Poďakovanie pre Sertralin

Životní příběhy a zkušenosti uživatelů, které zároveň nebyly publikovány na titulní straně webu - nebojte se přispět svými osudy a historkami, ať už pro usmání nebo hledání pomoci či podpory. (V případě publikování na webu jsou témata přesunuta do sekce Články, kde se k nim může vyjádřit i veřejnost.)
Teddy Bear
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 12
Kontakt: Sem mi môžete písať. Budem sa tešiť.
E-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Život je ako bomboniera nikdy nevieš čo ochutnáš.
Dostal: 5 poděkování

Poďakovanie pre Sertralin

Nový příspěvek od Teddy Bear »

Poďakovanie

Ahoj rád by som sa podelil so svojím príbehom tu vo svojej komunite. Dlhšie som tu nebol mal som veľa práce ale rozhodol som sa vám napísať svoj príbeh.

Je to pre mňa určitá forma poďakovania osobe ktorá mi veľmi pomohla od začiatku až doteraz spoznať samého seba aj so svojím špecifickým darom.

Tento článok by som veľmi rád venoval osobe Sertralin ktorého som spoznal v tejto komunite a som za to veľmi rád že mám možnosť sa s ním poznať aj osobne pretože to je pre mňa jeden z najlepších ľudí ktorého som mal možnosť spoznať za ten čas. Mám ho veľmi rád a nevymením ho za nič na svete. Na začiatku som si myslel že je so mnou Amen keď som zistil ako to vlastne so mnou celé je. Teraz som na to hrdý že som taký aký som a že mi prišiel do cesty perfektný človek s ktorým si maximálne rozumiem. Chcem sa mu za to veľmi pekne poďakovať. Za všetko čo pre mňa robí urobil a možno ešte urobí. Je pravdou že sa tu a tam niečo o ňom popísalo. Nech to bolo ako chce ja viem svoje. Odo mňa mu patrí jedno obrovské ďakujem. Pomohol mi prekonať strach zo samého seba a berie ma presne takého aký som.

Mám svoje špecifické potreby ktoré je ochotný v plnej miere akceptovať. Dokážeme sa navzájom tolerovať a dopĺňať svoje pocity jeden voči druhému začo som veľmi rád. Nikdy som si nemyslel že môžem v takejto komunite nájsť človeka na ktorom my bude tak záležať ako na mojom Sertralin-kovy. Túto komunitu som si veľmi obľúbil a úplne sa mi zmenil pohľad na celú vec. Na tomto webe sú úžasný ľudia otvoreným srdcom ktorý som vám ochotný kedykoľvek poradiť podporiť alebo pomôcť. Moje ďakujem patrí aj administrátorom tohto webu ktorý vlastne zapríčinili že som sa mal možnosť spoznať s mojím Sertralin-om.

Boli sme spolu už na dvoch dovolenkách ktoré boli úžasné a preto každý kto číta tieto riadky a je v našej komunite platným a plnohodnotným členom by mal byť s časti súčasťou tohto príbehu pretože podporujeme sa na vzájomne čo prinieslo šťastie aj nám dvom.

Tebe Sertralin

Chcem ti ešte raz veľmi pekne poďakovať že stojíš pri mne a za to všetko čo pre mňa robíš. Mám ťa rád s celého srdca a som rád že ťa mám. Vieš že stojím pri tebe a keď budeš kedykoľvek čokoľvek potrebovať som tu pre teba.
Ak ste to dočítali až sem určite vám došlo že spolu máme silné priateľské puto. Vôbec to neľutujem práve naopak pochopil som že mi na niekom naozaj veľmi záleží a práve preto píšem tieto riadky. To čo si o tom kto mysli malú vec nezaujíma je to naše spoločné šťastie o ktoré sme sa chceli podeliť s komunitou. Ak to niekto vníma negatívne je mi naozaj ľúto že nepatrím do skupiny obľúbených a zaškatuľkovaných.

Myslím si však že Šťastie je len jedno a človek by ho mal vnímať ako dar. So sertralinom sa mame radi a verím že nám to vydrží. Rozumieme si vo veľa veciach a vnímame veci podobne.

Týmto článkom som chcel ukázať najmä novým členom že život sa môže zmeniť vždy a všade dokonca aj tam kde by ste to nečakali.

Ďakujem za dočitanie tohto článku a budem sa tešiť na stretnutie s Vami všetkými tu na ČEPEK-u

Váš Teddy Bear
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 12. 6. 2018, 21:24:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraveno na žádost autora.
Seigold
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 23 poděkování
Dostal: 59 poděkování

Re: Poďakovanie pre Sertralin

Nový příspěvek od Seigold »

Kluci moc a moc vám přeji vaše přátelství, a protože jsem Sertalina poznal v ne jeho nej pohodě, přejimu to dvojnásob. Vím co to dělá z člověkem, když je na dně, kde jsem momentálně já. Osobní setkání nám nevyšlo, přesto si tohoto člověka vážím,že dokázal zabojovat a je současně šťastný. A jsem dvojnásob rád, že je to díky člověku z této komunity. Kluci jen tak dál. Seigold
Smazaný uživatel (gabajaza)

Re: Poďakovanie pre Sertralin

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Děkuji Teddy za upřímnost. Vážím si tvých, sic na můj vkus příliš optimistických, leč upřímných slov. Takový optimistický rozklad si snad ani nezasloužím.

Jsem velmi rád, že jsem mohl lépe poznat další z řady osob, které mají upřímně rádi děti, chápou že dítě není žádná sexuální hračka, a nesnáší když jim někdo ubližuje. Každopádně ty jsi od těch ostatních ještě v jiných věcech specifický. Je u tebe více rozvinutá citlivost a smysl pro vcítění se do druhého. Taky jak už jsi zmínil máme společných mnoho dalších věcí. Počínaje takřka stejným vkusem na holčičky a konče zálibou vlastního rozvoje v oblasti informačních technologií.

Upřímně, kdybych tě nepoznal, tak nevím, co by se se mnou stalo. Řekl bych, že jsi mě takříkajíc ukradl hrobníkovi z lopaty. Minulý rok v období Srpna (Augusta) a Září (Septembera) jsem byl velmi frustrovaný z vlastního života, nemotivovaný a zbabělý pokračovat v tom dál. Myslel jsem takřka den co den na to, jaké by to bylo spáchat sebevraždu. Jenže v tom jsem poznal tebe, záchranou ruku, která mě vytáhla z temných myšlenek. Nikdy bych dříve nevěřil tomu, že mi obyčejný dotaz na tvou avatarku na [název webu odstraněn] v plné velikosti, dokáže obrátit život o 360 stupňů. Po tom dotazu sis se mnou začal psát a vyklopil mi svůj životní příběh, což mi pomohlo zvednout se ze dna. Velmi ti za tento počin děkuji.

A co že to mezi námi vzniklo?
Je to silné přátelské pouto, za které jsem vděčný. Teddy je úžasně tolerantní. Sice ke mně cítí lásku, ale zároveň chápe, že já k němu ne. Nedokážu totiž milovat nikoho dospělého a navíc moje sexuální preference končí kolem třinácti let.

Zároveň to ale není klasické přátelství. Já i Teddy ve své duši máme kousíček malého chlapce, který v dětství prakticky nedostával mateřskou lásku, takže nám teď chybí. Naštěstí se to dá napravit například obejmutím a upřímnými slovy: „Mám tě rád.” Je uklidňující a povzbudivé, když se najde někdo, kdo vám toto dopřeje. S tím člověkem se budu tento rok v Srpnu znát už rok. A víte kdo to je? No přece Teddy Bear. :)

Seigolde, děkujeme za pochopení. Doufám, že i ty budeš časem šťastný, jako jsem teď já. Zasloužíš si to.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 7. 12. 2020, 23:54:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: název webu odstraněn