Ahoj. Už skoro týden čekám na schválení registrace na chatu. Na email mi nepřišla vůbec žádná informace o průběhu registrace. Uvítal bych aspoň základní info na email jako například schváleno/zamítnuto (důvod). Pochopil jsem, že je registrace schvalována administrátorem a že to nebude hned. Jen mě mrzí, že nejsou alespoň rozesílány automatické emaily jako tomu je po registraci na fóru.
Pro jistotu ještě jednou uvádím registrační email kdybych se náhodou při registraci překliknul. [email protected]
Edit by M.F.: Téma dne 7. 12. 2019 uzamčeno. S ohledem na Informace ohledně registrací se s dotazy ohledně registrace obracejte na příslušné emaily administrátorů, nikoliv na fórum - na fóru budou podobná témata v budoucnu mazána jako off-topic.
Komplikovaná registrace na chatu
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Ženy
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 2
- ve věku do: 11
- Kontakt: [email protected]
Wickr Me: MarekVolny - Výkřik do tmy: And beyond the Elysian Fields and the Garden of Eden I will look for the path that leads to your heart.
- Dal: 1040 poděkování
- Dostal: 1910 poděkování
Re: Komplikovaná registrace na chatu
Ahoj.
- Na chat se registruje se schválením admina, protože někteří lidi dělají a dělali binec, takže musela být automaticky zaktivovatelná registrace zrušena/změněna.
- Chat neumožňuje v případě volby registrace administrátorem zasílat emaily automaticky z chatu. Škoda to je, ale nastavit to nejde.
- Veškerá komunikace funguje se schvalujícím administrátorem, který kontaktuje zaregistrované, jakmile bude čas. Lidé zde na fóru tento problém nemají jak vyřešit - schvalování účtu má v kompetenci administrátor. Takže bych pro příště uvítal podobnou zprávu spíše v mé SZ, anebo na mém emailu [email protected], se kterým jsi byl seznámen již při registraci, poněvadž zde na fóru je toto téma jinak neřešitelné.
- Administrátor, jenž schvaluje registrace, tento rok maturuje, nemá tudíž času nazbyt. Jakmile to bude možné, zaregistrované zkontaktuje a zaktivování účtu vyřeší. Žádáme proto o trpělivost.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
________
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 3166 poděkování
Re: Komplikovaná registrace na chatu
No, nechci nic říkat, ale podezřele vypadající e-mailové adresy také nemáme příliš v oblibě.Lupíneček píše:Ahoj. Už skoro týden čekám na schválení registrace na chatu. Na email mi nepřišla vůbec žádná informace o průběhu registrace. Uvítal bych aspoň základní info na email jako například schváleno/zamítnuto (důvod). Pochopil jsem, že je registrace schvalována administrátorem a že to nebude hned. Jen mě mrzí, že nejsou alespoň rozesílány automatické emaily jako tomu je po registraci na fóru.
Pro jistotu ještě jednou uvádím registrační email kdybych se náhodou při registraci překliknul. [email protected]

Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi!