Chcel by som napísať môj príbeh o tom ako som zmenil svoj názor na "problematiku" s názvom pedofília.
Celé sa to začalo ked som mal 15 rokov, práve som končil základnú školu. Vtedy sa mi stala dosť zvláštna príhoda. Bol asi vyše polrok do konca 9 ročníka a práve vtedy sa mi stala príhoda ktorá dosť ovplivnila dá sa povedať môj život až doteraz. Asi už tušíte že som sa zalúbil nechtiac do jedného dievčaťa.. samozrejme o dosť mladšieho odomňa. stalo sa to vážne dosť nečakane.. bolo to také zalúbenie na prví pohľad , pred tým som ju takmer nepoznal. No a teda odvtedy som si ju začal všímať, zistil som si o nej všetko možné a tak, no vzhladom na náš vekový rozdiel som nemohol nič podniknúť tým smerom ktorým som chcel a túžil.. časom sa moja situácia dosť zhoršovala, lebo som mal odísť zo základky a ísť na strednú..Predstava že nebudem už môcť pravidelne vydávať moju malú/ velkú lásku ma priviedla do dosť ťažkých stavov.. Pravdu povediac som celé letné prázdniny predepkoval.. A ked som ju po čase po prví krát uvidel tak som sa za rohom rozplakal, no ale čo už.. Casom na strednej ma to prechádzalo, celkom asi až v polke prvého ročníka. Ale tá samotná láska k tomu jednému dievčatku by nebol až taký problém. Totižto počas asi môjho najväčšieho zalúbenia som si na ulici začal všímať aj iné malé dievčatká a aj o dosť mladšie než "moja vtedajšia láska".. Jednoducho sa mi každé to malé dievča zdalo nádherne, nevinné, krásne a bol by som ochotný im zniesť aj modré z neba keby to šlo.. Pochopitelne to vo mne prebudilo veľa otázok na ktoré asi človek nemôže hladať odpoved alebo radu u bežných ľudí, tak ako v mnohých prípadoch som sa obrátil na internet, zašal som navštevovať rôzne stránky na túto tému a hladal informácie, príbehy a tak.. Na pedofilných forach som si našiel rôzne príbehy "pedofilov" a často iba mlčky prikivoval že to všetko cítim aj ja a som postupne zistil že slovo pedofil vôbec nezobrazuje niejakého starého fúzateho dedka v balonáku číhajúceho pri detskom ihrisku.. To len média nám vsugerovali tento obraz a veľa ľudí si to takto zafixovalo pritom je to od pravdy na míle vzdialemäné. Pedofil je v skutočnosti mierumilovný človek ktorý by dieťaťu nikdy neublížil, práve naopak dal by im všetko a bol by schopný sa pre ne rozdať a tý čo znásilnujú nie su nič len úchyli a zvrhlíci bez citu.. Vidia v deťoch len sexuálny objekt, nie výnimočné stvorenie ktoré svojou zlatosťou a milosťou rozžiaruje celé okolie. čo sa týka mňa teraz mám 18 rokov čaká ma o rok maturita a neviem sa dočkať budúceho roka kedže moja "velká/malá láska" príde ako prváčka na moju strednú školu.. Hoci už nie ako to malé a krásne dievča do ktorého som sa zalúbil, ale predsa to bude ONA..
PS: časom malé dievčatká u mňa svoje neskutočné čaro stratili a teraz sa už len pousmejem ked niejaké okolo mňa vidím pobehovať a mám priatelku ktorú nadovšetko ľúbim aj ked je len o rok odo mňa mladšia. No moja skúsenosť ma s odstupom času nakoniec viac posilnila a veľa mi dala. Takže sa držte všetci lebo máte krásny dar ktorý vám si tí čo na vás nadávajú nedokážu predstaviť nieto ešte oceniť..
moja cesta k poznaniu
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 40
- Výkřik do tmy: Niesom pedofil, ale viem aké je ním byť.
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1735 poděkování
- Dostal: 3606 poděkování
Re: moja cesta k poznaniu
Ahoj člověče,
díky za tvůj příběh, který je velmi upřímně napsaný. Mám však jednu faktickou výtku:
díky za tvůj příběh, který je velmi upřímně napsaný. Mám však jednu faktickou výtku:
Tohle není pravda. Pedofil není tvor z jiné planety... pedofil je především člověk. A jako jsou lidé velmi různí, jsou i pedofilové velmi různí. Existují i takoví, kteří dětem ubližují. Každý člověk může dítěti ublížit, jak "normálně" orientovaný, tak pedofil. Pedofilie není charakterová vlastnost, ani neříká nic o tom, že je ten daný človšk mírumilovný, a už vůbec nic nevypovídá o tom, jestli daný jedinec bude druhým lidem či dětem ubližovat nebo ne.CLOVEK1348 píše:Pedofil je v skutočnosti mierumilovný človek ktorý by dieťaťu nikdy neublížil...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 11
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Zaujímavé. Dočasný pedofil? A ja som si doteraz myslel, že pedofília je trvalá (celoživotná) orientácia, nemenný stav. Žeby sa z nej dotyčný zázračne "vyliečil"? Alebo v skutočnosti pedofilom nikdy nebol. Alebo je to vymyslený príbeh. Ale kto by si dal námahu napísať taký dlhý príbeh s takým množstvom chýb? Vie ešte niekto z vás o pedofilovi, ktorý sa "vyliečil" z tohto vzácneho daru?
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1735 poděkování
- Dostal: 3606 poděkování
Já si spíš myslím, že pokud máš "přítelkyni", se kterou můžeš mít i fyzický kontakt, tak pak tolik nepřemýšlíš o tom, že tě přitahují i děti. Mluvím z vlastní zkušenosti.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Nový člen
Ten príbeh je 100% pravda... Myslim ze mam aj iné starosti ako si vymyšlať vážne pribehy a davat ich na fora.VANAX píše:Zaujímavé. Dočasný pedofil? A ja som si doteraz myslel, že pedofília je trvalá (celoživotná) orientácia, nemenný stav. Žeby sa z nej dotyčný zázračne "vyliečil"? Alebo v skutočnosti pedofilom nikdy nebol. Alebo je to vymyslený príbeh. Ale kto by si dal námahu napísať taký dlhý príbeh s takým množstvom chýb? Vie ešte niekto z vás o pedofilovi, ktorý sa "vyliečil" z tohto vzácneho daru?
-
- Nový člen
myslím že sa to stalo preto lebo som na tých ostatných dievčatkách hladal niečo spoločné s tym dievčaťom do ktorého som bol zalúbený. Ona bola veľmi zlatá a práve to sa mi na nej páčilo, bol som z nej fakticky vedľa.. a popravde ma tie dievčatka trošku priťahovali aj sexuálne.. Ale určite to nebolo to hlavné kvôli čomu by som sa za 10 ročnou obzrel..A moja terajšia priatelka puta veškeru moju pozornosť takže.. akosi na malé dievčatká nezostáva čas tak ako už niekto napísa. Neviem čo prinesie budúcnosť, ale čtal som už že niektorých pedofilov, to už akoby prešlo, ale nikdy nie celkom. Uvidím časom.. Ale nebudem to už brať tragicky ak by sa mi to vrátilo, nieje to nič strašné a ked môžete s nimi tráviť čas tak je to to najkrajšie. Samozrejme že by som niejaké znásilnil je pre mňa nepredstavitelné a ani som nikdy nemal veľkú chuť nato..
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Nesouhlasím, osobně považuji silný citový vztah (zamilování) do dětí za výmluvnější charakteristiku pedofilní orientace než sexuální vzrušení z dětí (to mohou na rozdíl od zamilování způsobit i jiné parafilie, především psychosexuální nevyzrálost).Creepy píše:A ty holcicky te taky sexualne vzrusovali nebo to byl jen takovy silny citovy vztah k nim? Pokud te nevzrusovali sexualne, tak myslim, ze to si ani nebyl pedofil.
To, že jsi byl pedofil a už nejsi, působí na mnohé z nás asi opravdu trochu úsměvně. Nicméně vůbec nepochybuji, že to tak opravdu cítíš a svým způsobem máš i pravdu. Celkově jen hodně málo lidí (např. já a někteří další návštěvníci těchto stránek) jsou eroticky přitahování takřka výlučně pouze k dětem. Většina ostatních, kterým by sexuologové také diagnostikovali pedofilii, má přitažlivost k dětem více či méně namíchanou spolu s přitažlivostí k dospělým, čili nejsou zaměřeni exkluzivně pouze na děti. Tím pádem se mohou zamilovat a mít plnohodnotný vztah s dospělou osobou, přičemž zvlášť v takových chvílích nemusí přitažlivost k dětem příliš vnímat, uvědomovat si ji a prožívat ji.clovek1348 píše:časom malé dievčatká u mňa svoje neskutočné čaro stratili a teraz sa už len pousmejem ked niejaké okolo mňa vidím pobehovať a mám priatelku ktorú nadovšetko ľúbim aj ked je len o rok odo mňa mladšia
Jelikož nejrůznější "škatulkování" bývá zavádějící a stejně ani neexistuje žádná dokonalá definice, co je a co už není pedofilie, záleží především na každém z nás, zda se zařadíme do kategorie "pedofilů", "běžně orientovaných lidí" či klidně i kamkoliv mezi to. Pokud se nechceš ztotožňovat s pojmem pedofil, nemusíš.
Zase ale pokud už jsi byl někdy zakoukaný do děvčátka, měl bys počítat s tím, že se to může stát znova. A raději i s tím, že to může přijít náhle a znenadání se můžeš ocitnout v rizikové situaci. Snad zbytečně straším, nicméně z léčebny znám hned několik případů, kdy lidi dlouhá léta žili běžný život s dospělou partnerkou (partnerkami) a v momentě, kdy se ocitli v problémech, zdánlivě zničehonic ujeli a zneužili dítě. Podle mě máš velkou výhodu, že sis brzy přiznal, že se ti děti mohou nadstandardně líbit a zároveň jsi nalezl i informační stránky o pedofilii. Přestože věřím, že jsi ve vztahu s přítelkyní naprosto spokojený, přeci jen jsou tu i témata, nad kterými se můžeš zamyslet. Pro jistotu.
Rozhodně ti děkuji, že ses podělil se svým příběhem a zároveň tě vítám zde na fóru. Ciť se zde dobře a neváhej se ptát na cokoliv, co tě bude zajímat.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)