Našel jsem stránku o knize Kde se skrývají kořeny sexuální deviace, která zatím nebyla vydána a její autor úpěnlivě hledá nějakou možnost, jak knihu vydat.
Tyto stránky vznikly ke knize - "Kde se skrývají kořeny sexuální deviace", která v brzské době výjde. Napsal jsem ji já, tedy František Oliver Deml. Proto má tento blog název fodeml.blgz.cz
Zdroj: http://fodeml.blgz.cz/
KNIHA: Kde se skrývají kořeny sexuální deviace
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
KNIHA: Kde se skrývají kořeny sexuální deviace
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: KNIHA: Kde se skrývají kořeny sexuální deviace
Kniha bude určitě zajímavá, autor si zasluhuje poděkování za odvahu. Uvidíme co z toho vzejde, po odborné stránce od toho moc nečekám, ale ten osobní příběh bude předpokládám hodně zajímavý a poučný.
Taky by mě zajímalo, jak na jeho postoj, který aspoň zdánlivě vypadá jako egosyntonní, reagovali v Havlíčkově Brodě, protože jestli mi teď něco v Bohnicích vyčítají a mluví, že by chtěli u mě "předělat", tak je to právě můj hluboce kladný postoj ke své deviaci.
A moc děkuji Kaszovi za upozornění na stránky/knihu!
Taky by mě zajímalo, jak na jeho postoj, který aspoň zdánlivě vypadá jako egosyntonní, reagovali v Havlíčkově Brodě, protože jestli mi teď něco v Bohnicích vyčítají a mluví, že by chtěli u mě "předělat", tak je to právě můj hluboce kladný postoj ke své deviaci.
A moc děkuji Kaszovi za upozornění na stránky/knihu!
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)