Ikke Naken / The Colour of Milk (2004, film)

FILMY A POŘADY slouží ke sdílení recenzí na filmy a pořady a k následné diskuzi k nim. Je-li v rámci recenze či diskuze užito odkazů na volně dostupné fotografické či video záznamy z filmu/pořadu, tyto odkazované audiovizuální záznamy mohou obsahovat jedině osoby starší 18 let (tedy narozené do roku 2006 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
  3. Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Ikke Naken / The Colour of Milk (2004, film)

Nový příspěvek od Kuba »

Ikke Naken / The Colour of Milk

Dvanáctiletá Selma je přesvědčená, že kluci (a muži vůbec) jsou tu jenom od toho, aby dělali potíže. Stačí se podívat na její vlastní rodinu. Třeba svatba její tety s dlouholetým přítelem byla už několikrát zrušená. A tak se dívka rozhodne, že nechce mít s láskou nic společného a že zasvětí svůj život vědě. Místo hovorů o klucích, které vedou její kamarádky, diskutuje vědecké problémy se stejně starým Andym. Její rozhodnutí nikdy se nezamilovat se pochopitelně zkomplikuje. Andymu se totiž podobné předsevzetí dodržet nepodaří a do Selmy se zamiluje. Tato romantická dětská komedie je, slovy režisérky, „filmem o lásce a dalších přírodních katastrofách“.

ČSFD
https://theskykid.com/the-color-of-milk-2004/

Obrázek

Především GL záležitost, byť kluci tam taky jsou. Norská klasika, byť to pro mě nepatří k úplně k TOP filmům.

Článek k filmu na našem webu: https://www.pedofilie-info.cz/zajimave-filmy/barva-mleka-ikke-naken/
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Ikke Naken / The Colour of Milk (2004, film)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Viděl jsem to kdysi v německé televizi a děj jsem moc nechápal, ale jak tak čtu, nechápal bych ho asi ani česky. :) Nicméně kvůli dětem a atmosféře se na to určitě ještě někdy pořádně podívám.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Možná jsem špatně napsal článek o filmu, ale podle mě tam není nic, co by bylo extra složité nebo nepochopitelné.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Neboj, to nebylo myšleno jako kritika článku. :) Ten je naprosto srozumitelný, jen mi prostě přijde, že film nemá žádnou hlavní dějovou linku nebo nějaký cíl, ke kterému by se mělo dospět, je to spíš série obrazů že života dvanáctileté dívky. Což není nutně špatně, život bývá takový. Ale asi bych se na to fakt nejdřív měl podívat v češtině, než budu vynášet takové soudy.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.