Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Lenkagrul píše:Před rokem sem se seznámila se svým klukem (48let). Asi před týdnem začal mluvit o dětech a svatbě, já svatbu nechci. Co mám dělat mám se s ním rozejít nebo mu to normálně říct popřípadě jak mu to říct?
Odpověď MUDr. Antonína Brzka:
Dobrý den, paní,
nepochopil jsem, proč se obracíte na poradnu pedofilie. Plánovat v životě děti, zvláště v tak již pokročilém věku, je přece normální. I Vy máte právo zařídit si život bez dětí, když Vám nic neříkají. Jestliže se rozcházíte v tak základní představě o naplnění Vašeho života, pak asi nepotřebujete radu odborníka, abyste rozpoznala, že se k sobě moc nehodíte.
Také si myslím, že to není dospělá paní. Proč by dospělá žena měla takový dotaz na pedofilním webu?
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Spíš než že by to psala holka mi to přijde na nějakého provokatéra nebo zvědavého puberťáka...
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.