Chcel mať sex s 11-ročným dievčatkom... (interez.sk)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Chcel mať sex s 11-ročným dievčatkom... (interez.sk)

Nový příspěvek od Mathias8 »

Reportáž TV Markízy odhalila muža, ktorý sa neváhal stretnúť s maloletou dievčinou, s cieľom milovať sa s ňou.

To, že internet je miesto, kde sa na zoznamkách môžu vyskytnúť rôzne podivné indivídua, vie asi každý. Najzraniteľnejšie skupiny v tomto prípade sú ľahkovážni ľudia a samozrejme deti. A na to sa zamerala aj redaktorka Televízie Markíza Kristína Kövešová. Na internetovej zoznamke si zriadila falošný profil 11-ročného dievčaťa, ktoré by sa chcelo zoznámiť. Po krátkej chvíli sa jej začali ozývať muži rôznych vekových skupín s návrhmi, ktoré sú len ťažko pochopiteľné.

Redaktora Kristína Kövešová vytvorila profil 11-ročnej Mii, ktorá nemá žiadne skúsenosti, okrem jedného tajného bozkávania. Viacerí muži sa správali, ako keby mali pred sebou „podhodenú“ ľahkú korisť. Vôbec im nevadil nízky vek a dievčaťu bez ostychu navrhovali sex či bozkávanie v aute.

V reportáži si redaktorka Kristína Kövešová s jedným z týchto mužov dohodla stretnutie, samozrejme v úlohe spomínanej 11-ročnej Mii. Muž na stretnutie prišiel. Keď redaktorka k nemu pristúpila, 48-ročný muž prekvapivo neušiel a začal redaktorke odpovedať na jej otázky. V rozhovore už nebol pochopiteľne taký odvážny, ako pri četovej komunikácii s malým dievčaťom a snažil sa situáciu zľahčovať.

Celú reportáž si môžete pozrieť tu. Odborníci z polície, ako aj psychológovia hovoria o tom, že muž má zjavne pedofilné sklony a takýto človek by mal určite vyhľadať odbornú pomoc. Video bolo ukázané polícii, ktorá dúfajme podnikne adekvátne kroky. Ak by totižto tento prípad nebol fingovaný a na stretnutie by naozaj prišlo malé dievča, situácia by mohla poľahky vyvrcholiť do nepekného scenára.

Video vo vnutri. :|

Další článek k tématu:
Šokujúce, koľko Slovákov malo záujem o sexuálny styk s 11-ročným dievčaťom (tvnoviny.sk)
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Re: Chcel mať sex s 11-ročným dievčatkom... (interez.sk)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Vtipné by bylo kdyby na to stretnutie přišel 12letý kluk a obvinili tu reportérku...
Mathias8
Registrovaný uživatel

Dakujem za upravenie clanku. Ten clovek ocividne nevedel na com je nevedel o sebe ked zostal a odpovedal tak ako odpovedal. Nevedel co su pedofilne sklony mozno to na nu hral ked sa ho na to spytala..ale nevyzeralo to tak.

Inak ten web ktory tam vypipali je ten o ktorom som uz tuna hovoril. Vdaka nemu vylakal jeden 12 rocne dievcatko von a znasilnil bola o tom aj reportaz v reporteroch. Ten web by mali uplne zrusit je to zumpa plna zvratenych ludi ktory maju od nas na milu daleko. Je tam aj hodne mladych ludi niektori o sebe nevedia ti si chcu iba pisat to im staci a niektori a tich je vacsina maju nechutne sexualne narazky a ziadaju od deti sexualne praktiky cez webku. A nielen to aj horsie veci. (Viem to pretoze som v minulosti ako teenager web pouzival a po rokoch si tam vytvoril fake profil maleho dievcatka s tymi ludmi som si pisal a viem ako zmyslaju potom som si ucet deaktivoval) pritom to je najznamejsi slovensky zoznamovaci portal. Nieco ako facebook len na Slovensku. Pravdepodobnost toho ze sa tam zaregistruje realne dieta a narazi na cloveka ktory ho chce vylakat von a zneuzit je ako ked spadnete do jamy plnej vyhladovanych tygrov a dufate ze vyjdete bez skrabanca...
Stavim sa ze akonahle si vytvorila nik ta reporterka behom piatich minut mala minimalne 20 ziadosti o stretko a sprav ci popise.

Ale zvedavy by som bol aj ja keby prisiel 12 rocny chalan na stretko ako by zareagovala... alebo jej syn
Mathias8
Registrovaný uživatel

Redaktorka sa hraje na superhrdinku asi chce ziskat grant. Alebo zo dve do drsky. Toto je dalsi clovek co naletel falosnej 11 rocnej Mii.
http://www.tvnoviny.sk/domace/1926273_dalsi-muz-sa-chcel-stretnut-s-11-rocnou-posielal-jej-intimne-fotografie
Cele video je tu:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2197601783602929&id=100000593877602

A toto treti clovek...
http://www.tvnoviny.sk/domace/1926793_nasli-sme-tretieho-muza-ktory-daval-navrh-fiktivnej-11-rocnej-skolacke
Video:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2201911363171971&id=100000593877602
Zaujimave su aj komentare pod videami. Jeden jej tam napisal:
Riesite uchilakou a karieru si robite na 11 rocnom fake nicku pokecu tam ze vrazdy utekaju policajtom nikto nic nerobi. Na pokeci je zo 100 000 ludi 75 000 uchilakou 20 000 buzerantov a zvysok si tam hlada lasku svojho zivota
.
S cim suhlasim aj ked slovko "buzerantov" mohol napisat inaksie ako nenavistne
Mathias8
Registrovaný uživatel

Mathias8
Registrovaný uživatel

Tento chalan trpi strasnym pocitom menejcennosti. Kazdy nejako vyzerame ale jeho tvar je skareda a on si to uvedomuje. Ma smolu na dievcata svojho veku tak oslovuje prevazne malolete. Viem to pretoze mi to v minulosti napisal. Samozrejme ze hned nie ale az po niekolkych hodinach ked vo mne nadobudol doveru.

Preco neukaze pani Kovesova inu cast konverzacie a miesto toho ukazuje iba cast kde pisu ludia o sexe? Viete preco? Lebo akonahle jej niekto napise ze sa chce snou stretnut a pise o sexe v tej chvili ona suhlasi a dohaduje si snim stretko. Myslim ze pani Kovesovej ide predovsetkym o seba a jej reputaciu a je cela hotova z toho ze chyta uchilakou ci pedofilou. Udava kazdeho kto jej napise a chce sex ale vacsina z nich pedofili niesu.

Realita je taka ze vacsina z tich ktori jej napisu su zakomplexovany ludia ktory maju vacsinou iny problem a ktori vyuzivaju deti ako lahko dostupne objekty pre svoje uspokojenie. Nehovorim ze niesu medzi nimi pedofili ale to su ti neuvedomeli tich je menej podla mojho nazoru.

Neskutocne ma vytacaju ludia. Skoro v kazdom komentari pod jej videami pisu ludia nenavistne o pedofiloch a co je este vacsia sila ze tie videa maju v nazve slovo pedofil.

Na Slovensku Kovesova v Cechach projekt "v siti". Bojim sa ze ten projekt dopadne rovnako.