Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Ve Spojených státech už je jakýkoli dotyk mimo nejbližších rodinných příslušníků zcela zapovězen - při přiblížení cizího dítěte je nejvhodnější reakcí útěk: kdo by je z dopuštění osudu pohladil po hlavě nebo se s ním i jen dal do řeči, riskuje nařčení z pedofilie, čarodějnictví našich dnů.
Každý etolog už z prvního semestru dobře ví, jak kontaktní tvorové jsou všichni primáti - mláďata se nepřetržitě drží svých matek, v každé volné chvilce se staří shluknou do houfu a vzájemně si probírají srst, ve chvílích zděšení se i dospělí křečovitě obejmou po způsobu, který nám připadá nápadně povědomý třeba z filmů o bombardování. Není divu - po stránce emocí je člověk primát jako každý jiný, jen způsobem uvažování a řečí našeho typu se od nich dosti zásadně odlišujeme.
Euroamerické osobní bubliny
I lidé jsou neobyčejně kontaktní, jak je ostatně patrno u všech archaických kultur a také u mnoha vyspělých - každý návštěvník Íránu je překvapen tamní vřelostí a dotykovostí: oblíbené osoby včetně cizích návštěvníků jsou hlazeny, objímány a pusinkovány při každé jen trochu vhodné či z našeho hlediska i nevhodné příležitosti.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Tím bych si tak jistý nebyl. Nám to tak nepřipadne ale ono prohnilé impérium v té době v tom svém stavu vydrželo i několik století, než se zhroutilo...
Ach jo, kam to všechno spěje. Už jsem se o tom zmiňoval v jednom mém příspěvku:
...Nejvíc mě pořád dostává, jak se děti až přehnaně moc chrání. Za chvíli už bude trestné jen to, že si někdo vyfotí dítě, třeba, jak se houpe na houpačce, bude trestné i to, že někdo tuhle fotku zveřejní na internetu, a běda tomu, kdo si ji stáhne do počítače. Není už to trochu přehnané? Věřím tomu, že za chvíli budou děti chodit zahalené jako chodí ženy někde v Arábii, aby jim nebylo vůbec ničím ublíženo...
Jednorozec píše:Tím bych si tak jistý nebyl. Nám to tak nepřipadne ale ono prohnilé impérium v té době v tom svém stavu vydrželo i několik století, než se zhroutilo...
To v prípade USA určite nehrozí. Ich impérium je postavené výlučne na rope. A tá nie je večná. Posledných pár rokov sme v stave stagnácie, čoskoro začne úpadok. Menej ropy = menej jedla, menej paliva na prepravu osôb a vecí, jednoducho menej všetkého. Vďaka rope sa toto impérium rozmohlo, vďaka jej nedostatku napokon zanikne.