Príčina pedofílie

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1791 poděkování
Dostal: 3702 poděkování

Re: Príčina pedofílie

Nový příspěvek od Kasz »

Mathias8 píše: neděle 5. 1. 2020, 9:01:51... borec, ktory vyskusa medicinsky zmenit sexualnu orientaciu
Takový borec ovšem nejspíš nebude lékař, ale nějaký šarlatán. Vědecké poznání je jednoznačné. Myslím si, že to, co popisuješ, na odborné lékařské úrovni nikdy nenastane. A ten šarlatán, co to bude zkoušet, bude mít spoustu "vyléčených" lidí, ostatně jako v minulosti bylo už mnoho příkladů s homosexualitou.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1194 poděkování
Dostal: 1317 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Mathias8 - Změnit sexualní orientaci nebo deviaci rozhodně nepůjde nějakou inijekcí nebo nějakými léky. Kdyby jsme měli ale dopodrobna zmapovaný celí mozek a měli více zodpovězených informací proč jsou lidi deviovaní apod. možná by jsme dokázali přeoperovat mozek (v jedné určité části) tak že toho člověka přeorientujeme třeba na dospělé ženy. Například se zjistilo že homosexualní muži mají více ženský mozek v jedné oblasti mozku než normální heterosexualní muži a v tom to bude v mozku. To je však otázka minimálně 100 let než by jsme něco takového dokázali a navíc by ta operace byla velmi složitá.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

No myslím, že ani něco takového nebude možné. Pokud se v současnosti operuje mozek, pak kvůli nějakým fyzickým záležitostem typu nádor nebo úraz, krevní výron apod. Kvůli změně vnímání pochybuji že někdy něco takového bude možné - aby mě někdo operací přiměl, že mi přestane chutnat svíčková a začne mi chutnat pečená chobotnice... velice o tom pochybuji.
Bouře
Globální moderátorka

Kasz- Třeba ano třeba ne může se na to přijít za 100 let nebo i za 1000 to nikdo neví. Nikdo neví co budeme mít ale jedno vím jistě a to to že se se technologie čím dál víc a i rychleji vyvíjí.
Zappart
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 36
Kontakt: telegram: @poutnick
Dal: 867 poděkování
Dostal: 161 poděkování

Nový příspěvek od Zappart »

Kasz píše: neděle 5. 1. 2020, 10:10:44 Takový borec ovšem nejspíš nebude lékař, ale nějaký šarlatán.
Vrozenost sexuální orientace může být dána např. genetikou. Na výzkumu a případném léčení (čehokoli) změnou lidského genomu se už intenzivně pracuje a tito lidé nejsou šarlatáni, ale vědci.
I to jednoznačné vědecké poznání se neustále mění. A to díky právě špičkovým vědcům, kteří pochybují o stávajících vědeckých doktrínách.

Za mně jednoznačně platí, že příčinou pedofilie je erotická přitažlivost dětí (u mne holčiček) :D
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Například se zjistilo že homosexualní muži mají více ženský mozek v jedné oblasti mozku než normální heterosexualní muži a v tom to bude v mozku
To chapem a je to aj logicke pretoze pedofili maju zase v jednej oblasti mozgu detsky mozog inak by sa im nepacili deti a nedokazali sa lahko vzit do ich sveta ale ci by sa to dalo preoperovat to netusim
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 359 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Mathiasi, nemyslím si, že by šla orientace změnit takhle snadno. Ale pokud jednou půjde upravovat lidský mozek, tak to asi změnit půjde, ale to už půjde lidský mozek naprogramovat tak, jak by se hodilo mocným, šlo by vytvářet silnější lidí na zneužití v armádě, klonovat lidi atd. Japonci se už snaží vytvořit prasata s lidskými orgány. Než takovýto pokrok, to radši ať je provždy pedofilie nevyléčitelná. Pak by se začla orientace měnit už dětem proti jejich vůli nebo dokonce by se pedofilové masově zabíjeli ještě v děloze. Také by toho zneužívali islamisté proti homosexuálům. Radši, ať to zůstane jako dneska a příčina je neznámá.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Bouře
Globální moderátorka

Hebeš - Jestli vůbec v budoucnu bude mít nějaké náboženství vliv.. Ale máš pravdu že by toho mocní lidé mohli zneužít. Doba jde však stále dopředu a to už nikdo nezastaví. Místo toho aby se bránilo ve vyvíjení technologie bych spíše hlídala jakou nad tím má vláda moc a navíc je určitě spoustu lidí co by si přálo být normální.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 359 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Bouře píše: neděle 5. 1. 2020, 20:46:36 Hebeš - Jestli vůbec v budoucnu bude mít nějaké náboženství vliv.. Ale máš pravdu že by toho mocní lidé mohli zneužít. Doba jde však stále dopředu a to už nikdo nezastaví. Místo toho aby se bránilo ve vyvíjení technologie bych spíše hlídala jakou nad tím má vláda moc a navíc je určitě spoustu lidí co by si přálo být normální.
Lid může být daleko horší než vláda. Pokud bude jakákoliv vláda dělat něco proti pedofilům, tak nejspíš s podporou minimálně poloviny lidu. Naopak mnohokrát v historii se nejrůznější vlády snažily menšiny před lidem chránit.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Bouře
Globální moderátorka

Hebeš - Pokud budou přeorientovávat tu sexualní stránku pedofilů nevidím na tom nic hrozného. Vy budete mít pokoj a nebudou vás tak odsuzovat jestli vůbec. Možná někteří z nich naopak budou rádi že maj za kamarády (ty děti) poloviční pedofili kteří dětem rozumí ale nijak je sexualně nepřitahují.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Diskuze o příčinách pedofilie se nám tady zvrhává do diskuze o tom, že jednou bude léčitelné všechno. Tedy vlastně ne léčitelné, ale "programovatelné". Láska půjde operací mozku lidem "vyoperovat", takže už nikdy nebudou nikoho milovat. Já nevím - toto chcete, aby jednou bylo? Aby šlo z člověka udělat stroj, který bude dělat to, co mu naoperují do mozku? Kterému bude určováno, co se mu smí líbit, čím smí být přitahován? Je málo lékařů, tak pojďme dát pár novorozenců na sál a voperujme jim do mozku "IQ 160 a chuť po tom stát se lékařem". Atd., atp.

Promiňte mi, ale v tuhle blbost nevěřím a nikdy věřit nebudu. To, co cítím, to, co vnímám, to, jak se mi to líbí nebo nelíbí, to mě dělá člověkem. Chcete udělat z lidí stroje? Dobře. Buďte tedy stroji. Ale já se toho účastnit nebudu. A myslím si, že se toho nebudou chtít účastnit ani miliony dalších.
Bouře píše: neděle 5. 1. 2020, 21:40:42Pokud budou přeorientovávat tu sexualní stránku pedofilů nevidím na tom nic hrozného.
Já na tom naopak vidím hrozné úplně všechno. Viz výše. Jako mnohem lepší variantu než takovou budoucnost "bez lidí" by pak pro mě bylo, kdyby na Zem spadl nějaký větší meteorit a lidstvo by kompletně vyhynulo.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 17 poděkování
Dostal: 535 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Snahy o "unifikaci" či jinak řečeno "nalajnování" lidí tu byly vždy. A vždy to skončilo katastrofou. Nebo snad někdo vážně chce začít vytvářet novou "árijskou" "bezchybnou " rasu? Příroda, jejíž součástí člověk je, ať se mu to líbí nebo ne, takto nefunguje. Ta k tomu aby mohla fungovat potřebuje různorodost. Pokud zanikne, ona ji znovu vytvoří a myslím že to samé platí i pro lidskou společnost.
Co se týká geneticky dané sexuální orientace, tak ani to se pokud vím nepotvrdilo. To se testovalo na dvojčatech a byla tam sice zvýšená pravděpodobnost ,ale ne jistota, že když jedno dítě má nějak změněnou sexualitu, že ji bude mít stejné i dvojče. (pokud se pletu tak mne opravte)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Je možné, že existuje víc druhů pedofilie, které vnitřně fungují zcela jinak a jen navenek se projevují stejně - přitažlivostí k dětem. Je možné, že některé z těchto druhů pedofilie vyléčit jde a jiné nejde. (Přinejmenším ne klasickými metodami. Co přinese mozkové a genetické inženýrství, je jiná otázka.) Podobně třeba pod rouškou homosexuality se může skrývat nejen skutečná sexuální přitažlivost k lidem stejného pohlaví, ale i pouhá averze k lidem opačného pohlaví - a ta se na rozdíl od skutečné homosexuality dá léčit. Pokud se podaří vyléčit něčí pedofilii, neznamená to automaticky, že i moje pedofilie je léčitelná. A když je moje pedofilie neléčitelná, neznamená to, že ji nelze vyléčit vůbec u nikoho.
Cava19
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 11
ve věku do: 16
Výkřik do tmy: většinou je daleko dráždivější zahlédnout než vidět
Dal: 53 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od Cava19 »

Velice pěkné. Místy jsem se bavil, ale většina vlákna je k věci, srozumitelná a zajímavá.
Otázka je především tato: co spustí sexuální přitažlivost? Prý se to neví, ale myslím, že se to ví, a není dobrý nápad to lidem zodpovědět. Uvažujeme o zraku, čichu a sluchu. Čili pedofilní snímače akceptují jakési "feromony" nedospělých. Proč si myslím, že je tato věda skryta v trezoru? Představte si voňavku, kterou zlákáte - co zlákáte, přímo poblouzníte chtíčem určitou osobu.
Takže ano, přikláním se k většině, co to má za vrozené.
Leč líbí se mi poslední příspěvek, kde Gabriel píše o variabilitě a s ní souvisejícími možnostmi řešení. Některé případy jsou neřešitelné.
Vofs
Registrovaný uživatel
ve věku od: 2
Kontakt: email: [email protected]
Výkřik do tmy: Dětský smích je ta nejkrásnější věc na tomto ne tolik krásném světě.
Dal: 118 poděkování
Dostal: 103 poděkování

Nový příspěvek od Vofs »

Cava19 píše: úterý 14. 1. 2020, 7:37:14 ... Takže ano, přikláním se k většině, co to má za vrozené. ...
Taky si myslím, že je pedofilie vrozená. A s názorem že by byla způsobena výchovou nesouhlasím, to by potom znamenalo že můj bratr bude taky na holčičky, protože byl vychován stejně, stejnými rodiči a stejným zázemím a přitom je v mnoha věcech úplně jiný než já.
Ano některé věci je možné ovlivnit výchovou, ale řekl bych že pedofilie není jednou z nich, stejně jako homosexualita či jiné orientace.
Bouře píše: neděle 5. 1. 2020, 21:40:42 Pokud budou přeorientovávat tu sexualní stránku pedofilů nevidím na tom nic hrozného. Vy budete mít pokoj a nebudou vás tak odsuzovat jestli vůbec. Možná někteří z nich naopak budou rádi že maj za kamarády (ty děti) poloviční pedofili kteří dětem rozumí ale nijak je sexualně nepřitahují.

No s tím asi úplně nesouhlasím, ona ta sexuální stránka s tou citovou docela souvisí. Myslím si že kdyby mi překopaly tu část mozku (kdyby to šlo), kde je "uložena" pedofilie tak tím ztratím nejen to že se mi líbí děti(po sexuální stránce), ale i tu citovou stránku kterou k dětem cítím. Možná bych se pak z dětmi nechtěl ani bavit a začal bych nimi opovrhovat. No všechno jsou to jen spekulace na úrovni "Co by kdyby", ale necháme se překvapit co nám budoucnost přinese.