hledám ženu nebo dívku od 15 do cca 30 let, která by si rozuměla s člověkem jako jsem já. Je mi 38 let a mám rád přírodu a zvířata, ale i techniku a technologie z oblasti energetiky. Rád chodím na procházky se psem a do bazénu. Z knih nejraději čtu sci-fi nebo odbornou literaturu. Rád se podívám na zajímavý film, a to od pohádky přes komedii až po vědeckofantastický. Jsem kuřák, ale alkohol mi téměř nic neříká a napiju se spíše vyjímečně. I Silvestra si umím užít bez alkoholu. Přesto si rád posedím s dobrými přáteli, a pokud zde nějakou dívku najdu, velice rád s ní zajdu na kávu. Na ostatních si cením upřímnost, pochopení a zdravý rozum. Nesnáším faleš, pomluvy a lži. Momentálně žiju v zahraničí a jezdím domů do západních Čech jednou za 14 dní. To ale není nastálo a za pár let se opět vrátím do ČR.
Žena nebo dívka, kterou hledám, by měla být mírné povahy, nekonfliktní a měla by mít porozumění a pochopení. Hledám spíše rodinný typ, ne žádnou rebelku nebo dračici. Na vzhledu nezáleží, duševní krása je na prvním místě.
Kontakt: [email protected]
Vím, je to trochu delší inzerát než je obvyklé, ale nemám rád inzeráty s jednou větou, které mi nic neřeknou.