Opičí píseň

VLASTNÍ TVORBA slouží ke sdílení vlastní tvorby uživatelů – povídek, črt, básní, písní, kreseb, případně i fotografií a videoklipů zobrazujících veřejně známé osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
  2. Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
  3. V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 573 poděkování
Dostal: 708 poděkování

Opičí píseň

Nový příspěvek od Daniel »

Tato písnička vznikla na jedné víkendové akci. Šel jsem se podívat, co dělá dcera a zjistil jsem, že bydlí na pokoji se třemi sedmiletými dívenkami. A všechny tři sebou měly jako plyšové zvířátko opičku.

Obrázek

Když jsem posléze viděl opičky i s jejich majitelkami, zrodil se mi v hlavě nápad na písničku. Začal jsem se vyptávat a dozvěděl se, že jedna opička se jmenuje Mašlička, druhá Natálka a třetí Džudinka. Holčičky mi pak o opičkách napovídaly spoustu zajímavých věcí. A z jejich vyprávění jsem ještě ten den poskládal opičí píseň.

Opičí píseň

1. Opička Mašlička
hebká je celičká,
ráda banány jí,
na krku mašličku nosí.

Mašličku ráda mám,
často s ní povídám,
ráda mi pomáhá,
jen někdy se mi schovává.

Ref. Tam v ráji opičím,
kde nikdo nekřičí,
a když tak jen pro radost,
opičky si hrají,
po stromech šplhají
a banánů mají dost.

Ty kdo rád dovádíš,
neplechy provádíš,
můžeš si s nimi jít hrát,
o opičím ráji,
o zemi s palmami
krásný sen nechat si zdát.

2. Opička Natálka
je pěkná vtipálka,
stále se usmívá,
žlutý šáteček nosívá.

Natálku ráda mám,
často si s ní hrávám,
že mě má ráda, vím,
a nikdy se s ní nenudím.

3. Opička Džudinka
je krásná, malinká,
na slovo je skoupá,
na větvích se ráda houpá.

Džudinku ráda mám,
všude s ní jezdívám,
o cestách vypráví
medvídku, s nímž kamarádí.

Notový zápis: opici_pisen.pdf
Melodie ke stažení: opici_pisen.mid

Druhý den u snídaně mi pak jedna z holčiček řekla, že "ta písnička o opičkách je moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc, moc a moc hezká". No nepotěšilo by vás to :)
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ