béda píše: ↑pátek 16. 8. 2019, 14:11:28
Pedofilie je v odborném pojetí trvalá nebo dlouhodobá náklonnost či reaktivita s EROTICKÝM rozměrem převážně nebo výlučně vůči nedospělým osobám, chlapcům nebo dívkám. Pedofil je člověk, kterého SEXUÁLNĚ přitahují převážně nebo výlučně předpubertální děti nebo děti v rané pubertě a rovněž se do dětí je schopen zamilovat.
Jsi pedofil? Jsi tak mi netvrď, že nemáš nutkání zneužívat děti. To, že si nalháváš, že to tak není pravdu nezmění. Možná , že se jen dokážeš zatím udržet.
Nechápu jak si taková mrdečka může myslet, že vůbec něco smí.
Já se přiznávám, že kdysi v minulosti jsem nutkání zneužít dítě měl. Šel jsem to řešit se sexuologem. Udělal mi vyšetření, jehož závěr zněl: Jednoznačná heterosexuální orientace a jednoznačná věková preference ve věkové kategorii do 10 let. Nějakou dobu jsem bral tlumící léky a docházel pravidelně na sexuologii. Nakonec jsme se s doktorem shodli, že další návštěvy nejsou potřeba a ať se ozvu, pokud bych měl nějaký problém. V současné době mám manželku a rodinu, a navzdory tomu, že diagnóza zůstává nezměněná, tak žádné nutkání neprožívám a nemám důvod ke stížnostem na život.
Pokud vám není jasný smysl slova preference či náklonnost, pokusím se vysvětlit. Například moje preferovaná večeře je čtyřistagramový dobře uleželý hovězí steak s kupou zeleniny, opékaných brambor a dobrou grilovací omáčkou. Nicméně navzdory tomu, že je to moje preferovaná večeře si podobné jídlo dávám tak jednou do roka. Neb dávat si ho každý den, tak se obávám, že bych během krátké doby neprošel dveřmi a nevycházel s výplatou. Včera jsem měl k večeři sýr s chlebem. Nejenom, že mi ta večeře chutnala, ale navíc jsem bytostně přesvědčen o tom, že i kdybych hovězí steak ani jednou neochutnal, tak jsem stále schopen prožít šťastný a plnohodnotný život.
A mimochodem, můj současný avatar není dítě, ale oblíbená pohádková postava mojí dcery.