Krásne romantický, silný, ale aj mierne provokatívny príbeh lásky medzi dvomi celkom rozdielnymi ľuďmi. Wavy je dcéra drogového dílera a psychicky nevyrovnanej, citovo labilnej ženy. Život ju naučil nedôverovať nikomu a ničomu, dokonca ani vlastným rodičom. Je uzavretá, radšej drží jazyk za zubami a už ako osemročná musí doma variť a starať sa o malého brata. Jediné potešenie nachádza v pozorovaní hviezd na poli pri dome, až raz pri tom nechtiac spôsobí nehodu – motorkár Kellen v snahe vyhnúť sa dievčatku takmer príde o život. Medzi tínedžerkou Wavy a obrovským potetovaným chlapom a, ako sa ukáže, bývalým kriminálnikom sa nečakane rýchlo vytvorí mocné puto. Pre Wavy je vzťah s Kellenom jediná krásna vec v brutálnom svete narkomanov a zhýralosti. Lenže čo je krásne pre ňu, je neprijateľné pre okolitý svet.
https://www.bux.sk/knihy/303197-vsetko-priserne-aj-krasne.html
Na knihu som narazil v knihkupectve. Pani za pokladnou mi povedala ze je to velmi kontroverzna kniha ktora opisuje romanticky sexualny vztah medzi dievcatkou a dospelym muzom. Knihu som si aj napriek tomu neodvazil kupit.. ale niekoho by mohla zaujat
Všetko príšerné aj krásne (Bryn Greenwoodová)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání recenzí na jakékoliv knihy a následná diskuze k nim.
- Jestliže bude v rámci recenze knihy uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné toto jméno zkrátit na křestní jméno a iniciálu příjmení.
- V rámci recenzí je možné vkládat odkazy na fotografie obálek knih, příp. fotografie autorů, a to jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj. Je-li autor v současnosti mladší 18 let, anebo je-li na jeho fotografii společně s ním jiná osoba v současnosti mladší 18 let, odkaz na fotografii nemůže být zveřejněn.
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1598 poděkování
- Dostal: 814 poděkování
Re: Všetko príšerné aj krásne (Bryn Greenwoodová)
Jen přidávám doporučení k přečtení. Poslouchal jsem audio verzi z Audible v angličtině, a byla famózní.
Českou verzi jsem koupil manželce, sám jsem jí jen prolistoval, abych viděl jaký je překlad - a trochu mě vadil. Asi úplně v pohodě, ale přecijenom pokud umíte anglicky, doporučuju tu audio.
Českou verzi jsem koupil manželce, sám jsem jí jen prolistoval, abych viděl jaký je překlad - a trochu mě vadil. Asi úplně v pohodě, ale přecijenom pokud umíte anglicky, doporučuju tu audio.