Rozejít či nikoliv? (Lenkagrul)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Lenkagrul

Rozejít či nikoliv? (Lenkagrul)

Nový příspěvek od Lenkagrul »

Rozejít či nikoliv? - dotaz v poradně
Lenkagrul píše:Před rokem sem se seznámila se svým klukem (48let). Asi před týdnem začal mluvit o dětech a svatbě, já svatbu nechci. Co mám dělat mám se s ním rozejít nebo mu to normálně říct popřípadě jak mu to říct?
Odpověď MUDr. Antonína Brzka:

Dobrý den, paní,

nepochopil jsem, proč se obracíte na poradnu pedofilie. Plánovat v životě děti, zvláště v tak již pokročilém věku, je přece normální. I Vy máte právo zařídit si život bez dětí, když Vám nic neříkají. Jestliže se rozcházíte v tak základní představě o naplnění Vašeho života, pak asi nepotřebujete radu odborníka, abyste rozpoznala, že se k sobě moc nehodíte.

S pozdravy
MUDr. Antonín Brzek
Laura

Re: Rozejít či nikoliv? (Lenkagrul)

Nový příspěvek od Laura »

Dle mého toto nepsala paní, ale holčička
Kiiax
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
Dal: 280 poděkování
Dostal: 277 poděkování

Nový příspěvek od Kiiax »

Laura píše: sobota 8. 8. 2020, 22:21:21 Dle mého toto nepsala paní, ale holčička
On je rozdíl, jestli to psala holka, které je 13, nebo holka, které je 17. Napsat věk je důležité.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Také si myslím, že to není dospělá paní. Proč by dospělá žena měla takový dotaz na pedofilním webu?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Spíš než že by to psala holka mi to přijde na nějakého provokatéra nebo zvědavého puberťáka...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.