Hledám mazlíka

Místo určené na hledání spřízněných duší, partnerů, přátel či kamarádů - mějte na paměti, že seznamka je určena pouze pro osoby starší 15 let!
Pravidla fóra
  • V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
  • Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
  • Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
Nebude-li Tvůj příspěvek vyhovovat pravidlům sekce nebo fóra, bude upraven nebo smazán.
Smazaný uživatel (gabajaza)

Hledám mazlíka

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Ahoj. Rád bych poznal kamaráda(15+), který má taky tak rád mazlení nesexuálního charakteru. Jsem velmi citlivý a něžný mladý muž (18 - 21), který se kromě mazlení rád kouká na dětské filmy nebo poslouchá dětské písničky. Tímto vším si snažím vykompenzovat nedostatek lásky z dětství. Tělesně jsem starý, ale uvnitř sebe mám malého kluka, který touží po poznání přátelské lásky a možná i něco navíc.

Nekouřím a alkohol piju jen občas a s mírou. Jsem z Moravy, ale v případě dobrého načasování bych mohl jet i někam dál. Ještě studuji a tím pádem mám i levné jízdné.

Kontaktuj mě na p2p chatu TOX, tady je mé ID účtu -

Kód: Vybrat vše

48C59C4977F206D01D96615493ABF686D68E10150A5EABB092A90F46FFF674406DA86A7FCABA
Orakul

Re: Hledám mazlíka

Nový příspěvek od Orakul »

Čau. Nevím jestli si mě ještě pamatuješ. Nikdy jsem tu nebyl aktivní a navíc je to nějaký ten měsíc možná i rok kdy jsme se viděli naposled. Tenkrát jsem za tebou přijel z Prahy. Když tě tady tak vidím tak si říkám jestli nechceš jít třeba na kafe nebo pivo pokecat. Chtěl jsem ti napsat nebo zavolat ale už se ti na tomto čísle nedá dovolat. (735 **2 904) Jsem jinak BL z Prahy.
Rudolf

Nový příspěvek od Rudolf »

Přemýšlel jsem, že bych se s někým sešel, ale mám strach. Jak můžu vědět, že jsi ten za koho se vydáváš? Třeba jsi padesátiletý úchylný pán u kterého si nemůžu být jistý co má za lubem. Říkám, rád poznám nové kamarády, ale je to asi příliš nebezpečné. Co kdybychom si nejprve volali přes videochat? Takhle neznám tvé jméno a ani nevím jak vypadáš. Je to pro mě velká neznámá. Ano, můžeš o mě tvrdit to stejné, ale já jsem ochoten se i představit. Jen se bojím "jít první".

Budeš mít zájem? Potřeboval bych si nejprve promluvit přes webkameru, abych se ujistil, že nejdu úplně do neznáma. Ale jak říkám, nejdu první. Už mě mnoho lidí zklamalo. Tak se držím zkrátka. Byl bych rád, kdyby ses mi na videochatu ukázal jako první.

Jinak mi je 24 let. Chodím na vysokou školu a zajímám se ve volném čase o grafiku.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 363 poděkování
Dostal: 678 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Rudolf píše: pátek 1. 11. 2019, 12:25:16 Přemýšlel jsem, že bych se s někým sešel, ale mám strach. Jak můžu vědět, že jsi ten za koho se vydáváš?
Zrovna tento týden u mě Sertralin byl a mohu potvrdit, že je tím, za koho se vydává. Je to mladý sympatický muž. *this*
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.

Ahoj Rudolfe. Asi tě zklamu, jelikož opravdu nestojím o to, abych se hned ukazoval na webce neznámé osobě. Identita je to nejcennější, co mám. Případné vyzrazení by mi velmi ublížilo. Taky nechci nic riskovat. Prakticky nikdo ti hned neukáže svůj obličej a podobně. Nesmíš na to takhle spěchat. Musíš si nejprve získat nějakou důvěru, a potom se uvidí, co bude dál.

Na internetu si nikdy nemůžeš být jistý, kdo je na druhé straně. A o tom to seznamování je. Vždy musíš počítat s jistou mírou rizika a nastavit si podle toho hranice. Nelze všechno získat hned. Danou osobu bys měl poznávat krůček po krůčku a podle toho následně odvodit, jestli si s ní budeš rozumět i mimo prostředí internetu.

Pokud by sis chtěl psát, tak email tu zveřejněný mám, ale videorozhovor, kde bych se odhalil a nevěděl jestli uděláš to samé, ode mě určitě nečekej.
damaši

Nový příspěvek od damaši »

Nezapomněl jsi k inzerátu připojit jednu podstatnou informaci?
Víš , co je tohle? https://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=6100

Bylo by od tebe správné, kdyby ses touto skutečností netajil. Lidé by měli znát pravdu a vědet s kým se případně schází. Neber to jako rýpání, ale jako přátelský návrh.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1435 poděkování
Dostal: 3300 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

On se tím netají, ani nemůže, udělené tresty jsou veřejnou součástí fóra, kde si je může kdokoliv vyhledat. Nicméně i dříve problémový uživatel může zkusit své štěstí a najít kamaráda nebo partnera na naší seznamce. Daný potenciální kamarád nebo partner musí pak sám posoudit míru rizika - zda je ochoten podstoupit seznámení se s uživatelem, který býval problémovým, a z toho vyplývající rizika.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙

Vždycky se může člověk později poučit ze svých chyb.
Nepřeji si, aby se tady z toho stalo diskuzní vlákno ohledně toho, co bylo a nebylo, to bychom pak nakonec všichni na sebe mohli házet chyby a prohřešky z minulosti.
Z těchto důvodů vlákno zamykám.