Jenik11 - ban 5 hodin na chat

Informování ohledně udělených trestů a varování. (V této části fóra mohou zakládat témata pouze členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mohou na již založená témata reagovat. Uživatelé na Trestné lavici a Nově registrovaní mohou přispívat až po schválení příspěvku členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Pravidla fóra
  • Tato sekce slouží pro informování uživatelů o udělených trestech. Uživatelé umístění na Trestnou lavici (tedy uživatelé zaBANovaní) v této sekci mohou reagovat na již založená témata, jejich příspěvky však musí projít schválením některého z administrátorů (či globálních moderátorů). Upozorňujeme uživatele, že schvalovány budou jen nevulgární a neútočné příspěvky.


  • Témata se standardně uzamykají poté, co je trest uživatele ukončen a delší dobu nikdo do vlákna nepřispěje. Pokud je vlákno uzamčeno dříve, nejčastěji je tak z důvodu rozjeté off-topic hádavé diskuze. Pokud je vlákno takto dříve uzamčeno, může uživatel na Trestné lavici reagovat na svůj trest prostřednictvím zprávy na email [email protected].


  • Souhrn aktuálních trestů a informace k nim naleznete ve vláknu Přehledný seznam aktuálních trestů. Všechny tresty jsou udělovány včetně koncového data!
Uživatelský avatar
Fx100d
Administrátor
Bydliště: ČR
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Příspěvky: 1059
Dal: 383 poděkování
Dostal: 709 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Jenik11 - ban 5 hodin na chat

Nový příspěvek od Fx100d »

Jeník byl mnou napomenut, že fotografie kojící ženy kterou poslal není vhodná v kontextu tématu našeho webu. Jelikož se se mnou začal (opakovaně) dohadovat a nerespektuje rozhodnutí administrátora, dal jsem mu varovný ban na 5 hodin na chat. Kdyby se nedohadoval pokaždé, když napomenu jeho, nebo i jiného uživatele, asi bych jeho připomínky přešel bez reakce. Ale opravdu už to byla poslední kapička, protože se dokáže dohadovat i když napomenu někoho jiného. Varoval jsem ho již v minulosti, že se nemá se mnou dohadovat o každém napomenutí a že má respektovat rozhodnutí administrátora, tak jak je psáno v pravidlech v bodě 7.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů