Tyhle věty mne zaujaly. Jak už jsem některým lidem osobně vyprávěl, v poslední době jsem si uvědomil něcopodobného, ale jako z opačné strany.Tereza píše: ↑sobota 25. 11. 2023, 9:44:56
Během natáčení jsem chvílemi ztrácela důvěru v muže. Stačilo, aby se na mě některý jenom koukal na zastávce a už jsem měla bušení srdce. A rozhodně ne tím příjemným způsobem. Měla jsem špatné sny.
A jak jste přijímala mužský zájem, dotek, poznámky...?
Špatně. Chvílemi jsem nebyla schopná to brát jako upřímné. Ve chvíli, kdy mi někdo skládal kompliment, jsem se cítila jako objekt. Protože to bylo přesně to, co ti muži dělali. Zahrnuli nás komplimenty. Na začátku. A pak už to bylo jen špatné. Dnes je to lepší, pokud to není vysloveně nevyžádané.
Ten pocit máte dodnes?
Když mám někam jít v noci, stále vnímám nepříjemné pocity. Možná to bylo i tím, že nikdo z predátorů nebyl nijak slizký, nepříjemný chlap. Často to byli normální sympatičtí chlapi, kluci, někdy měli rodinu, dělali zajímavou práci. Často jsme měli společné zájmy. Byli něčím zajímaví. Například nejhorší predátor (pro mě) byl kluk stejně starý jako já, měl vystudovanou uměleckou školu, poslouchal stejnou hudbu, měl zajímavé zájmy, velmi sympatický.
Já jsem zřejmě sexuálně nadprůměrně při chuti a hodně situací a rozhovorů u mne sahá do erotična a sexuality.
Přestože nemám potřebu se moc vybavovat s lidma (jsem introvert), tak bych měl zájem nějak komunikovat s ženou/dívkou, která je mi sympatická. A tím nemyslím "jen zaskórovat a odložit", právě naopak, jde mi v první řadě o citový/partnerský vztah, ale samozřejmě bych rád (pokud by měla zájem i ona) i ten fyzický akt, jak říkám já "milování" (ale není to nutnost, sexuálně se uspokojit dokážu sám).
Nicméně, nedokážu/nechci oslovit ženu/dívku, která mi je sympatická, protože jak hodně věcí vnímám často sexuálně, tak mám strach, že by i ta žena/dívka vnímala můj zájem, kdybych ji oslovil, jen jako "pokus o sbalení do postele", ikdyž z mé strany by to tak nebylo, a mám strach, že by to pro ni bylo obtěžování. Což je vlastně to, čeho se bojim, ikdyž to tak nemyslím. Proto nedokážu oslovit ženy/dívky, které jsou mi symaptické.
Na druhou stranu jsem zjistil ten důvod, proč sám nechci oslovovat ani jinak zahajovat kontakt s holčičkami. Bojim se, že by zahájení kontaktu z mé strany vnímaly jako sexuální obtěžování. Takže tady mi to pomáhá, abych je neoslovoval.
Naprosto chápu. Po přečtení Hry na pavoučka jsem takhle koukal na každýho tátu, kterej někde šel se svojí dcerkou a bál jsem se, co špatného jí doma v soukromí dělá.