Odesláno: neděle 30. 12. 2018, 19:44:56
Ahoj Koníku,
Tvůj registrační email se mi silně nelíbí, ať už doména Horsefucker vede kamkoliv. Proto jsem ho z Tvého profilu na veřejné části smazal a důrazně bych Ti doporučil jej změnit i v samotném nastavení.
S pozdravem,
Date: Sun, 30 Dec 2018 20:31:28
From: [email protected]
To: [email protected]
Nikde není v pravidlech napsáno jaký můžu mít registrační email. Žádné pravidlo jsem neporušil. Email se nemusí líbit každému. Každopádně je to jen recese, mám ho už dlouho a kvůli tobě ho nechci měnit. Člověk příjde a ty ho hned vyženeš svým arogantním přístupem.
[legální obrázek nahého kluka]
Date: Sun, 30 Dec 2018 20:40:37
From: <[email protected]>
To: <[email protected]>
Pravidlo 3f): "Na celém webu je zakázáno neslušné chování a jednání. Proto je zde zakázáno využívat vulgarismů, a to i v případě, že se do slova vloží hvězdička či jiné znaménko."
Pravidlo 5): "Zavazujete se k okamžitému uposlechnutí a respektování rozhodnutí moderátora či administrátora."
Navíc bych Tě rád upozornil, že o fotky nahých dětí v emailu nestojím a do budoucna ti vroucně doporučuji se jejich posílání na můj soukromý kanál vyvarovat. A to není součástí pravidel webu, ale součástí toho, jak psát normální email.
S pozdravem,
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK
Date: Sun, 30 Dec 2018 22:41:01
To: [email protected]
Díky za rychlou odpověď. Asi jsem ty pravidla přehlídl.Tak promiň.
Stojí ti?

Date: Mon, 31 Dec 2018 00:42:24
From: <[email protected]>
Zdravím.
Dostal jsi na fóru tři trestné body. První bod za nevhodný email, další dva za neuposlechnutí pokynů, provokování admina a posílání pochybných příloh přes email. Budeš-li dále pokračovat podobně, hrozí Ti BAN na fóru.
Chceš-li si stěžovat na mé metody, můžeš si stěžovat u hlavního administrátora na adrese [email protected].
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK
Udělení varování na fóru
Odesláno: pondělí 31. 12. 2018, 1:35:41
Z důvodu porušení pravidel vám bylo uděleno varování od administrátora nebo moderátora tohoto fóra.
Neuposlechnutí pokynů administrátora + provokace administrátora přes email + posílání pochybných obrázků přes email. (2)
-----
Pro uživatele: v současnosti 3 trestné body
Date: Mon, 31 Dec 2018 09:05:02
Ty seš vážně mrzout. Nezbývá než se rozloučit. S takovým čurákem kterému vadí i normální fotka se vybavovat nebudu. Email je soukromí komunikátor a tam si můžu psát jak chcu když neporušuji zákon. Pravidla webu se na to nevztahují. To je stejný jako bys trestal někoho podle zákonů země kde se ani nevyskytuje.
Hele jestli ti vážně kvůli pár fotkám lezu na nervy tak mi ten ban klidně dej. Ale prosím tě, nezapomeň veřejně přiložit i tyto emaily ať se můžou i ostatní pobavit nad tvou bezdůvodnou mrzutostí.
Zdar.