Som šťastný že som objavil takéto stránky

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Miško
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Dal: 4 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Som šťastný že som objavil takéto stránky

Nový příspěvek od Miško »

Zdravím vás priatelia ako nový člen týchto veľmi zaujímavých stránok. Pravdepodobne by som tu mal niečo malé o sebe napísať, aby sme sa lepšie spoznali.

Nežijem v Československu, som muž, výhradne pedofilne orientovaný a nikdy som nemal sexuálny styk s dospelou ženou. Takmer sa mi to hnusí, predovšetkým ma ale ženy nijako nepriťahujú. Nevidím na nich to nekonečné opojné kúzlo, ktoré nachádzam na dievčatkách. Tiež som nikdy nemal partnerský vzťah so ženou. Proste to neviem a nechcem.

Pred pár rokmi som sa tu v zahraničí zoznámil s jednou mladou ženou. Mala veľa problémov, dlhy, závislosť na alkohole a úrady boli krok od odobratia jej dvoch detí. Pomáhal som ju predovšetkým kvôli deťom, nielen finančne ale aj starostlivosťou, keď toho mnohokrát nebola schopná. Nakoniec sa veci vyvinuli až tak, že sa ku mne spolu s dcérami nasťahovala. Keď bolo najhoršie, prehovorila si so mnou a požiadala ma o láskavosť. Chcela aby som si ju vzal. Úradne by mala aspoň nejaký záchytný bod, aby neprišla o deti a ja aby som neprišiel o svoje milované dievčatká, ku ktorým som už vtedy veľmi priľnul a nedokázal si predstaviť život bez nich. Súhlasil som a veľmi skoro sme na úrade podpísali doklad o našom manželstve. Nič sa pre nás nezmenilo, len sme boli zosobášení. Manželka mizla z domu a ja tak vlastne žil len s jej dcérami. Niekedy sa vrátila po dvoch dňoch, špinavá a stále pod vplyvom alkoholu, niekedy sa vrátila len aby prespala a opäť odišla. Veľmi ma to trápilo.

Jedného dňa ale zmizla a ja netušil kam. Bola preč týždeň a nevracala sa. Nevedel som čo mám robiť. Asi po dvoch týždňoch som musel zavolať políciu. Bál som sa ale o dievčatká, že o ne prídem. A tiež sa tak skoro stalo. Možno len vďaka veľkému šťastiu a faktu že som ich otčim u mňa mohli zostať. Po manželke je už niekoľko mesiacov vyhlásené medzinárodné pátranie, nikto ju nevidel už dlhú dobu a nie je jasné čo s ňou je. Zostal som sám s deťmi. Staršia dcéra je už veľká a takmer ma nepotrebuje, mladší je ale môj anjelik bez ktorého by som tu asi neprežil. Návrat späť do Československa neplánujem a radujem sa z každého ďalšieho dňa sa svojimi láskami. Hoci máme za sebou nepríjemné zážitky, sme šťastní.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Re: Som šťastný že som objavil takéto stránky

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj Miško. Vítaj na čepeku. :)
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ahoj.
Miško píše:...som muž, výhradne pedofilne orientovaný a nikdy som nemal sexuálny styk s dospelou ženou. Takmer sa mi to hnusí, predovšetkým ma ale ženy nijako nepriťahujú. Nevidím na nich to nekonečné opojné kúzlo, ktoré nachádzam na dievčatkách. Tiež som nikdy nemal partnerský vzťah so ženou. Proste to neviem a nechcem.
Aspon niesom sam :D ja by som mozno aj chcel ale ako mozes mat sex s niekim kto ta nepritahuje aj ked je mozno fyzicky pritazliva...to nejde ak v tom nieje aj sexualita. Ja som sa v zivote dievcata ani nedotkol nieto este sex ktory vnimam ako nieco co je daleko mimo mna nieco nedosiahnutelne.
Sam neviem ci by som bol schopny vztahu s dospelou zenou aj ked tuzim po rodine, po vlastnych detoch.

Vitaj. Vdaka ze si napisal... :)
Miško
Registrovaný uživatel

Premýšľal som či chcem vôbec toto zverejňovať, no nakoniec sa trochu rozpíšem. V mojom živote bolo veľa lások. Ako som písal už vo svojom prvom príspevku, nikdy som nemal dospelú partnerku a nikdy som ani nesúložil s dospelou ženou. Nemám na to dôvod, nemám tú potrebu niečo také robiť. Zamilovaný som bol ale mnohokrát. Samozrejme išlo vždy výhradne o dievčatká a nikdy nie o ženy. Potrebujem k životu lásku, niekoho milovaného a sladkého, nedokážem si predstaviť ako smutný by bol môj život bez lásky.

Do môjho života teraz zasahujú celkom tri lásky. Staršia dcéra mojej manželky je už samostatná a nevyžaduje moju starostlivosť. Mám ju rád asi ako dcéru, možno o trochu viac a s väčším zapálením. Hoci má svoje pubertálne nálady, je milá a veľmi vďačná za čokoľvek. Od objatí, cez darčeky až po venovanú pozornosť. Možno je to tým ako ťažké to mala ako mladší s matkou.

Zámerne preskočím mladší manželkinu dcéru a spomeniem dievčatko z môjho okolia. Už síce vyrástla z útleho detstva ale stále je dieťaťom. Nedokážem si vysvetliť aké púto alebo túžba nás k sebe ťahá, ale mám pocit že ma miluje. Nechcem si príliš fandiť, ​​ale skutočne ma miluje. Vyhľadáva moju pozornosť a moje dotyky a objatia. Keď sa v mojej prítomnosti odo mňa vzdiali, stále ma sleduje a musí ma mať na očiach. Veľmi rada u nás trávia čas a niekedy len tak príde aby so mnou robila to, čo práve robím ja. Niekedy je veľmi nesmelá a chvíľami sa zamilovane červená, alebo ju skôr zružovie líčka.

A tretia je môj anjelik. Moja najväčšia láska a pravdepodobne aj najväčšia láska v celom mojom živote, mladšia dcéra mojej manželky. Som s ňou prakticky každú voľnú minútu. Samozrejme okrem doby, kedy je v škôlke. Ale ani tam nechodí každý deň, aby sme spolu mohli tráviť maximum času. Je to smejko, odvážne dievčatko, ale tiež sa schováva za moju pomyselnú sukňou. Je veľa podobná sestre, len som ju možno viac rozmaznal a vďaka tomu, že to má jednoduchšie ako mala sestra, je aj o niečo drzejši. Milujem ju, nedokážem už žiť bez nej. Prísť o ňu by pre mňa znamenalo zomrieť. Často spolu spíme v posteli, a to aj v časoch kedy s nami ešte žila jej matka. Ak zaspí sama vo svojej posteli, potom rovnako ráno po prebudení skončia u mňa v posteli. To je zvyk ktorý mali obe dievčatá, prísť sa ešte ráno pomaznať. Staršie už to nerobí, ale keď u nás zostane cez noc dievčatko od susedov, rovnako mám ráno v posteli dve.

Anjelik bola jednou veľa smutná, plakala a veľmi sa trápila. Celé to okolo jej matky neznášala vôbec dobre a vlastne sme to všetci veľmi zle niesli. Vtedy mi povedala, že už nechce aby sa mama vrátila domov, že chce zostať so mnou a že si ma vezme za muža. No tiež som sa rozplakal a sľúbil jej, že s ňou zostanem navždy. Milujem ju a chcel by som to vykričať do celého sveta a je mi jedno čo si o tom kto myslí. A bohužiaľ tiež dúfam, že jej matka už sa nevráti. Pretože tá jej pripravila v živote oveľa viac trápenia ako radosťi.
Miško
Registrovaný uživatel

Chat je len pre pozvaných? Nie je možné sa do neho prihlásiť? Už dlhšie ako 24 hodín čakám na schválenie registrácie. Ďakujem vopred za reakciu.
Allein
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Dal: 434 poděkování
Dostal: 445 poděkování

Nový příspěvek od Allein »

Miško píše:Chat je len pre pozvaných? Nie je možné sa do neho prihlásiť? Už dlhšie ako 24 hodín čakám na schválenie registrácie. Ďakujem vopred za reakciu.
Registrace na chatu vyřizuje zpravidla admin Marco Freeman, a to podle svého časového vytížení. Jsem si jistá, že jakmile bude mít na vyřízení registrací čas, mrkne se na to.