Prekvapivé situácie v živote pedofila

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Prekvapivé situácie v živote pedofila

Nový příspěvek od Mathias8 »

Toto vlákno zakladám, pretože myslím, že by bolo fajn popísať situácie v živote pedofila, ktoré ho velmi prekvapili alebo šokovali. Situácie, pri ktorých sa cítil nepríjemne buď na začiatku puberty alebo v puberte alebo v dospelosti. Skrátka, aby mladý pedofili, ktorí by si toto vlákno prečítali sa tak ľahko nemuseli dostať do nepríjemnej sitúacie, ktorá by ich odhalila(Nazvime to trebars tak)

Ja, čo si spomínam. (Možno keď si ešte spomeniem pridám dalšie.)

Prvá situácia na ktorú si vzpomínam sa odohrala na strednej škole. Už presne neviem aká bola téma, ale myslím, že viac spolužiakov s triedy povedalo na niekoho, že je pedofil. Učitelka, ktorá nás vtedy zastupovala povedala - "To, že má niekto rád deti ešte neznamená, že musí byť pedofil. Máte velmi skreslenú predstavu o tom vážený. Kopec ludí má rado deti a nie sú pedofili"

Povedala to uplne tvrdím a vážnym tónom.
Uplne mi s tim vyrazila dych. Pár minút som nebol schopný povedať ani slovo.

Dalšia situácia. Spolužiak povedal nenávistne, že na zakladnej škole, do ktorej chodil mali riaditeľa pedofila. Podla toho čo rozprával, myslím, že bol velmi citlivý. Občas ich pácal po zadku, pritúlil si ich k sebe dalej si nespomínam. Jeden z rodičov potom prišiel do školy a vybavil si to sním stručne ručne. Potom prišiel do triedy a deti sa ho pytali čo sa mu stalo keď má oko napuchnuté a on povedal - "Detičky spadol som zo schodou"

Tretia situácia na ktorú si spomínam. Tiež prišla reč o pedofiloch. Nikto nevravel nič z triedy iba jeden spolužiak sa ozval. - "Niekto má rád 18 ročné a niekto 10 ročné"
Tiež ma prekvapil ako aj to, že nikto to neriešil. Nikto sa ho nič nato neopytal. Len mna strašne vtedy svrbel jazyk opýtať sa ho, či sa mu páčia 10 ročné. Potom predčasne ukončil školu a odvtedy som ho nevidel. Stále mám pocit, že asi bol...

Štvrtá situácia. Šiel som so spolužiakom, velmi dobrým kamarátom zo školy na vlak. Na hlavnej stanici čúral malý chlapec. Čúral smerom oproti nám. My sme šli smerom k nemu. Ja som povedal - "Pozri tamtem malý" a zasmial som sa tomu. On mi na to povedal iba - "Nepozeraj sa tam"

Zaskočil ma natolko, že som sa robil, že ho nevidiím. Dalej mi nepovedal nič.

Piata. Bol som v obchode s obuvou. Mal som asi 18 tak nejak. Do predajne vošla nádherná vskutku naozaj krásna holčička. Nemohol som z nej spustiť zrak. Keď sa mi to podarilo a pozrel na predavačku, ktorá mohla mať asi takých okolo 20 rokov ako na mna prekvapene pozerá s otvorenými ústami citil som sa nepríjemne. Myslím, že ma prečítala :D Teraz, keď si spomeniem na ten jej výraz tak sa tomu smejem ale vtedy mi to jedno nebolo...
Lukranas
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Dal: 124 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Prekvapivé situácie v živote pedofila

Nový příspěvek od Lukranas »

Děkuji za cenné informace a vzpomínky. Kdo ví, jak to s tím ředitelem bylo. Třeba vůbec nebyl pedofil, ale někdo, kdo propadl, se mu chtěl pomstít a vymyslel si to. Třeba vůbec neosahával děti a byl napaden zcela nevinně. A třeba pedofil byl, ale pokud neudělal nic špatného, tak je to taky chudák. Smutné. :(

Zvláště dnes je bohužel velice snadné někomu zničit život. Stačí napsat pomlouvačný status na Facebooku. Měli jste s něčím takovým někdo problém? Já naštěstí ne. Bohužel někteří lidé řeší problémy krutě a označit někoho za pedofila je v době internetu snadná pomsta.

Stalo se to, tuším, nějakému politikovi v Praze. A pak k tomu řekl: "Kdyby o mně řekli, že jsem sériový vrah, tak tomu nikdo neuvěří a všichni z toho budou mít legraci. Ale když někdo šíří, že jsem pedofil, tak se tohoto ocejchování nelze jentak zbavit." A s tímto citátem naprosto souhlasím.

A taky je třeba hlavně pro mladé pedofily dávat pozor na to, co máte v mobilu a na historii prohlížeče. Též je dobré nehledat děti ani věci o pedofilii z domácí Wifi nebo internetu bez VPN. Někteří rodiče přes Router sledují, kam jejich děti chodí. Táta mi říkal, že to jde zjistit hodně snadno. Proto sem chodím jen přes VPN, to je zcela bezpečné, stačí smazat historii prohlížeče. To se na Routeru nemůže zobrazit. Ale anonymní režim v Google Chrome nepomůže nijak, na routeru je vidět vše z anonymního režimu. Je nutné vpn.

Měl na vás někdy někdo podezření, že jste pedofilové? Dostal se někdo někdy někam do mobilu nebo počítače, kam neměl? Mně se naštěstí nic takového nikdy nestalo.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se opakovaně i po upozornění provinil proti pravidlům i základním principům Československé pedofilní komunity (viz vlákno o prohřešcích v sekci Tresty a varování). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, přestože se jedná již o několikátý duplicitní účet uživatele Hebeš po zaBANování jeho původního účtu.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 817 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Lukranas píše: sobota 28. 11. 2020, 18:30:45
A taky je třeba hlavně pro mladé pedofily dávat pozor na to, co máte v mobilu a na historii prohlížeče. Též je dobré nehledat děti ani věci o pedofilii z domácí Wifi nebo internetu bez VPN. Někteří rodiče přes Router sledují, kam jejich děti chodí. Táta mi říkal, že to jde zjistit hodně snadno.

Měl na vás někdy někdo podezření, že jste pedofilové? Dostal se někdo někdy někam do mobilu nebo počítače, kam neměl? Mně se naštěstí nic takového nikdy nestalo.
Díky technologické negramotnosti mé mámy jsem tohle nikdy řešit nemusel.

Nicméně pár nepříjemných situací jsem zažil. Třeba to, že si brácha všiml, že mám rád pasáž filmu S tebou mě baví svět, kde je pár nahých kluků při sprchování. Jsem si pouštěl opakovaně a protože jsme kdysi bydleli v jednom pokoji, tak mu to neuniklo. Ale to jsem byl sám dítě, zpětně jsme o tom nikdy nemluvili. Když jsem byl ještě na ZŠ ta jsem takových situací zažil víc, málo soukromí plus nepříliš velká znalost počítačů mi někdy dostávala do nepříjemných situací. Když pak po mě mamka chtěla něco najít a já s ní za zády začal někdo hledat a tam vyjížděli všemožné mé předešlé dotazy nebo stránky, které jsem navštivil a nějak souviseli s malými kluky... Jaj.

Pak jsem taky zažil, že jsem na střední pouštěl nějakou prezentaci z počítače na katedře poslanou na můj mail a v mailu jsem měl upozornění na soukromou zprávu z ČEPEKu. Ale byl to jen mžik, hned jsem kliknul na správný mail a nikdo asi nestačil zavnímat.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Myš

Nový příspěvek od Myš »

Z nedávné doby sem přidám situaci, ve které jsem byl jednou třináctiletou dívkou otázán, zda-li se mi líbí jistý dvanáctiletý chlapec, kterého oba známe.
SOAD
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Myš píše: pátek 11. 12. 2020, 20:54:09 Z nedávné doby sem přidám situaci, ve které jsem byl jednou třináctiletou dívkou otázán, zda-li se mi líbí jistý dvanáctiletý chlapec, kterého oba známe.
A líbí? :D :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Myš

Nový příspěvek od Myš »

A líbí? :D :D
Líbí.
SOAD