro-life názory a odpor k potratům. „Moje babička je staré ekologické prase,“ zpíval sbor devítiletých dětí v německém veřejnoprávním vysílání Westdeutscher Rundfunk před loňskými Vánocemi. Itálie zavedla povinnou výuku o změně klimatu. Ve Spojených státech probíhá kampaň za legalizaci konopí, které má být oním „výstřelem, na který ekonomika čeká po koronaviru“.

Můj dealer marihuany byl téměř génius. Málem vydestiloval LSD z námelu, byl opravdu velmi blízko. Po roce, možná dvou, kdy „psal“ diplomovou práci o gupkách, si školitel uvědomil situaci a donutil ho změnit téma práce. Název té další zněl: „Přítomnost holubů na krakovském tržišti v prostoru a čase“. Chlapík si rozdělil trh na čtverce a každou chvíli počítal holuby. Milice ho sundala z parapetu krakovské Sukiennice, maloval holubům křídla, protože mu mávali pryč. Poslali ho na psychiatrickou kliniku, odkud už nikdy nevyšel.

Tetrahydrokanabinol mu vyrazil dech. Biologicky aktivní látka konopí a hašiše rozpouští myelin, který obaluje konce synapsí. Nervová soustava člověka, který dlouhodobě kouří, připomíná rozvodnou skříňku se sektorovými elektrickými kabely, z nichž někdo z rozmaru strhl izolaci. Jeden velký zkrat. Výboj, zápach ozónu, katastrofa.

Pan Rozenek: Pojďme cestou České republiky. Svobodné sdružení konopí: Liberalizace konopných zákonů by mohla ušetřit státní rozpočet.

Většina kanadských hospiců, které nesouhlasí s usmrcováním pacientů, bude muset zavřít, protože nedostanou státní dotace. „Sladká smrt“ je v této zemi od roku 2017 právně definována jako lékařská činnost rovnocenná terapii a paliativní péči. Od dubna mohou ve Velké Británii lékaři odmítat pomoc homofobům, sexistům a rasistům. Finský nejvyšší soud rozhodl, že sex s dětmi ve věku 10 let není „znásilněním“, pokud pocházíte z kultury, kde jsou sexuální vztahy mezi dospělými a dětmi „normální“. V srpnu 2019 se členové organizace Československá pedofilní komunita (ČEPEK) již pošesté zúčastnili duhové manifestace Prague Pride společně s LGBTQ komunitami a rozdali účastníkům průvodu čtyři tisíce letáků propagujících sex dospělých s dětmi.
„Bylo jí šest let, když ji matka prodala pedofilům. Ti mě >střídali při znásilňování, když jsem se bránila, ukazovali mi těla mrtvých dívek<“. Nikoliv obrázky. Těla.

Škola, univerzita, média, právo, zdravotnictví, popkultura. Svět se staví na hlavu. Jsme gupky, které plavou hlavou dolů. Ale jsme svatě přesvědčeni, že všechno pokračuje normálně. Rozhlížíme se kolem sebe, díváme se na své kamarády, sousedy, politiky, všechno je v pořádku, protože i oni plavou hlavou dolů. Je to bezpečné, je to skvělé. Přeji vám hezký den, soudruzi.

Robert Tekieli

https://www.facebook.com/photo?fbid=3877413855705921&set=a.313892338724775

Robert Tekieli (narozen 19. května 1961 ve Wieluni) je polský novinář, publicista, nezávislý kulturní animátor a jazykový básník.
Kariéra

V roce 1986 spoluzaložil nezávislý literární a kulturní časopis Brulion, jehož byl šéfredaktorem[a] až do jeho ukončení v roce 1999.

Zpočátku byl fascinován hnutím New Age (mimo jiné tvrdí, že má schopnosti jako léčení, slyšení myšlenek jiných lidí a prekognice)[2][3]. V 90. letech 20. století konvertoval ke katolicismu. Stalo se tak, jak tvrdí, díky jeho babičce, která prý po své smrti intervenovala u samotné Panny Marie[4].

V letech 1998-2005 byl členem programové rady TVP, nějakou dobu zastával funkci jejího předsedy. Byl také členem programové rady Rádia Josef, které patří pod varšavskou arcidiecézi. Od poloviny devadesátých let uváděl na této stanici řadu pořadů (Útěcha a nouze, 2+2, Encyklopedie New Age pro křesťany). V letech 2001-2003 zastával funkci programového ředitele Rádia Josef[5]. Od července 2005 byl rok zástupcem šéfredaktora týdeníku Ozon. Po jeho zániku se stal prezidentem společnosti Media Dei, která hodlala vydávat nový týdeník, jenž by pokračoval v linii „Ozónu“.

Je sloupkařem deníků Gazeta Polska a Gazeta Polska Codziennie. Od 3. srpna 2007 je moderátorem pořadu Jarmark cudów na TVP Info. Sám se označuje za bývalého okultistu[3] a ve své práci se zabývá duchovními nebezpečími, která podle něj okultismus a New Age přinášejí. Od poloviny roku 2016 několik měsíců moderoval na TVP Varšava původní pořad Tekieli. Krátký průvodce duší[5]. V červnu 2020 se stal členem skupiny pravidelných publicistů týdeníku „Sieci“[6].

V roce 2010 podpořil kandidaturu Marka Jurka v prezidentských volbách a stal se členem jeho výboru pro společenskou podporu[7].

Od května 2017 byl zástupcem šéfredaktora rozhlasové stanice Polskie Radio 24[5][8]. Od března 2018 byl zástupcem šéfredaktora rozhlasové stanice Polskie Radio Program I[9]. V říjnu 2018 byl po kritickém hodnocení Rady Polského rozhlasu ohledně organizace programu Lato z Radiem[10][11] ze své funkce odvolán.

(Wikipedie, DeepL)
podivin
Administrátor
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2044 poděkování
Dostal: 858 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Tak ten toho zmixoval asi hodně moc najednou. Kromě toho, že to fakt vypadá, jako by psal každou větu jindy a moc to smysl nedává, ale může to být tím automatickým překladem, tak napsat blbost, že čepek rozdával letáky propagujících sex dospělých s dětmi, na to je potřeba hodně silná dávka, aby něco takového na těch letácích mohl vidět a nebo si myslet, že proti něčemu takovému by policie nezakročila. No, asi měl jít autor také počítat holuby, aby ho policie odvezla do ústavu a tam si ho nechali. Jak ho ale mohli v takovém stavu přijmout někde do médií, to je mi záhada. Ale třeba tam mají "sjetá" média a tam pak pracují "sjetí" novináři.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Cykle02
Mediální analytik

Mě hlavně baví ta představa jak Allein tiskne 4000 letáčků *lol*
Pavel1
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 14
Kontakt: mail: [email protected]
Whatsapp : ‪+420 605 779 951‬
Session id : 0554caf41c3a21f6d6ea3664cd66e2d654a44858d07705bab1e0a485d6e21f611b
Instagram : https://www.instagram.com/bl258639?igsh ... _source=qr
FB : https://www.facebook.com/share/b3nGJXpd ... tid=LQQJ4d
Výkřik do tmy: Děti jsou jako kočky , také jsou malé, roztomilé a rádi se mazlí
Dal: 942 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Nový příspěvek od Pavel1 »

podivin píše: neděle 21. 7. 2024, 11:44:38 Tak ten toho zmixoval asi hodně moc najednou. Kromě toho, že to fakt vypadá, jako by psal každou větu jindy a moc to smysl nedává, ale může to být tím automatickým překladem, tak napsat blbost, že čepek rozdával letáky propagujících sex dospělých s dětmi, na to je potřeba hodně silná dávka, aby něco takového na těch letácích mohl vidět a nebo si myslet, že proti něčemu takovému by policie nezakročila. No, asi měl jít autor také počítat holuby, aby ho policie odvezla do ústavu a tam si ho nechali. Jak ho ale mohli v takovém stavu přijmout někde do médií, to je mi záhada. Ale třeba tam mají "sjetá" média a tam pak pracují "sjetí" novináři.

Tak letáčky přece “ propagovali pedofilii” což je podle nej sex dospělého s dítětem . Pochybuji že letáček skutečně viděl a ví co na něm bylo, jen si o tom někde přečetl.

Co se týče policie … i kdyby to byla pravda, tak u nás máme svobodu slova ne ? Vůči čemu by měla zakročit ?

Na Slovensku je myslím trestný čin propagace, zlehčování zneužívání dětí a pod. ale u nás snad ne.
podivin
Administrátor
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí

Pavel1 píše: neděle 21. 7. 2024, 17:23:53 Co se týče policie … i kdyby to byla pravda, tak u nás máme svobodu slova ne ? Vůči čemu by měla zakročit ?
Na Slovensku je myslím trestný čin propagace, zlehčování zneužívání dětí a pod. ale u nás snad ne.
Tak svoboda slova je jedna věc, ale je tam samozřejmě výjimka na zakázané věci, např. par. 403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka a v tomto případě by soud propagaci sexu dospělých s dětmi mohl hodnotit jako par. 364
Podněcování k trestnému činu

Kdo veřejně podněcuje k trestnému činu, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
nebo par 365 (v případě, že by tam bylo něco v tom smyslu, že to dětem nevadí)
Schvalování trestného činu

(1) Kdo veřejně schvaluje spáchaný zločin nebo kdo veřejně vychvaluje pro zločin jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Cykle02
Mediální analytik

„§ 372a
Podpora a propagácia sexuálnych patologických praktík
(1) Kto podporuje alebo kto verejne alebo na mieste verejnosti prístupnom propaguje, schvaľuje, hrubo zľahčuje alebo sa snaží ospravedlniť sexuálny styk
a) s dieťaťom,
b) s príbuzným v priamom rade alebo so súrodencom,
c) s mŕtvym,
d) so zvieraťom, alebo
e) iné sexuálne patologické praktiky,
potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto podporuje alebo kto verejne alebo na mieste verejnosti prístupnom propaguje, schvaľuje, hrubo zľahčuje alebo sa snaží ospravedlniť pedofíliu, nekrofíliu alebo zoofíliu.
(3) Kto spácha čin uvedený v odseku 2 nie je trestný, ak propagáciu preukázateľne vykonával za účelom vzdelávacích, liečebných alebo výskumných aktivít.
(4) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 alebo 2
a) a získa ním značný prospech,
b) a spôsobí ním vážnu ujmu na právach dotknutej osoby,
c) hoci bol za taký alebo obdobný čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený alebo v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý, alebo
d) závažnejším spôsobom konania.“.

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2019/474/vyhlasene_znenie.html

Art. 200b. [Propagowanie pedofilii]

Kto publicznie propaguje lub pochwala zachowania o charakterze pedofilskim,

podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-karny-16798683/art-200-b
Pavel1
Člen skupiny ČEPEK

Ale v Česku tak stupidní zákony snad nemáme že ?

Však to popírá “ principy demokracie “ pokud není legální hovořit o tom, zda určité zákony nezměnit nebo nezrušit.

Z tohoto hlediska země jako Slovensko nepovažuji za vyspělé.
podivin
Administrátor

Pavel1 píše: neděle 21. 7. 2024, 19:40:06 Ale v Česku tak stupidní zákony snad nemáme že ?
O pedofilii nic v zákoně zatím není. Záleží na tom, kdo se dostane k moci a jestli to dokáže prosadit. Poláci jsou hodně křesťanští, slováci (mám pocit) také, a zřejmě nechápou, že pedofilie je stav, nikoli činnost, takže se moc nedá propagovat ("pedofilie dnes letí, staňte se pedofilem" - pedofilii nahraďte podle potřeby zoofilií nebo nekrofilií), schvalovat (asi jako "schvaluju ti, že ses stal pedofilem, s tím v životě uspěješ"), nebo hrubě zlehčovat (např. "ty jsi pedofil? tak to je v pohodě") nebo omlouvat (nevím - něco jako "on je pedofil, tak může jezdit v autě na červenou, aby stihnul konec školy a viděl děti odcházet domu"?).

Opravdu nechápu, jak to ti slovenští zákonodárci mysleli, ale zřejmě u toho vůbec nemysleli. Ale je super, že dali základ zákonům jako "Zakazuje se vlastnictví nožů v domácnosti" nebo "Zakazuje se blonďatým/zrzavým/hnědookým/postiženým lidem chodit na veřejnost" nebo "Zakazuje se veřejně mluvit o psychických/fyzických postiženích".
Pavel1 píše: neděle 21. 7. 2024, 19:40:06 Však to popírá “ principy demokracie “ pokud není legální hovořit o tom, zda určité zákony nezměnit nebo nezrušit.
No, spíš to popírá rozum. Ale aspoň je vidět inteligenční stupeň slovenské politické "elity", potažmo slovenského stáda, pardon obyvatel.
Pavel1 píše: neděle 21. 7. 2024, 19:40:06 Z tohoto hlediska země jako Slovensko nepovažuji za vyspělé.
Zeptej se Bouře na názor na Slovensko *lol*
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Ono by se to chtělo podívat, jak je definován přesně ten trestný čin v důvodové zprávě, tipuji, že zákonodárce zaměnil pedofilii za pohlavní zneužívání dětí a letáčky čepeku by byly i na Slovensku legální, ale to je jen jistý odhad, důvodovku či podrobnější výklad jsem neviděl.
Pavel1
Člen skupiny ČEPEK

Teenbl píše: neděle 21. 7. 2024, 21:08:55 Ono by se to chtělo podívat, jak je definován přesně ten trestný čin v důvodové zprávě, tipuji, že zákonodárce zaměnil pedofilii za pohlavní zneužívání dětí a letáčky čepeku by byly i na Slovensku legální, ale to je jen jistý odhad, důvodovku či podrobnější výklad jsem neviděl.
To je další věc.
Já jsem však reagoval hlavně na to, že je nelegální obhajovat něco co je nelegální. Ne primárně o nesmyslnosti použití pojmu pedofilie.
Zemi ve které jsou takové zákony, nemohu považovat za “ vyspělou “ . Nemaji dostatečnou svobodu slova, a tudíž není možná ani relevantní diskuze o zákonech a následné rozhodnutí v demokratických volbách, na základě aktuálních informací a názorech.
Hansi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 25 poděkování
Dostal: 34 poděkování

Nový příspěvek od Hansi »

podivin píše: neděle 21. 7. 2024, 20:46:46
Pavel1 píše: neděle 21. 7. 2024, 19:40:06 Z tohoto hlediska země jako Slovensko nepovažuji za vyspělé.
Zeptej se Bouře na názor na Slovensko *lol*
Slovensko je podivná krajina z rôznych dôvodov, jeden z nich je, že sa v legislatíve často necháva "inšpirovať" Poľskom a posledne aj Ruskom (napríklad návrh zákona o tzv. zahraničných agentoch). Podaktorí by najradšej zakázali aj "schvaľovať" homosexualitu (orientáciu na dospelé osoby rovnakého pohlavia), nech to "schvaľovanie" už znamená čokoľvek. Prakticky ale ide o verejné schvaľovanie samotného trestného činu, napr. sexuálneho styku s dieťaťom. Napokon, moc si neviem predstaviť, ako by mohlo také schvaľovanie niečej orientácie vyzerať. Ak niekto napíše napríklad že "XY je pedofil, no je to slušný a dobrý človek s pozoruhodnou empatiou voči deťom", je to "schvaľovanie"? Alebo jednoducho subjektívne hodnotenie danej osoby?

Problém je samozrejme terminologický zmätok, to bez debaty.
Pavel1
Člen skupiny ČEPEK

No, na Slovensku bych se asi bál třeba na veřejnosti říci, že není nic špatného na tom, že se někdo narodil s pedofilii, nebo že je ok, že jsem sám pedofil.
Abych nebyl trestně stíhaný.

Ale těžko říci, třeba ČEPEK je na Slovensku asi legální, nebo ne ?
I když asi některé věci, které se zde píší, budou bezesporu trestné.
Hansi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 25 poděkování
Dostal: 34 poděkování

Nový příspěvek od Hansi »

Pavel1 píše: neděle 21. 7. 2024, 21:11:35
Zemi ve které jsou takové zákony, nemohu považovat za “ vyspělou “ . Nemaji dostatečnou svobodu slova, a tudíž není možná ani relevantní diskuze o zákonech a následné rozhodnutí [...].
Toto nevidím ako podstatný problém. U nás je problém, že aj napriek akej-takej odbornej diskusii sa pri tvorbe zákonov na odbornosť často kašle, nie že by niekto chcel tú diskusiu zakazovať. Na odbornú a inak relevantnú diskusiu sa tá podivná formulácia naozaj nevzťahuje. To ak už, tak skôr sa aktivizuje internetový dav, ako keď naposledy v Sme a tuším aj inde boli nejaké články o pedofílii, v ktorých si redaktori "dovolili" nevykresľovať pedofilov ako a priori zrúdy.
EDIT: vložený link na rozhovor s Kaszom, na informatívny článok a na stĺpček zástupcu šéfredaktorky SME.
podivin
Administrátor

Pavel1 píše: neděle 21. 7. 2024, 21:26:10 No, na Slovensku bych se asi bál třeba na veřejnosti říci, že není nic špatného na tom, že se někdo narodil s pedofilii, nebo že je ok, že jsem sám pedofil.
Abych nebyl trestně stíhaný.
No, já bych se to bál říct kdekoliv (SK, CZ i CH), aby na mne nepadlo podezření.
Pavel1 píše: neděle 21. 7. 2024, 21:26:10 Ale těžko říci, třeba ČEPEK je na Slovensku asi legální, nebo ne ?
I když asi některé věci, které se zde píší, budou bezesporu trestné.
Já mám pocit, že právě ČEPEK by na SK spadal do toho zákona za "propagaci" (ať už tím ten idiot myslel cokoliv), ale rozhodně za "schvalování", "omlouvání" a "zlehčování".