Upozornění na občasnou nefunkčnost fóra a webu
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 495 poděkování
Upozornění na občasnou nefunkčnost fóra a webu
Docela často se mi tu stává, že stránky nejdou (nejen fórum ale i stránky. Přijde mi že to bývá spíše dopoledne. Už jsem se dokonce 2x lekl, že to tu zrušili taky.. Poslední hláška byla ve smyslu "chyba komunikace s databází" či tak něco. Má někdo představu čím to?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1397 poděkování
- Dostal: 3221 poděkování
Re: Občasná nefunkčnost
Že by to bylo tím, že webový server nemůže z nějakého důvodu komunikovat s databází? :-) Pokud je mi známo, databázi máme uloženu na jiném místě, než kde běží stránky, a to z důvodu lepšího zabezpečení. A asi se občas stane, že buď správce databázového serveru něco kutí a nebo prostě jen není v pořádku spojení k databázi.Jednorozec píše:Docela často se mi tu stává, že stránky nejdou (nejen fórum ale i stránky. Přijde mi že to bývá spíše dopoledne. Už jsem se dokonce 2x lekl, že to tu zrušili taky.. Poslední hláška byla ve smyslu "chyba komunikace s databází" či tak něco. Má někdo představu čím to?
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Administrátor
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 351 poděkování
- Dostal: 632 poděkování
V poslední době je problém s výpadky napětí ze sítě. Některé výpadky webu z poslední doby souvisí s pracemi, které dalším výpadkům předcházejí. Například byla zprovozněna záložní síťová trasa připojující databázový server k internetu. Brzy přibyde UPS (záložní zdroj napájecího napětí pro počítač na kterém server běží), která by zabránila většině výpadků z poslední doby.
Zkrátka pracujeme na tom, aby se to stávalo co nejméně, pkud možno vůbec. Za výpadky se omlouváme.
Zkrátka pracujeme na tom, aby se to stávalo co nejméně, pkud možno vůbec. Za výpadky se omlouváme.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Administrátor
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 351 poděkování
- Dostal: 632 poděkování
Omlouváme se za poslední delší výpadek. Způsobil ho útok. Nebezpečí zažehnáno. 

Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 287 poděkování
Nás musí mít spousta lidí rádo. 

Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 287 poděkování
Nejsem si úplně jist, zda zrovna oni by byli skupinou, kterou leží pedofilové nějak extra v žaludku. Pro levicové a anarchistické skupiny jsme myslím nikdy nebyly velkým trnem v oku. Spíš bych se zamýšlel nad krajní pravicí...
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 495 poděkování
No podle toho na co jsem narazil různě v komentářích, tak některé tyhle skupiny si kupodivu jako jeden z cílů dali i DP a zdá se že jim chybí dostatečná informovanost a nerozlišují...
Nelze si je plést například s politickou pirátskou stranou, která v rámci možností hájí svobodu slova.
Tyhle skupiny nejsou nijak jednotné a může se za ně označit kdokoli. Napadlo mě i to, že jejich image k tomuto "někdo" zneužívá..................
Nelze si je plést například s politickou pirátskou stranou, která v rámci možností hájí svobodu slova.
Tyhle skupiny nejsou nijak jednotné a může se za ně označit kdokoli. Napadlo mě i to, že jejich image k tomuto "někdo" zneužívá..................