Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Zdravím, chvilku jsem o tom přemýšlel a nevím jestli to je složíté udělat nebo. Jednalo by se upravení chatu i pro telefony jako třeba vložení textu ( stránek) přímo na chat. Protože může se třeba někomu stát, že odejde komp nebo notebook. Tak byl to pouze návrh jestli by to šlo. Děkuji a pěkný den
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 10. 12. 2018, 17:10:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Piště srozumitelné a výstižné nadpisy.
Upřímně vůbec nerozumím slovnímu spojení "vložení textu ( stránek) přímo na chat". Jinak kdyby byla verze pro telefony, bylo by to fajn. Jednou se toho snad dočkáme, v současnosti pro vytvoření nového chatu nebo verze pro telefony nemáme kapacitu. Ale ze zkušeností můžu říct, že na telefonech s větším displejem či tabletech jede chat trochu lépe. A jednou mi tuším někdo říkal, že jsou dobré i nějaké prohlížeče... ale to už si nemapatuji. Musel bys vyzkoušet.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
Marco Freeman píše:Upřímně vůbec nerozumím slovnímu spojení "vložení textu ( stránek) přímo na chat". Jinak kdyby byla verze pro telefony, bylo by to fajn. Jednou se toho snad dočkáme, v současnosti pro vytvoření nového chatu nebo verze pro telefony nemáme kapacitu. Ale ze zkušeností můžu říct, že na telefonech s větším displejem či tabletech jede chat trochu lépe. A jednou mi tuším někdo říkal, že jsou dobré i nějaké prohlížeče... ale to už si nemapatuji. Musel bys vyzkoušet.
To vložení jsem myslel jako kopírování odkazů tam jsem to trochu nevysvětlil neumím moc dobře popisovat věci .
Nerozumím o moc více. Přes tablet jsem nikdy problém s vkládáním odkazů na chat neměl a teď jsem schválně zkusil vložit odkaz na sklo chatu přes telefon a to jsem dokázal také bez problému. Jak jsem psal, jako největší problém vidím to, že se chat deformuje, což se lépe zvládá na větších displejích.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office