Holky a nafukovací balonky (Balon75)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Balon75

Holky a nafukovací balonky (Balon75)

Nový příspěvek od Balon75 »

Holky a nafukovací balonky - dotaz v poradně
Balon75 píše:Dobrý večer. Je mi 45 let a líbí se mi děvčata ve věku kolem 12 let a výše, ale i starší ženy. Hodně se mi líbí děvčata jak nafukují a praskají balonky. I já sám mám hodně rád nafukovací balonky. Rád balon nafouknu, prasknu a léham si na něj, na balon. A když vidím děvče, jak má balonek, mám hned hříšné myšlenky..... Nejraději bych ten balon pod děvčetem prasknul a lehl si na ní ......Dobrý den
Katerina Klapilova, Ph.D. odpovídá:

Milý pane

Velmi děkuji za sdílení vaší neobvyklé preference. Samozřejmě, i balónky mohou být sexuálně vzrušujícím fetišem. Jsou-li pro Vás mladá děvčata s balonky velmi lákavou superkombinací, raději se takovému pokušení vyhýbejte. Je fajn, že vás přitahují i starší ženy, věřím, že ty také mohou být v kombinací s praskáním balónku pro Vás zajímavější.

Trápí-li vás to, že vás obecně přitahují mladší dívky, či máte nějaké problémy s tím, abyste své „hříšné“ myšlenky neproměnil ve skutečnost, doporučuji si promluvit s psychologem či sexuologem.

Držím pěsti při zvládání vlastní sexuality

Kateřina Klapilová