Diskusia na tému zneužívania detí a mladistvých v rímsko katolíckej cirkvi.
Utorok 12.03.2019 22:25
zdroj: http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14084/182473#3
Večera s Havranom (Pedofília a RKC) (rtvs.sk)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
- Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
- Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 375 poděkování
Večera s Havranom (Pedofília a RKC) (rtvs.sk)
Naposledy upravil(a) Kasz dne čtvrtek 11. 4. 2019, 20:48:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplněno datum vysílání, upraven nadpis
Důvod: Doplněno datum vysílání, upraven nadpis
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1527 poděkování
- Dostal: 3410 poděkování
Re: Večera s Havranom (Pedofília a RKC) (rtvs.sk)
Ve studiu jsou :
doc. ThDr. Mgr. Slávka Karkošková, PhD.
ThLic. Ján Viglaš, rektor kněžského semináře
ICLic. Mgr. Jan Rozek, církevní právník
MUDr. Michal Patarák, psychiatr
Od času 22 minut dostal větší slovo psychiatr Michal Patarák, který vysvětluje rozdíl mezi pedofilií a sexuálním zneužíváním, upozornil na pojmy, co správně označují.
V podstatě to stejné píše i zde: Hebefíilia nie je pedofília. Ale je normálna? (patarak.blog.sme.sk)
doc. ThDr. Mgr. Slávka Karkošková, PhD.
ThLic. Ján Viglaš, rektor kněžského semináře
ICLic. Mgr. Jan Rozek, církevní právník
MUDr. Michal Patarák, psychiatr
Od času 22 minut dostal větší slovo psychiatr Michal Patarák, který vysvětluje rozdíl mezi pedofilií a sexuálním zneužíváním, upozornil na pojmy, co správně označují.
V podstatě to stejné píše i zde: Hebefíilia nie je pedofília. Ale je normálna? (patarak.blog.sme.sk)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!