Som úchylák
Som úchylák
Zdravím , potreboval by som poradiť ohľadom agresívnych a násilných myšlienok. Už dlhšiu dobu ma trápia vlastné myšlienky , často ma pri rôznych ľuďoch napadá ako by som im ublížil a ako by som ich zranil ako by som pretiahol mužov a znásilnil deti no ťažko sa mi tieto myšlienky odháňajú , prídu z ničoho nič a ja som voči nim úplne bezbranný. V živote som nezbil nikoho slabšieho alebo niekomu vážne neublížil.Ide tu aj o to že na príklad deti skáču na posteli a ja nevidím tam tu radosť a šťastie z tej hry ale to že môžu spadnúť ublížiť si a ešte horšie veci.Napríklad že ich chcem znásilniť a aj zabiť.Alebo keď sa mi nejaký muži páčia tak mám ,,silný' pocit že na nich nemám.A neskutočne ma to štve.Ak má alebo mal niekto podobný problém poprosím poradte čo vám s tým pomohlo , nie som človek ktorý by ubližoval ľuďom teda ani dedinské pletky nerobím nikdy by som to nespravil no tieto myšlienky a scénare v hlave ma neskutočne vyčerpávajú a uberajú mi na šťastí. Vopred ďakujem :)
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 584 poděkování
- Dostal: 375 poděkování
Re: Som úchylák
Ahoj.
Je super že si prekonal strach a zdôveril si sa. Najlepšie je, keď znovu prekonáš strach a vyhľadáš odbornú pomoc u psychológa, sexuológa. Neviem či je to tvoj prípad, ale existujú ľudia, ktorí majú vtieravé myšlienky, že ublížia, zneužijú, či znásilňujú, aj keď by to reálne neurobili. Každopádne treba prekonať strach a obrátiť sa na odborníka. Určite ti pomôže.