Dobrý den,
název mé bakalářské práce se do nadpisu nevešel, takže - Píší bakalářskou práci Stigma jako součást života nekriminálních pedofilů. Problematika tohoto odvětví mě velmi zaujala a chci především zmapovat život a prožívání/náhled na svou vlastní osobu pedofilně zaměřených osob.
Obracím se proto na vás s velkou prosbou o zapojení do mého výzkumu. Stačí mi pár osob, se kterými přes internet provedu rozhovor - písemně, a nejlépe přes skype kvůli rychlé domluvě. Vše je ANONYMNÍ a bude užito JEN pro účelý mé bakalářské práce. Pokud mi tedy můžete zodpovědět seznam několika otázek a nebyl/a jste nikdy trestně stíhán/a ve spojitosti s vaším sexuálním zaměřením, budu opravdu velmi vděčná, jestliže mne co nejdříve kontaktujete. :-) Můžete mě kontaktovat na e-mail [email protected] a rovnou mi tam vepsat, jak vás najdu na skypu nebo pokud skype nemáte a nechcete ho zakládat, domluvíme se jinak.
Budu také velmi vděčná, když sami oslovíte třeba někoho dalšího o kom víte, že by se mohl zúčastnit, pokud vás téma mé bakalářské práce zaujalo.
Pěkný den přeje Zuzka
Bakalářská práce, život a prožívání pedofilních osob
Bakalářská práce, život a prožívání pedofilních osob
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 2. 6. 2018, 12:00:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název tématu a téma přesunuto do správné sekce.
Důvod: Upraven název tématu a téma přesunuto do správné sekce.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Re: Bakalářská práce, která mapuje život a prožívání ped.oso
Skype nemám, ale na e-mail rád odpovím ([email protected]..., ale snad mi to tu z titulu GDPR nesmažou). 
Je fajn, že podobné práce vznikají, i když osobně bych viděl ještě radši dizertační práci.
Protože tohle je hodně podceňované téma, do kterého se nikomu moc nechce, ačkoliv v součtu může být tzv. "pedofilů" (tj. když to vezmu "odspoda" infantofilů, nepiofilů, pedofilů, hebefilů a efebofilů) v populaci i jednotky procent a nikoliv promile. Přitom ale většina z "nás" (neberu v potaz, kdo je tady registrovaný, čistě odhaduju na základě celé populace) jsou podle mě hebefilové a efebofilové..., infantofilů mezi námi asi moc nebude. 

Je fajn, že podobné práce vznikají, i když osobně bych viděl ještě radši dizertační práci.

-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 154 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Re: Bakalářská práce, život a prožívání pedofilních osob
Rád odpoviem na pár otázok.
[email protected]
[email protected]
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Výkřik do tmy: Život je boj, ale pokud vedle sebe máte ty správný lidi je život hned lepší.
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 8
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 50 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Re: Bakalářská práce, život a prožívání pedofilních osob
Taky se v případě zájmu zapojím. Skype nemám, ale můžeme to domluvit jinak. [email protected]