Změna e-mailové adresy v profilu

Diskuze týkající se webu komunity ČEPEK, jeho částí a jeho tematického zaměření.
son4dad
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 0
ve věku do: 80
Výkřik do tmy: Ahoj. Asi od 20 se nemohu zbavit intenzivni touhy byt [jako] malym klukem (3-9) na kterem se otec, deda ci jiny dospely muz uspokojuje, vcetne netradicnich fantazii. Moc rad bych poznal nejake pedofilni muze a kluky.
Dal: 1 poděkování

Změna e-mailové adresy v profilu

Nový příspěvek od son4dad »

Ahoj, poradíte prosím, jak změnit e-mailovou adresu na těchto stránkách? V části Registrační údaje na ni nejde kliknout, natož změnit. Díky moc.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Re: Změna e-mailové adresy v profilu

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj,

příště spíš s podobným technickým dotazem rovnou piš někomu z administrátorů. Jinak emailovou adresu Ti změní kterýkoliv admin nebo jeho asistent po žádosti (pro změnu na fóru žádostí přes soukromou zprávu, pro změnu na chatu přes žádost na chatu nebo přes původní registrační email), viz Hlavní pravidla, bod 8d).
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Re: Změna e-mailové adresy v profilu

Nový příspěvek od Kasz »

Nutno ještě doplnit, že nová e-mailová adresa musí projít schválením - tedy účet s novým e-mailem bude deaktivován a aktivován (tedy "nuceně reaktivován" - to je naše administrátorská položka), a až po potvrzení odkazu, který fórum zašle na daný nový e-mail, bude účet opět aktivní.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙