Jen doražte na schůzku, dobytci!!!
Nenávidím pedofily. Po detailním pročtení tohoto webu mi je na blití. Mám děti. A to je to, proč to řeším. Dáváte sem fotky holčiček a chlapečků, kteří vypadají jako moje dcera a syn. Je mi fyzicky špatně z toho, když si představím, že prasata a hovada si mastí vocasy nad těmito nevinnými dětmi. (nevěřím tomu, že dáte "lajk" a jdete dál). Kdyby někdo sáhl na moje dítě (někdo z této komunity nebo jakýkoliv jiný posraný pedofil), zabiju ho. Neváhám ani vteřinu. Nejsem násilný člověk, ale představa, že někdo z vás žije v mém městě (jako že asi jo, když tu je přes 800 úchylů) mě děsí. Klidně bych vám všem rozjebal hlavy holýma rukama a šel za to sedět do konce života. Ale hlavně, že bych eliminoval riziko, že někdy sáhnete na nějaké dítě. Takže vyhlašuji hon na pedofily. Pod anonymí IP adresou budu zakládat falešné profily a "infiltruji se" do této hnusné komunity. Budu si domlouvat schůzky a budu tak důvěryhodný, že mi to sežerete. A sejdeme se. Já si s sebou vezmu kladivo a pomohu tomuto světu od dobytků, co budou ochotni se sejít s někým, komu bude pod 15 let. Buďte na pozoru, zasranci. Děti jsou naivní, věří na ježíška...a internet takovejm zmrdům jako vy jen nahrává. Kdyby existoval veřejný seznam prasat (vás!!!), tak půjdu a jednoho podruhém vás zmasakruju. Takovou nenávist jsem ve svém životě necítil. Takže si domlouvejte schůzky, zmrdi...a těšte se. Akorát místo děcka na prznění dostanete do hlavy 1000 ran kladivem.
Nebo víte co? Možná se zabijte sami, ušetříte všem spoustu práce, starostí a obav o děti!!!!!!!
Nebo víte co? Možná se zabijte sami, ušetříte všem spoustu práce, starostí a obav o děti!!!!!!!
Nenávidím pedofily. Po detailním pročtení tohoto webu mi je na blití. Mám děti. A to je to, proč to řeším. Dáváte sem fotky holčiček a chlapečků, kteří vypadají jako moje dcera a syn. Je mi fyzicky špatně z toho, když si představím, že prasata a hovada si mastí vocasy nad těmito nevinnými dětmi. (nevěřím tomu, že dáte "lajk" a jdete dál). Kdyby někdo sáhl na moje dítě (někdo z této komunity nebo jakýkoliv jiný posraný pedofil), zabiju ho. Neváhám ani vteřinu. Nejsem násilný člověk, ale představa, že někdo z vás žije v mém městě (jako že asi jo, když tu je přes 800 úchylů) mě děsí. Klidně bych vám všem rozjebal hlavy holýma rukama a šel za to sedět do konce života. Ale hlavně, že bych eliminoval riziko, že někdy sáhnete na nějaké dítě. Takže vyhlašuji hon na pedofily. Pod anonymí IP adresou budu zakládat falešné profily a "infiltruji se" do této hnusné komunity. Budu si domlouvat schůzky a budu tak důvěryhodný, že mi to sežerete. A sejdeme se. Já si s sebou vezmu kladivo a pomohu tomuto světu od dobytků, co budou ochotni se sejít s někým, komu bude pod 15 let. Buďte na pozoru, zasranci. Děti jsou naivní, věří na ježíška...a internet takovejm zmrdům jako vy jen nahrává. Kdyby existoval veřejný seznam prasat (vás!!!), tak půjdu a jednoho podruhém vás zmasakruju. Takovou nenávist jsem ve svém životě necítil. Takže si domlouvejte schůzky, zmrdi...a těšte se. Akorát místo děcka na prznění dostanete do hlavy 1000 ran kladivem.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1545 poděkování
- Dostal: 3434 poděkování
Re: Jen doražte na schůzku, dobytci!!!
§ 352 a § 353 Trestního zákoníku => Nahlašujeme na PČR. Hodně štěstí. 

Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

Děkujeme za názor. Já zase nemám rád škraloup na mlíku. Brrrrr. 

-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Nevěřím v Boha, ale myslím, že ty bys v pekle skončil. A je takřka jisté, že by ses tam sešel s mnoha heterosexuály, homosexuály, pedofily, gerontofily, asexuály a zkrátka s lidmi všech orientací. A mimochodem, píšeš "SejdemeSeVPekle, takže si asi udělal něco nevhodného. A přiznání je u soudu vždy polehčující okolnost..SejdemeSeVpekle píše:Nenávidím pedofily.
Jedná se jen o veřejné fotky obecně známých dětských herců. Ve filmech je viděly miliony lidí a to ti nevadí. To, že je zde vidí tři stovky pedofilů, ti vadí. Pokud je zde nějaká fotka dítěte, které není obecně známou osobností, tak to neschvaluji, stejně tak, jako neschvaluji, když matky na Emimino dávají fotky svých dětí a ani to svým dětem neřeknou.SejdemeSeVpekle píše:Dáváte sem fotky holčiček a chlapečků, kteří vypadají jako moje dcera a syn.
A mně je fyzicky špatně z toho, že desítky tisíc rodičů před vlastními a naprosto bezbrannými a nevinnými dětmi kouří v jedné místnosti a to dětem ubližuje. A děti se tomu nemají jak ubránit. A nejhorší je, že to je zcela legální.SejdemeSeVpekle píše:Je mi fyzicky špatně z toho, když si představím, že prasata a hovada si mastí vocasy nad těmito nevinnými dětmi. (nevěřím tomu, že dáte "lajk" a jdete dál).
Vrazi jsou ti nejhorší a myslím si, že by měli většinou ve vězení být až do konce svého života. A když někoho zabiješ jen proto, že na někoho sáhne, tak jsi také vrah. Jako ještě bych pochopil, že v afektu zabiješ někoho, kdo tvé dítě brutálně znásilní (tím pochopil bych myslím, že by měl být z vězení po čase propuštěn)SejdemeSeVpekle píše:Kdyby někdo sáhl na moje dítě (někdo z této komunity nebo jakýkoliv jiný posraný pedofil), zabiju ho. Neváhám ani vteřinu.
Když ti tak jde o dobro dětí, tak bys mohl usilovat o to, aby po propuštění byli násilníci pod určitou kontrolou od policie a aby povinně brali prášky.SejdemeSeVpekle píše: Nejsem násilný člověk, ale představa, že někdo z vás žije v mém městě (jako že asi jo, když tu je přes 800 úchylů) mě děsí. Klidně bych vám všem rozjebal hlavy holýma rukama a šel za to sedět do konce života. Ale hlavně, že bych eliminoval riziko, že někdy sáhnete na nějaké dítě.
Mimochodem, vy (rodiče) jste nejčastější vrazi dětí. V tomto desetiletí došlo k dvěma vraždám dětí spáchaných pedofily, ale k desítkám vražd dětí spáchaných rodiči. Takže když chceš eliminovat riziko, aby někdo sáhl na nějaké dítě, tak bys měl vyvraždit celé lidstvo.
Kdybys vyvraždil všechny pedofily ve tvém městě, tak bys možná 2, 3 děti zachránil před osaháváním, ale stovkám dětí bys vzal jejich rodiče, sourozence, další příbuzné, kamarády.
Víš, co to je trestný čin nebezpečné vyhrožování? Tohle naplňuje jeho skutkovou podstatu. Takže se již brzy opravdu někam infiltruješ. Pokud budeš mít štěstí, tak jen mezi 40 lidí v Teplicích, pokud budeš mít smůlu, tak mezi tisíc lidí na Borech. Mimochodem, pusť si Uzamčený svět a pak znovu popřemýšlej, jestli ti vyhrožování vraždou za to stojí. A tam poznáš zlé lidí. Tam nepochybně poznáš i pedofily, kteří dětem skutečně ubližovali, narozdíl od nás.SejdemeSeVpekle píše:Takže vyhlašuji hon na pedofily. Pod anonymí IP adresou budu zakládat falešné profily a "infiltruji se" do této hnusné komunity. Budu si domlouvat schůzky a budu tak důvěryhodný, že mi to sežerete. A sejdeme se. Já si s sebou vezmu kladivo a pomohu tomuto světu od dobytků, co budou ochotni se sejít s někým, komu bude pod 15 let.
A víš, že se policie zaměřuje na příspěvky v internetových diskusích? Například teď začíná vyšetřovat lidi, kteří na internetu schvalují masovou vraždu na Novém Zélandu.
A neboj, že bych tyto údaje o věznicích znal z vlastní zkušenosti, ale znám je z dokumentu Uzamčený svět.
Internet nahrává slušným lidem, kteří si tam dělají úkoly do školy, věci do práce, komunikují s přáteli, snaží se získat nadhled nad svou sexuální orientaci. A také zloduchům, kteří tam páchají trestnou činnost, například Nebezpečné vyhrožování, jako někdo..SejdemeSeVpekle píše:Buďte na pozoru, zasranci. Děti jsou naivní, věří na ježíška...a internet takovejm zmrdům jako vy jen nahrává.
Děti věří v Ježíška průměrně do devíti let, ale to samozřejmě někdo, komu o dobro dětí evidentně nejde (když jim chce vraždit příbuzné a přátele a vlastně i děti samotné, jelikož s pedofilií se člověk rodí), neví.
A víš, že počet vražd dětí snížíš o dvě za deset let? A počet úmrtí dětí možná i zvýšíš, jelikož nepochybně někteří pedofilové pracují u záchranky a právě kvůli tomu, že ho zavraždíš, záchranář nepřijede k dopravní nehodě?SejdemeSeVpekle píše:Kdyby existoval veřejný seznam prasat (vás!!!), tak půjdu a jednoho podruhém vás zmasakruju.
A možná bys musel zavraždit i své děti, jelikož i u nich je určitá pravděpodobnost (odhady sexuologů se liší od 0,1% do 5%), že jsou pedofily.
Tudíž bys vlastně po Hitlerovi, Stalinovi a Mao-Če Tungovi, byl největší vrah dětí všech dob...
Ciť nenávist vůči lidem, jako je Breivik, Antonín Novák nebo Roman Kalužík (který mimochodem bude kvůli zákonům, které stanovila většinová společnost, po dvaceti letech nespravedlivě propuštěn). Ne vůči lidem, kteří jsou zamilovaní do malé holčičky a nikdy se jí nedotkli.SejdemeSeVpekle píše:Takovou nenávist jsem ve svém životě necítil.
Jo a mimochodem, ty se určitě nikdy nedotýkáš svých dětí. A nebo cizích dětí v nacpaném autobuse, že?
Však pokud zavraždíš nějakých deset tisíc pedofilů, tak se mezi spoluvězni nebo dozorci nějaký jejich blízký najde. A doživotí ti pořádně zpříjemní.SejdemeSeVpekle píše:Takže si domlouvejte schůzky, zmrdi...a těšte se.
Nemám zájem. A nikdo z nás nemá zájem. My máme děti rádi, nechceme jim ubližovat. My se s dětmi přátelíme, pomáháme jim, někteří z nás děti doučují, vedou dětské tábory. My děti neprzníme. Ale neboj, v base prznitele dětí poznáš, ale zde nikoliv.SejdemeSeVpekle píše: Akorát místo děcka na prznění
A ty je možná dostaneš od nějakého vězně nebo dozorce, kterému jsi zabil například bratra.SejdemeSeVpekle píše:dostanete do hlavy 1000 ran kladivem.
§ 144Účast na sebevražděSejdemeSeVpekle píše: Nebo víte co? Možná se zabijte sami, ušetříte všem spoustu práce, starostí a obav o děti!!!!!!!
(1) Kdo jiného pohne k sebevraždě nebo jinému k sebevraždě pomáhá, bude potrestán, došlo-li alespoň k pokusu sebevraždy, odnětím svobody až na tři léta.
(2) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na dítěti (dítětem trestní zákon myslí osobu mladší osmnácti let) nebo na těhotné ženě.
(3) Odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na dítěti mladším patnácti let nebo na osobě stižené duševní poruchou.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Dobře mu tak, kriminálníkovi. Napadlo mě, že nahlášení je výborné odstrašení dalších potenciálních pachatelů této trestné činnosti, takže si myslím, že by bylo vhodné tu celou diskusi nechat a to včetně příspěvku autora, ač jeho příspěvek je trestným činem. Aby si každý přečetl, co se s ním stane, pokud bude někomu na internetu vyhrožovat smrtí.Kasz píše:§ 352 a § 353 Trestního zákoníku => Nahlašujeme na PČR. Hodně štěstí.
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 8
- ve věku do: 25
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Tak pan Nenávist četl celý web detailně, z čehož usoudil, že to jediné, o co nám jde, je setkávat se s dětmi pod 15 let a na daných schůzkách je asi prznit. To by mě zajímalo, ze které části tohle vyčetl, když i v té zdejší seznamce je velkým červeným písmem psané, že inzeráty směřující na děti pod 15 let jsou zakázané. Asi narazil na nějakou část webu, kterou jsem zatím já sám neobjevil.
V příspěvku mě nejvíce zarazily tři informace. První je, že pan Nenávist je dle svých slov nenásilný, což je i z kontextu příspěvku a dle čtení mezi řádky naprosto zřejmé. Druhou je, že by chtěl zabíjet ostatní lidi kladivem, což je ta nejméně praktická věc, jakou jsem kdy slyšel, hned po hlášce Riddicka, že bude zabíjet čajovým hrnkem. A třetí věc je, že sám má děti. Chudáci. To jen potvrzuje, že dneska může být rodičem naprosto každý.
V příspěvku mě nejvíce zarazily tři informace. První je, že pan Nenávist je dle svých slov nenásilný, což je i z kontextu příspěvku a dle čtení mezi řádky naprosto zřejmé. Druhou je, že by chtěl zabíjet ostatní lidi kladivem, což je ta nejméně praktická věc, jakou jsem kdy slyšel, hned po hlášce Riddicka, že bude zabíjet čajovým hrnkem. A třetí věc je, že sám má děti. Chudáci. To jen potvrzuje, že dneska může být rodičem naprosto každý.

-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 554 poděkování
- Dostal: 717 poděkování
Já taky. Kluka a holku. Alespoň něco máme společnéhoSejdemeSeVpekle píše:Mám děti.

Už mnohokrát jsem se setkal s tím, že lidé mají tendenci soudit druhé podle sebe. A že lidé útočící slovně na druhé často odhalují mnohé ze svých vlastních motivů. Takže si vás dovoluji upozornit, že nám tady o sobě prozrazujete hodně, ale opravdu hodně ošklivé věci.SejdemeSeVpekle píše:Je mi fyzicky špatně z toho, když si představím, že prasata a hovada si mastí vocasy nad těmito nevinnými dětmi. (nevěřím tomu, že dáte "lajk" a jdete dál).
Upřímně se přiznávám, že nevím, co bych dělal v podobné situaci já. Jedno ale vím určitě. Jednal bych bez ohledu na to, zda dotyčný je pedofil, či zda u něj šlo pouze o náhradní sexuální chování.SejdemeSeVpekle píše:Kdyby někdo sáhl na moje dítě (někdo z této komunity nebo jakýkoliv jiný posraný pedofil), zabiju ho. Neváhám ani vteřinu.
Než se do toho pustíte, zkuste si prosím najít pár minut a zeptejte se mojí manželky a mých dětí, co si o tom myslí. Mám vážné důvody se domnívat, že s vaším plánem nebudou souhlasit.SejdemeSeVpekle píše:Kdyby existoval veřejný seznam prasat (vás!!!), tak půjdu a jednoho podruhém vás zmasakruju.
A ještě jednu důležitou věc na závěr. Ježíš Kristus zemřel za moje hříchy a já z jeho rukou přijal (a stále přijímám) odpuštění. Pokud v tuto chvíli máte jistotu, že po smrti skončíte v pekle (usuzuji tak z vašeho nicku), tak mám pro vás dobrou zprávu. A totiž že odpuštěno může být i vám.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 584 poděkování
- Dostal: 375 poděkování
Nechápem prečo takéto príspevky administrátori fóra nemažú. Asi nás majú nejako pozitívne obohatiť, hoci neviem ako.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Je to z toho důvodu, aby uživatelé fóra věděli, že tady někdo takový přišel a kvůli němu je registrace na fóru nově v režimu schválení administrátorem. Ale taky z toho důvodu, aby daný člověk viděl, že se prostě nedáme.Filip píše:Nechápem prečo takéto príspevky administrátori fóra nemažú. Asi nás majú nejako pozitívne obohatiť, hoci neviem ako.

-
- Administrátor
Policie nám opakovaně sdělovala, že příspěvky či e-maily, které prokazují trestnou činnost, nemáme mazat, ale archivovat.Hebeš píše:... takže si myslím, že by bylo vhodné tu celou diskusi nechat a to včetně příspěvku autora, ač jeho příspěvek je trestným činem.

-
- Správce poradny
- ve věku od: 2
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
- Dal: 1661 poděkování
- Dostal: 721 poděkování
Já taky, synka a dcerku.SejdemeSeVpekle píše:Mám děti.
Zajímavé, že jsi to ještě nezjistil přesně. Přece musíte mít ve vašem městě spoustu znásilněních dětiček, ne? Řekl bych tak jedno dítko denně?SejdemeSeVpekle píše:Nejsem násilný člověk, ale představa, že někdo z vás žije v mém městě (jako že asi jo, když tu je přes 800 úchylů) mě děsí.
Hodně štěstí. Mimochodem, podle pravidel webu si tady na seznamku inzeráty nesmí dávat děti pod 15 let, takže ti asi nikdo neodpoví, chudáčku, budeš asi plakat.SejdemeSeVpekle píše:Budu si domlouvat schůzky a budu tak důvěryhodný, že mi to sežerete. A sejdeme se.
To je skvělé, takovej dobytek jako byl strýc Terezky by si to zasloužil. Přeju ti úspěšný lov, sám bych to rád taky dělal, ale nechci být vrah. Já bych spíš takové prásknul na PČR a zbytek nechal na spoluodsouzených ve vězení. Oni se tam "dobře" postaraji o dobytek, kterej ubližuje dětem.SejdemeSeVpekle píše:Já si s sebou vezmu kladivo a pomohu tomuto světu od dobytků, co budou ochotni se sejít s někým, komu bude pod 15 let.
V pohodě, s dětičkama na rande nechodim, ani jim ublížit nechci, takže se asi nepotkáme.SejdemeSeVpekle píše:Buďte na pozoru, zasranci.
Hmmm, a kdyby existoval seznam potenciálních vrahů, tak by ses sám zabil? Vlastně bys ten seznam mohl založit, ne?SejdemeSeVpekle píše:Kdyby existoval veřejný seznam prasat (vás!!!), tak půjdu a jednoho podruhém vás zmasakruju.
Teď bych měl vážný dotaz - co se stalo, že tě to teď takhle chytlo?SejdemeSeVpekle píše:Takovou nenávist jsem ve svém životě necítil.
Promiň, já si schůzky nedomlouvám a nikoho jsem tu neviděl se domlouvat na schůzce s dítětem. Ale zkus nějaký jiný weby, kam dávají i DP, tam bys mohl někoho odchytit. Mimochodem, když jsi v tej náladě, nechtěl by ses zaměřit spíš na tvůrce DP? To by bylo záslužné.SejdemeSeVpekle píše:Takže si domlouvejte schůzky, zmrdi...a těšte se.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 451 poděkování
Podívejte, pokud budete chtít rozšířit o dané problematice trochu oči rád se s vámi sejdu. To asi tak za prvé.
Za druhé vás rád upozorním že legálně vlastním střelnou zbraň, a ani práce s obuskem a pouty mi není cizí. Tak pozor na dodržování zákona, při případném setkání.
Doporučuji kontaktovat přes profil na FB který mám v profilu uvedený, necítím totiž potřebu skrývat se za nickname a nemám koule odložené v šuplíku psacího stolu.
Karty jsou na stole.
Přeji dobrou noc!!
Za druhé vás rád upozorním že legálně vlastním střelnou zbraň, a ani práce s obuskem a pouty mi není cizí. Tak pozor na dodržování zákona, při případném setkání.
Doporučuji kontaktovat přes profil na FB který mám v profilu uvedený, necítím totiž potřebu skrývat se za nickname a nemám koule odložené v šuplíku psacího stolu.
Karty jsou na stole.

Přeji dobrou noc!!