Je mi z toho zle (Franta)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Franta

Je mi z toho zle (Franta)

Nový příspěvek od Franta »

Je mi z toho zle - dotaz v poradně
Franta píše:Dobrý den. Předem se omlouvám ze hrubky. Můj život se otočil o 180 stupňů. Cely život bojuji se svou orientaci (homosexuál nebo hetero). Hlavně jsem si říkal, že nesmím být na děti. Už nějakou dobu chodím na sexuologii a problém řeším. Cítím vzrušení z mladých chlapců. Podle doktora mám OCD, na kterou beru prášky. Prý to není vzrušení jako takové. Problém je ale v tom, že jsem si před 4 lety našel přítelkyni. Zamiloval se, trávil s ní čas a pak se nám narodil syn. A to je ten problém, syn je taky chlapec a vše mi vlastně připomíná můj problém. S ženou dojde k erekci, ale vzrušení není takové, jaké by mělo být. Představa, že spím s dospělým mužem, mě vzrušuje a láká mnohem víc. Dobře, tak jsem homosexuál, bohužel jsem si to uvědomil až v 31. Ale proč cítím vzrušení, když se mě omylem syn otře o rozkrok? Jsem z toho zmatený. Když ho třeba koupu, necítím nic. Pokud bych byl i pedofil, jak takhle můžu žít?
Daniel odpovídá:

Vážený Franto,

já sám jsem heterosexuální pedofil a mám zkušenosti s výchovou dcery. Sám jsem zažil situace, kdy ve mne vlastní dcera vyvolala sexuální vzrušení, ale nevnímal jsem to jako problém a po nějaké době to samo ustalo. Více jsem o tom psal v tomto příspěvku: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=51&t=2379

Zdá se, že vaše sexualita je značně nevyhraněná. Nicméně podle toho, jak mi líčíte sexuální vzrušení v interakci se synem, mi to nepřipadá jako pedofilie. Spíše mi to připadá jako nějaká deviace v aktivitě, něco jako obrácené tušérství. Pokud byste nevěděl, tušér je člověk, kterého vzrušuje, když se může nenápadně otírat o druhé lidi, například v tlačenicí v MHD.

Jako podstatné ve vaší sexualitě vidím to, že jste schopen zamilovanosti a romantické lásky k dospělé ženě. Já sám jsem se do své budoucí manželky také opravdově zamiloval. Je hodně věcí, které se dají vůlí ovlivnit, ale zrovna tato věc vůlí ovlivnit nejde. A pokud jsem schopen romantické lásky k dospělé ženě, pak stojím o manželství a rodinu navzdory tomu, že se dospělé ženy nenacházejí na vrcholu mých sexuálních
preferencí.

Dovedu si představit, že vám možnost, že byste měl pedofilní sklony, může ve vaší situaci připadat hrozivá. Ale věřte mi, že pokud máte manželku a rodinu, pak máte něco, co vám většina uživatelů našeho webu může jen tiše závidět. Nebo vám to ze srdce přát.

Daniel, heterosexuální pedofil
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 1256 poděkování
Dostal: 607 poděkování

Re: Je mi z toho zle (Franta)

Nový příspěvek od podivin »

Problém je ale v tom, že jsem si před 4 lety našel přítelkyni. Zamiloval se, trávil s ní čas a pak se nám narodil syn. A to je ten problém, syn je taky chlapec a vše mi vlastně připomíná můj problém. S ženou dojde k erekci, ale vzrušení není takové, jaké by mělo být. Představa, že spím s dospělým mužem, mě vzrušuje a láká mnohem víc. Dobře, tak jsem homosexuál, bohužel jsem si to uvědomil až v 31. Ale proč cítím vzrušení, když se mě omylem syn otře o rozkrok? Jsem z toho zmatený. Když ho třeba koupu, necítím nic. Pokud bych byl i pedofil, jak takhle můžu žít?
Franto, píšeš o hodně věcech zároveň.

Homosexualita - vypadá to, že jsi s tím smířený a tady asi žádný problém nebude. Dnes už je to běžné a moc už s tím problémy nejsou.

Co se týká pedofilie, napsal bych ti svůj pohled. Můj věk se blíží už ke 45, že jsem pedofil jsem si napevno přiznal před 3-4 měsíci. Předtím jsem tak dva roky uvažoval, že se mi líbí holčičky, ale že snad pedofil nejsem. Předtím jsem se jen koukal na plážích na holčičky v plavkách, vychutnával jsem si to, ale zároveň jsem měl blbou náladu (asi proto, že jsem s žádnou nemohl být a víc si jich všímat).

Píšeš, že se vzrušíš, když se ti otře o rozkrok. Taky se mi zdá, že to pedofilie není. Sice tolik sexuálních zkušeností nemám, ale u mě také stačí lehčí otření o rozkrok a začínám mít erekci taky.

Já jsem ale také vzrušenej, když děti koupu nebo když se s nima mazlim, ale jak opakuju, není to vzrušení z touhy po sexu. Takže spíš než se bát toho, že jsi vzrušený, spíš zjišťuj, na co přitom myslíš. A jestli zjistíš, že to je jen z dráždění penisu, tak bych to moc na pedofilii nesváděl. Na druhou stranu bych možná tady trochu zpozorněl, aby se ti nestalo, že tě takhle synek vzruší moc a ty se pak neovládneš. Jak se často píše, děti jsou znásilnění často příbuznými a často jako jednoduchá a lehce dostupná náhrada za dospělého. Pozor na to.

Pak se ptáš, jak bys mohl žít, kdybys byl pedofil. Možná se jen bojíš toho, že pedofilie je něco špatného, že tím synovi ublížíš. Ale pedofilie neznamená, že ho sexuálně zneužiješ. Pedofilie je láska k dětem, já osobně jsem si dlouho svůj pedofilní vztah k mým dětem vysvětloval jako že je mám prostě hodně rodičovsky/otcovsky rád (až na tu erekci, tak do toho nepasovala). Když budeš mít syna rád a nezneužiješ ho, tak je vše OK. Pokud tě vzrušují jen dospělí muži, tak bych se nebál toho, že bys synovi ublížil (ale samozřejmě, hlídej se, ptej se sám sebe nebo tady na webu, pokud si nebudeš jistý, jestli jsi někdy neudělal chybu). Jinak hodně pedofilů tady na webu jsou sice smutní, že nemají přístup k dětem tak jednoduchý. Ale já osobně s tím dokážu žít, když teď vím, jak na tom přesně jsem. Užívám si pohledů na holčičky, potěší mne, když se na mne také podívají a když se na mě usmějí, tak jsem opravdu blahem bez sebe. Ono to opravdu není o zneužívání, ikdyž samozřejmě bych ty holčičky rád hladil a líbal po celém jejich těle.

Jinak bych řekl, že pokud bys byl pedofil na kluky, tak bys mohl být super táta pro synka. Vlastně, pedofilové na kluky by mohli mít přístup k chlapečkům jednodušší - kluci si přece hrajou spolu (fotbal, technické věci, atd.). Horší to mají pedofilové na holčičky, protože starší chlapík, který se motá kolem malé holčičky, už pozornost vzbudí :)

Zkus se uklidnit, pořádně si to promysli, ale dokud nebudeš mít chutně na sexuální zneužití synka, tak bys mohl být v pohodě. Zkus to pozorovat, co s tebou dělá jaká situace, zkus se tady zeptat (fórum nebo chat), když o tom budeš přemýšlet, zkusíš to napsat, tak si to dost sám sobě ujasníš a to by ti mohlo pomoci zjistit, co a jak.