Hebeš v diskuzi píše:Jsem pedofil a nikdy bych dítě nezneužil, je to závažný zločin, jelikož je spáchán vůči těm, které já mám nejraději a značně jim ubližuje. Většina z nás nikdy nikoho nijak nezneužila, podobně jako většina z vás neznásilnila ženu. Nám stačí pravá ruka. Samozřejmě existují i tací pedofilové, kteří zneužívají děti, stejně tak jako existují heterosexuálové, kteří znásilňují ženy.
Život ale není o sexuálním uspokojení, ale o lásce, kterou my pedofilové dětem neprojevujeme, protože na to nejsou připravené. Když se zamiluji do holčičky, tak jsem pro ni starší kamarád (za předpokladu, že se se mnou chce kamarádit), může mi věřit a udělal bych pro ni první poslední. Viděli jste někdy rodiče, kteří by byli ochotní hrát si dětmi celé odpoledne na schovávanou? Já ne. Naopak já velmi rád obětuji svůj volný čas dětem. Nikdy s dětmi nijak nemanipuluji, nevyhledávám fyzický kontakt. Člověk by neměl myslet primárně na sexuální vzrušení, ale na dobro pro druhé.
Vám je také dobře v přítomnosti žen, které se vám líbí. Stejně tak je mi dobře v přítomnosti holčiček, jen s tím rozdílem, že o tom ty holčičky neví.
Společnost by měla věci posuzovat dle toho, jestli někomu ubližují nebo ne, ne podle toho, jestli někomu přijdou nevhodné. Zneužívání dětí má být spravedlivě potrestáno, zejména v případě značné brutality (přinucení k souloži) jsem pro výrazné zvýšení trestů, v některých případech bych takové uvěznil na doživotí. Tresty pro ty, kdo ubližují dětem, jsou mnohdy, zejména v Česku, velmi nízké, dokonce i vrahové dětí si mnohdy odsedí jen 10 let
, ale myslím si, že vrahové dětí by bez jakékoliv výjimky měli dostat doživotí.
Samozřejmě je v pořádku, že se vám pedofilie hnusí, ale neměli by jste kvůli tomu pedofily nenávidět. Mně je také nevolno z hanbaté fotky ženy, zvláště zobrazuje-li obnažená prsa, ale nikoho neodsuzuji za to, že se mu dospělé ženy libí, i když mě se to, co se líbí většině, hnusí, ale nic proti takovým lidem nemám.
Pokud by společnost tolerovala pedofily, tak se počet zneužitých dětí sníží, jelikož čím šťastnější člověk, tím je menší riziko, že spáchá trestný čin. Pokud vám jde o dobro dětí, měli by jste pedofily, kteří nikdy nikomu neublížili, tolerovat.