Máte slovo o sexuálním zneužívání

FILMY A POŘADY slouží ke sdílení recenzí na filmy a pořady a k následné diskuzi k nim. Je-li v rámci recenze či diskuze užito odkazů na volně dostupné fotografické či video záznamy z filmu/pořadu, tyto odkazované audiovizuální záznamy mohou obsahovat jedině osoby starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
  3. Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1430 poděkování
Dostal: 3292 poděkování

Máte slovo o sexuálním zneužívání

Nový příspěvek od Kasz »

Koukal jsem na dnešní Máte slovo o České poště a na závěr Jílková poutala na příští týden slovy: "Příští týden - sexuální zneužívání, pedofilové na internetu, katolická církev, zda se vypořádává se sex. zneužíváním." Tak jsem zvědavý, co tam příští týden zazní. Pořad začíná vždy ve čtvrtek ve 21:30 hod., čili i příští čtvrtek 11.4.2019. :) Určitě pak bude i na iVysílání.

Na webu ČT je upoutávka:

Máte zkušenost se sexuálním obtěžováním na internetu? Chrání stát děti před pedofily dostatečně? Dochází ke křivým obviněním? A vypořádává se církev rázně se sexuálními skandály? Přijďte diskutovat.

Zdroj: https://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/219411030520014/
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor

Re: Máte slovo o sexuálním zneužívání

Nový příspěvek od Kasz »

Napsal jsem do ČT e-mail, na který následně velice pěkně odpověděli:

Dobrý den, vážená paní Jílková,
reaguji na Vaši upoutávku k pořadu Máte slovo, které se bude týkat pohlavního zneužívání dětí.

Musím konstatovat, že dramaturgie pořadu se hned na úvod dopustila jedné zásadní pojmové chyby - v upoutávce je psáno: "Chrání stát děti před pedofily dostatečně?" Správně by mělo být napsáno "Chrání stát děti před sexuálním zneužíváním dostatečně?"

Jsem totiž pedofil (líbí se mi dívky zhruba ve věku od 4 do 12 let), žádné dítě jsem nikdy nezneužil a ani zneužít nehodlám, a dokonce pracuji na základní škole. Že je někdo pedofil, ještě neznamená, že zneužívá nebo bude zneužívat děti.

To, že se mi líbí malé holky, cítím zhruba od svých 13 let. Měl jsem problém si přiznat, že to, co cítím, je příznakem pedofilie, protože všude kolem sebe jsem vnímal ztotožnění pojmu pedofilie s pohlavním zneužíváním dětí. Až po 7 letech jsem si přiznal, že jsem pedofil.

Dospívajícím klukům, kteří cítí erotickou náklonnost k dětem, podobné ztotožňování pedofilie s kriminálním jednáním brání přiznat si, kým jsou. Pokud si nepřiznají, že jsou pedofilové, je pravděpodobnost toho, že udělají nějakou "blbost", větší. Pedofil, který si přizná, že je pedofil, může nad tím, co cítí, přemýšlet, vyhledat si informace - např. na našem informačním webu http://www.pedofilie-info.cz

Co by tedy stát mohl například v této věci udělat více? Což takhle nabídnout jednak nějakou anonymní pomoc, například něco na způsob německého projektu Dunkenfeld. Kam by se pedofilové nebáli obrátit v případě potřeby. Naše stránka je fajn, máme v poradně i odborníky, kteří odpovídají na anonymní dotazy - MUDr. Antonín Brzek a Kateřina Klapilová, Ph.D. z Národního ústavu duševního zdraví v Klecanech. Bohužel to ale nestačí, běžný člověk se o záležitostech kolem pedofilie moc odborných informací nedozví, v médiích jsou stále spíš mediální zkratky ve stylu "pedofilie = pohlavní zneužívání dětí".

Paní Jílková, moc prosím, abyste ve vašem čtvrtečním pořadu důsledně rozlišovala pohlavní zneužívání jakožto trestné jednání od pedofilie jakožto erotické náklonnosti, která má s pohlavním zneužíváním společného asi tolik, co běžná "heterosexualita" (přesněji gynekofilie) se zneužíváním a znásilňováním žen.

Pořad Máte slovo sleduji pravidelně, protože otevírá témata a konfrontuje různé názorové strany, což je pro mně osobně vždy obohacující. Obdivuji také Vaši odvahu být moderátorkou v takovém pořadu, kde i s hosty často cloumají emoce.

Byl bych velmi rád, kdybyste alespoň Vy používala v pořadu související pojmy správně - nás, pedofilů, kteří cítíme erotickou náklonnost k dětem, ale úspěšně ji zvládáme, je hodně, jenom nejsme vidět - logicky se nikdo z nás odlišnou sexuální orientací veřejně nechlubí.

Předem moc děkuji a přeji Vám úspěšné moderování.

S pozdravem
Petr Kasz, administrátor http://www.pedofilie-info.cz
ČEPEK - Československá pedofilní komunita
e-mail: [email protected]

Odpověď:

Dobrý den pane Kaszi,
děkujeme za připomínku k pořadu i upozornění.

Chápeme, že to není zcela přesné, ale v ohlášení tématu musí jít o zestručnění, samozřejmě v diskuzi by mělo být vše vysvětleno pregnantně a paní Jílkovou na toto určitě upozorním.

Pokud byste se chtěl Vy nebo jiný zástupce vaší komunity pořadu zúčastnit, i když si uvědomuji, že je to pro vás obtížné, a upozornit na některé věci, které si společnost neuvědomuje, je to samozřejmě možné. A je samozřejmě možné se zúčastnit i v publiku a obsadit tak několik míst.

Samozřejmě nemusíte veřejně přiznávat onemocnění,jen upozornit na problematiku z druhé strany.

S pozdravem
K.Dušková, dramaturgyně

Tak kdyby měl někdo z z komunity zájem, může se zúčastnit. :)
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Tak jsem právě zhlédl novou upoutávku na čtvrteční Máte slovo, ve které paní Jílková říká, že většina pachatelů pohlavního zneužívání dětí netrpí sexuální deviací, končí však řečnickou otázkou "Jak postupují pedofilové na internetu?". Tak nakonec uvidíme ve čtvrtek, co z toho bude.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Napíšu tam smsku (jak tam běhají dole), ale nemůžu tam napsat, že jsem pedofil, protože se na to bude koukat táta a mohl by něco tušit.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Tak..a je to za námi. Napsal jsem tam čtyři vzkazy, všechny zveřejnili :)