Kdybyste si mohli vybrat, přestali byste být pedofily?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Cykle02
Mediální analytik
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2535 poděkování

Re: Kdybyste si mohli vybrat, přestali byste být pedofily?

Nový příspěvek od Cykle02 »

Uvědomte si že máme zodpovědnost i vůči nastupující generací pedofilů, kteří tak již od počátku svého sebevědomí, jsou nuceni o sobě číst tyhle výblitky.
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Rapunzel

Nový příspěvek od Rapunzel »

Cykle02 píše: pondělí 8. 6. 2020, 22:31:43 Uvědomte si že máme zodpovědnost i vůči nastupující generací pedofilů, kteří tak již od počátku svého sebevědomí, jsou nuceni o sobě číst tyhle výblitky.
Tak shodli se všemi hlasy,
že hříšníci vyškubou vlasy
a notně zmydlí hřbet...
Jak řekli si, tak udělali,
komentátorce napráskali,
až hrůza pohledět... :D

A to jí patří, nemá být drzá.
Hebeš
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Já bych to nehlásil. Jen se toho někdo chytne a bude o tom psát a očerní pedofily.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 568 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Souhlasím s Gabrielem. Přeji si žít v zemi, kde lidé budou moci svobodně a otevřeně říct, že všechny pedofily by měli preventivně pozavírat a já jím budu moci stejně svobodně a otevřeně odpovědět, že si pletou pojmy a dojmy, přesněji řečeno že zaměňuji sexuální orientaci s pácháním trestného činu.

A jestli si něco nepřeji, tak si nepřeji žít v zemi, kde pedofilové a jiné menšiny budou diskriminováni (jako je tom na východ od nás), nebo se z nich naopak stane zákonem chráněná a protěžovaná skupina (jako je tomu na západ od nás).

Pokud tedy někdo pronáší silácké řeči na úrovni hospodských opileckých keců, nechal bych ho být. Každému by měla být dána možnost veřejně se znemožnit. Něco jiného je, když člověk učiní konkrétní výhrůžku (něco ve stylu "počkejte vy zmrdi, počkám si na vás po Prague Pride s bejsbolkou"), nebo když začne k nenávisti a násilným činům navádět druhé. V takovém případě obojí shledávám za dostatečný důvod k podání trestního oznámení na policii a k pořízení si druhé pistole.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Daniel píše: pondělí 8. 6. 2020, 23:45:36 A jestli si něco nepřeji, tak si nepřeji žít v zemi, kde pedofilové a jiné menšiny budou diskriminováni (jako je tom na východ od nás), nebo se z nich naopak stane zákonem chráněná a protěžovaná skupina (jako je tomu na západ od nás).
Tak toho protěžování bych se úplně neobával :-). Menšiny (a slabší obecně) někdy potřebují ochranu před většinami (a silnějšími), aby jim byl umožněn důstojný život. To je základní princip liberální demokracie, a bohužel také oblíbený cíl populistů a extrémních konzervativců, kteří útokem na menšiny a tyto ochrany získávají laciné politické body u vládnoucí většiny.

V případě pedofilů bych byl ale s "vychvalováním" západního přístupu opatrnější. Jsou tam sice země s lepšími preventivními programy, ale zase mají veřejné rejstříky, povinnosti terapeutů pedofily hlásit, větší tresty za držení DP apod. Např. v USA nebo v UK určitě nejsou pedofilové protěžovaní.
Daniel píše: pondělí 8. 6. 2020, 23:45:36 Každému by měla být dána možnost veřejně se znemožnit. Něco jiného je, když člověk učiní konkrétní výhrůžku (něco ve stylu "počkejte vy zmrdi, počkám si na vás po Prague Pride s bejsbolkou"), nebo když začne k nenávisti a násilným činům navádět druhé.
Naprosto souhlasím. Je také rozdíl mezi tím, když někdo přijde a adresuje své bláboly nám, a tím, když začne navádět druhé vytvářením nějakých skupin na sociálních sítích a podobně.
Cykle02
Mediální analytik
Výkřik do tmy: Nevěřím těm co nevěří na Ježíška.
Dal: 365 poděkování
Dostal: 2535 poděkování

Nový příspěvek od Cykle02 »

BTW teď je pěkně vidět, jaký smysl má házet pedofily do jednoho pytle :D
...a o jakých tématech se po dnešním Googlení začne na ČEPEKu mluvit?
Iška
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 45
ve věku do: 60
Výkřik do tmy: "Kdybych věděla, jak vypadá bezpečí,
netrávila bych tolik času v náručí těch,
kteří mi jej neposkytnou."
-Rupi
Dal: 37 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Iška »

Daniel píše: pondělí 8. 6. 2020, 23:45:36 Souhlasím s Gabrielem. Přeji si žít v zemi, kde lidé budou moci svobodně a otevřeně říct, že všechny pedofily by měli preventivně pozavírat a já jím budu moci stejně svobodně a otevřeně odpovědět, že si pletou pojmy a dojmy, přesněji řečeno že zaměňuji sexuální orientaci s pácháním trestného činu.

A jestli si něco nepřeji, tak si nepřeji žít v zemi, kde pedofilové a jiné menšiny budou diskriminováni (jako je tom na východ od nás), nebo se z nich naopak stane zákonem chráněná a protěžovaná skupina (jako je tomu na západ od nás).
Myslím, že se hodí na tomto místě napsat, jak nejsme diskriminováni. Jako předsedkyně jsem šla ve čtvrtek 14. května pro náš nově založený Spolek ČEPEK založit bankovní účet do Equa bank - mají oproti Fio bance nějaký o trochu výhodněji úročený účet, tak mi to poradili admini. :)

Šla jsem tam kolem 12:30 hod. Paní za přepážkou neměla zrovna čas, ofotila si ale občanku a řekla, ať přijdu v 16 hod., že založení předpřipraví. Takže jsem čekala v centru Prahy a pak jsem na 16. hod. přišla zpět do Equa bank, a už mezi dveřmi mi paní za přepážkou říkala, že centrála z interních důvodů založení účtu neumožní. Obratem jsem tedy šla do Fio banky, kde se založením nebyl problém. Psala jsem pak jak na zákaznickou linku Equa bank, tak do ČNB, ale zákony jsou momentálně takové, že zde obě smluvní strany mají smluvní volnost a banka právnické osobě prostě účet založit nemusí.

Ale to nemusí být všem trablům konec. Na internetu jsem zjistila, že dokonce již založený účet může banka kdykoliv vypovědět. A netýká se to jen nás, ale ohroženi jsou úplně všichni, stalo se to třeba jednomu útulku pro opuštěná zvířata. Fyzická osoba má dle evropské legislativy právo na jeden jakýsi základní platební účet zdarma, ale to se bohužel netýká právnických osob.

Asi nemusím rozepisovat, jak je nefér, že nás odmítli hned po založení spolku "z interních důvodů". A že kdyby to udělala každá banka, tak nám vlastně založení spolku nijak nepomohlo, protože příspěvky by musela opět spravovat nějaká soukromá osoba.

V jiné diskuzi jsem četla, jak Setralin plánuje posílat příspěvky na účet spolku ze zahraničí přes nějaký jiný bankovní účet, Kasz mu psal, že aby to pak ale nebylo pro banku podezřelé, Setralin ho uklidňoval, že nic nehrozí… jenže jak se dočtete v tom článku, na který výše odkazuji, tak prostě to hrozí a hrozí to kdykoliv, a jedním z kritérií můžou být i "podezřelé" zahraniční platby:

"Ke zrušení může dojít také kvůli nevysvětlení neobvyklého peněžního příjmu, kdy může mít banka podezření na praní špinavých peněz, takzvané AML (Anti-Money-Laundering). V takovém případě po vás bude chtít vysvětlení, nebo účet rovnou zruší. Právě problémy s AML jsou podle informací Měšce nejčastějším důvodem rušení účtů bez varování a bez vysvětlení důvodu."
Zdroj: Banka zrušila účet bez vysvětlení. Může se to stát i vám (Měšec.cz)

Netřeba domýšlet, že k odmítnutí založení bankovního účtu z "interních důvodů" došlo z toho důvodu, že jsme spolek, který má za cíl pomáhat pedofilům. Protože jinak si to nedovedu vysvětlit, proč by zcela nově založené neziskové organizaci banka odmítla "z interních důvodů" založit účet.
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Iška píše: úterý 9. 6. 2020, 11:56:44 V jiné diskuzi jsem četla, jak Sertralin plánuje posílat příspěvky na účet spolku ze zahraničí přes nějaký jiný bankovní účet, Kasz mu psal, že aby to pak ale nebylo pro banku podezřelé, Sertralin ho uklidňoval, že nic nehrozí… jenže jak se dočtete v tom článku, na který výše odkazuji, tak prostě to hrozí a hrozí to kdykoliv, a jedním z kritérií můžou být i "podezřelé" zahraniční platby
Jenže kdo rozhoduje o tom, co je podezřelé a co ne? To může být klidně i platba ze Slovenska. Tak proč mezitím dělat rozdíly? Mezi námi jsou i členové, kteří žijí v zahraničí nebo pendlují, takže nemohou přispět ze svých zahraničních kont?

Můžu tě uklidnit, že nikoho nebudou zajímat takové drobné částky. A pokud by někdo chtěl prát špinavé peníze, tak logicky zvolí hodně exotickou destinaci jako třeba Spojené Arabské Emiráty nebo Kanárské ostrovy.

Chápu, že spolkový účet přináší hodně výhod Čepeku a odpadá část administrativy, na druhou stranu to komplikuje práci členům, kterým na soukromí skutečně záleží a tak prostě nechtějí mít na výpisu informaci o pedofilním spolku. A upřímně, když ty peníze dřív chodily na obyčejné občanské jméno, tak to bylo pro spoustu dárců přívětivější než teď.

Nechci tady vyvolat flame war, kdy se budou hádat ti, co na soukromí kašlou a ti, kterým na soukromí záleží.

Jestli je to tak obrovský problém, tak to můžu posílat hotově v obálce, ale zdá se mi ta panika zbytečná.
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1601 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Ta diskriminace od Equa Bank je nepříjemná, nejspíš šlo ale jen o zaváhání nějakého jednotlivce, který zpanikařil při slově pedofil. Plateb od Setralina se určitě nemusíš bát, pokud ti nebude pravidelně zasílat desetitisíce. Banky mají na toto automatizované systémy, a název účtu je jim úplně šumák.

Nicméně hezky ta příhoda ilustruje, proč je někdy ta ochrana menšin potřeba. Představte si, že by takhle odmítli založit účet třeba postiženému. Nebyla by to tragédie, šel by do lepší banky, ale do vyspělé společnosti takové chování nejspíš nepatří.

(EDIT: Fio -> Equa)
Naposledy upravil(a) Dreamer dne úterý 9. 6. 2020, 14:23:06, celkem upraveno 2 x.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Je to nepříjemné, že můžou jednou založený účet jednostranně zase i zrušit. Tak pracně se snažíme, aby byl spolkový účet, a nakonec stejně ho můžou kdykoliv zrušit.

No já si, Setraline, nemyslím, že by spolku zrušili účet zrovna kvůli tvým platbám, ale mě to tak nějak intuitivně předtím napadlo, protože jsem nevěděl, jakou formou chceš příspěvky zasílat. Ale jak vidno, když účet zruší i 7 let zavedené neziskové organizaci… Prostě se to může stát. V tomto smyslu by ty zákony měly být trochu jiné, protože dnes se bez bankovního účtu nic pořádně dělat nedá.

Dreamer píše: úterý 9. 6. 2020, 13:50:10 Ta diskriminace od Fio je nepříjemná,
Diskriminace byla od Equa bank, naopak právě proto máme účet u Fio banky, kde se založením problém nebyl.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Vofs
Registrovaný uživatel
Kontakt: email: [email protected]
Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
Dal: 118 poděkování
Dostal: 103 poděkování

Nový příspěvek od Vofs »

Dreamer píše: pondělí 8. 6. 2020, 17:29:14 Asi se ale shodneme na tom, že tahle paní sama o sobě není nebezpečím. Kdyby se nenávistné příspěvky množily, kdyby se začalo skutečně vyhrožovat, pak by bylo trestní oznámení na místě. Vykřičení se jedné rozzlobené paní, soudě podle stylu psaní navíc poněkud jednodušší, by komunita měla vzít s nadhledem.
Daniel píše: pondělí 8. 6. 2020, 23:45:36 Pokud tedy někdo pronáší silácké řeči na úrovni hospodských opileckých keců, nechal bych ho být. Každému by měla být dána možnost veřejně se znemožnit. Něco jiného je, když člověk učiní konkrétní výhrůžku (něco ve stylu "počkejte vy zmrdi, počkám si na vás po Prague Pride s bejsbolkou"), nebo když začne k nenávisti a násilným činům navádět druhé. V takovém případě obojí shledávám za dostatečný důvod k podání trestního oznámení na policii a k pořízení si druhé pistole.
Souhlasím s Dreamerem a Danielem, paní se prostě vykřičela a pronesla pár namachrovaných frází. Nepřijde mi to jako dostatečný důvod a dostatečně silná slova k podání trestního oznámení. Jak už psal Daniel kdyby řekla něco ve stylu ,,Až vás potkám, tak vám zabodnu nůž do břicha" nebo něco podobného, tak bych byl určitě pro podání trestního oznámení, jak za Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod, tak i za nebezpečné vyhrožování.
Sertralin píše: úterý 9. 6. 2020, 13:23:09 Můžu tě uklidnit, že nikoho nebudou zajímat takové drobné částky.
Co se týče plateb ze zahraničí jsem na straně Sertralina, nikoho opravdu nebudou zajímat částky v řádech stovek až jednotek tisíc korun, kdyby tam posílal částky v desítkách tisíc korun tak ano, ale to určitě nehrozí.
podivin
Administrátor
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2050 poděkování
Dostal: 861 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Mně osobně nevadí, když mi paní bude nadávat, že jsem hnusné prase. Mohu jí nabídnout diskuzi a vysvětlení, ale pokud nebude mít zájem, tak holt nic.

Co mě osobně na těhle lidech vadí je ta výzva/návrh, co s námi dělat - kastrovat, zavřít, zabít. A za to bych to oznámení podal, ať to policie pověří. Někdy je od řečí opravdu jen kousek k činům, navíc může strhnout další lidi a ikdyž ona a spousta dalších ve skutečnosti žádnou akci nezvládne a zůstane jen u řečí, mohou její řeči iniciovat akci u někoho jiného, kdo se opravdu ovládnout nedokáže a opravdu bude fyzicky napadat.

Červeně, co neberu jako názor, zeleně, co je pro mne její názor a je chráněné svobodou slova:
Urezala bych vam pera a nechala bych vas sezrat je.Nemam absolutne slov k tomu, jak moc je mi z vas na bliti. Jste psychicky nemocni a snad jeste i pysni za neco, co je kurva hodne spatne.A vite co? Prala bych vam mit male dite, ktere by bylo zneuzito. Prala bych vam, abyste sli sedet a ani nemuzu rict, dokud byste zcernali, protoze by vas tam ti chlapy pobodali. Nejste lidi, nejste. Nezaslouzite ani zadna lidska prava. jako její názor, ale... Nezaslouzite ani zadna lidska prava. navádění k odebrání lidských práv Neumim si ani predstavit, ze by nad mou malou holcickou slintalo nejake nechutne stare prase... 😭😭😭😭 dopice. Jak muzete vubec napsat, ze jste takhle spokojeni?!!!!! Vy si fakt vubec nic neuvedomujete?!!! Bojite se byt s dospelou zenou, protoze s ni neumite komunikovat, nebo jste jen zkurvene nemocne prasata?!!Smrt vam!!!!!!!!!!! Za to, ze si tyto ciny jeste obhajujete a tohle je nesmysl - pedofilie není činnost a ubližování dětem neobhajujeme
Takže ano, ať si říká své názory na nás, ale ať nevyhrožuje fyzickým napadáním.
Iška
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 45
ve věku do: 60
Výkřik do tmy: "Kdybych věděla, jak vypadá bezpečí,
netrávila bych tolik času v náručí těch,
kteří mi jej neposkytnou."
-Rupi
Dal: 37 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Iška »

Sertralin píše: úterý 9. 6. 2020, 13:23:09 Chápu, že spolkový účet přináší hodně výhod Čepeku a odpadá část administrativy, na druhou stranu to komplikuje práci členům, kterým na soukromí skutečně záleží a tak prostě nechtějí mít na výpisu informaci o pedofilním spolku. A upřímně, když ty peníze dřív chodily na obyčejné občanské jméno, tak to bylo pro spoustu dárců přívětivější než teď.
Já bych jen chtěla upozornit, že to občanské jméno, na které se zasílaly peníze a ze kterého ty peníze chodily na podporu projektů nebo uhrazení nějakých poplatků, taky někomu patřilo. Nemusí to být vždy člověku příjemné, ať už je obrněný jak chce, taky z toho může mít problémy. U spolkového účtu je fajn, že je ve výpisu napsáno pouze spolek ČEPEK, což na první pohled není nic hrozného. Takže ono sice vaše soukromí bylo více chráněno, ale na úkor soukromí někoho jiného, kdo do toho šel dobrovolně, protože chtěl komunitě pomoct, ale ve chvíli, kdy je jiná možnost, jak situaci řešit, je logické, že břímě předá zpět do komunity. :)
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Já nejsem primárně pro podávání TO kvůli tomu "Ať té paní ukážeme, pěkně jí to natřeme!". To ne, to nechci. Spíš by mě zajímalo, jak by policie reagovala, a co by se dělo dál, kdyby daného člověka ztotožnila. Ono je také dost možné, že paní neztotožní, nicméně i konstatování, zda došlo nebo nedošlo ke spáchání trestného činu a že případ byl odložen z důvodu nenalezení pachatele… nebo z důvodu, že nedošlo ke spáchání trestného činu… to jsou zase pro nás zajímavé a cenné informace třeba pro nějaké další podobné případy, pokud by nastaly někdy v budoucnu. Jinak i kdyby - hrozí jí maximálně nějaká podmínka, nebo možná někdo zkonstatuje, že se jednalo jenom o přestupek… prostě zajímalo by mě to procedurálně. Nikoliv že bych chtěl té paní ukázat "co proto".
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Iška píše: úterý 9. 6. 2020, 16:36:50
Sertralin píše: úterý 9. 6. 2020, 13:23:09 Chápu, že spolkový účet přináší hodně výhod Čepeku a odpadá část administrativy, na druhou stranu to komplikuje práci členům, kterým na soukromí skutečně záleží a tak prostě nechtějí mít na výpisu informaci o pedofilním spolku. A upřímně, když ty peníze dřív chodily na obyčejné občanské jméno, tak to bylo pro spoustu dárců přívětivější než teď.
Já bych jen chtěla upozornit, že to občanské jméno, na které se zasílaly peníze a ze kterého ty peníze chodily na podporu projektů nebo uhrazení nějakých poplatků, taky někomu patřilo. Nemusí to být vždy člověku příjemné, ať už je obrněný jak chce, taky z toho může mít problémy. U spolkového účtu je fajn, že je ve výpisu napsáno pouze spolek ČEPEK, což na první pohled není nic hrozného. Takže ono sice vaše soukromí bylo více chráněno, ale na úkor soukromí někoho jiného, kdo do toho šel dobrovolně, protože chtěl komunitě pomoct, ale ve chvíli, kdy je jiná možnost, jak situaci řešit, je logické, že břímě předá zpět do komunity. :)
Tohle ti ale nedává vyšší stupeň anonymity, tak či tak je tvé jméno veřejně známé. Tohle je spíš myslím kvůli těm daním, jak psal Jirka. Spolek nemusí platit daně, kdežto soukromá osoba by za jistých okolností správně měla.
podivin
Administrátor
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2050 poděkování
Dostal: 861 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Kasz píše: úterý 9. 6. 2020, 17:06:14Já nejsem primárně pro podávání TO kvůli tomu "Ať té paní ukážeme, pěkně jí to natřeme!". ... Nikoliv že bych chtěl té paní ukázat "co proto".
Přesně tak. Nejde o to, dělat paní nepříjemnosti, když vyjádří svůj názor, ale by si uvědomila, že vyhrožování není osobní názor. Ať už jde jen o plané řeči nebo skutečný plán, paní si musí uvědomit, že ty zákony musí dodržovat i ona. Také si myslím, že by se z toho vymluvila a dostala tak max. domluvu a to by mi stačilo, kdyby jí policie vysvětlila, že "pedofilie" není trestná, až činy jsou trestné a naopak její vyhrožování nebo dokonce fyzické napadení jsou trestné a mohla by být potrestána ona. Pak by se možná začala zajímat, jak to tedy je, že policie nás za naši orientaci nemůže nijak trestat.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tak jsem si ten výlev "podepsaný" zkratkou "Mel" přečetl a popravdě si nejsem vůbec jistý, že to psala nějaká paní. Klidně to mohl být nějaký provokatér či puberťačka co se vrátila z diskotéky a náhodou narazila na web.
Je to jen hloupý výlev někoho kdo nestojí o dialog, jen si chce od něčeho ulevit na úkor někoho jiného, u koho nepředpokládá, že se nemůže bránit (takovým lidem se obvykle říká zbabělci).
NemesisPri
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Dal: 6 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od NemesisPri »

No tedy to byl příval nenávisti, tohle ale potkáte všude na různých stránkách na netu.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Myš píše: pondělí 8. 6. 2020, 20:49:13Gabrieli, vážně? "Je to odpad, má to v genech (...) Takže za mě, dupnout na krk," je neobratně vyjádřený politický názor? Nějak si nemůžu pomoci, abych to nesrovnával s ""Je to odpad, má to v genech (...) Takže za mě, zplynovat" (nacistické Německo), nebo "Je to odpad, má to v genech (...) Takže za mě, rozsekat mačetou," (genocida v Rwandě). To byly taky neobratně vyjádřené politické názory?
Zcela vážně odpovídám, že ano. Za podmínky, že je to proneseno vůči obecně definované široké skupině lidí (např. pedofilové nebo lidé s fialovou barvou pleti). Je pravda, že v případě, na který jsi odkazoval ty, to bylo proneseno vůči zcela konkrétnímu člověku - a to by se asi nějak řešit mělo.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Gabriel Svoboda píše: pondělí 8. 6. 2020, 14:13:52
Svobodné vyjadřování politických názorů je základ demokracie. Pokud za to budeš lidi trestat, budeš lidi trestat jen za to, že nejsou dostatečně vzdělaní na to, aby svůj názor formulovali přesně. Nebo je možné, že opravdu přáli smrt dítěti, ale v tom případě trestání dopadne jen na nevzdělané a upřímné lidi, kteří to napíšou rovnou, místo aby svůj názor zabalili do přijatelně znějících slov.
Demokracie neznamená že mohu říkat cokoliv se mi zlíbí, každému kdo má třeba jen nějaké základní povědomí o morálce musí být jasné že napsat ve spojistosti s dítětem o dupnutí na krk není ok. Nevzdělanost neomlouvá, negramotný člověk taky neobhaji vrazdu tvrzením že si nemohl přečíst zákoník a netušil že se to nesmí. :D

Mluvil jsi zde o hájení cikánů ale too víceméně vzniklo v pár chorách hlavách a jen z ustupování. My jste v roce 1938 před pány Chamberlain, Daladier, Hitler a Mussolini taky ustoupili a k čemu to? Moje babičk vždy říkala že na hrubý pytel patří hrubá záplata a docela s ní souhlasím.