Já mladý pedofil...

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Phaliya Dhaniyeole
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Vadí mi alibismus a infantilní dospěláci. Mozek je potrava pro červy až v rakvi. Láska hory přenáší.
Dal: 3 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Já mladý pedofil...

Nový příspěvek od Phaliya Dhaniyeole »

Ahoj, zdravím :)
Tak jsem tady...

Narodil jsem se relativně nedávno, v roce 2001. Blížil se konec roku a přece to byl začátek. Kdo mohl tušit, že života pedofila. Otázkou zůstává, jak moc velká je to chyba. Nebo je to dar?

Život šel dál. Občas se mnou vymetl tak, jak to dělá každému a rád. Ve svých patnácti si pro mě připravil nádherné překvapení. Tušil jsem to dřív, ale až tehdy jsem se plně utvrdil v tom, co se mnou skutečně je.
Pedofil. Prostě pedofil. Hanlivě peďák, pěkně milovník děti. Vše to spojuje moje touha být s dětmi. Ne ale proto, abych dělal co se po mě žádá, hlídání to není. Prostě mě vzrušují. Moc po nich toužím a to si nedám vzít.
Lidé, kteří nežijí tento život nechápou. Nejde mi o sex. Nejde mi o vyzývavé gesta. Jde mi o úsměv, něhu, dotek. City, které ani každodenní soulož běžně orientovanému nevynahradí.
Kdo by to řekl. Že začátku jsem byl smutný, moje oči potápěly slzy, moji duši potápěla přirozenost. Pak nastal obrat a vnímal jsem to jako dar vidět skutečné vzrušení až v nevinnosti a čistotě. Ne v tunách make-upu a nechutných oplzlých gestech. V kráse holčiček, v jejich úsměvu a v jejich dětských snech. Ať to zní jakkoliv divně, podstata se zakrývá těžko, že?

Nikdy to na veřejnosti nepřiznám, jenom pár lidí, kterým věřím to ví. Okolí by mě zavrhlo a smích by se zase měnil v pláč. Nechci to znovu...

Nestyďte se za to, co jste. Jsem pedofil a můj život je můj vlastní prostor. Chci se realizovat, ale s pověstí pedofila bych neměl v mém stavu šanci. Snad se vám povede lépe :)
Marco Freeman
Administrátor
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny
(Telegram dávám po dřívější komunikaci)
Dal: 1098 poděkování
Dostal: 2054 poděkování

Re: Já mladý pedofil...

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Phaliyo (doufám, že to skloňuji správně),

vítám tě mezi námi v komunitě. Doufám, že se ti zde bude líbit. Pokud budeš mít zájem, určitě nebude na škodu registrovat se i na chatu a občas zajít i tam. :)

Na tvém příspěvku mě zaujalo jak to, že jsi poměrně mladý na průměrný věk zdejších lidí, tak i to, že ses v tak relativně mladém věku dokázal se svou orientací poměrně dobře srovnat, když o ní píšeš jako o "svém daru" (i když tomu, jak píšeš, předcházelo těžší období, které si asi každý z nás dokáže hádám představit). Ono obecně hlavní aspekt k spokojenému žití pedofila bude přijetí sama sebe, takže jsi podle mě na dobré cesté k tomu šťastně žít. :) Těší mě, že jsi k nám zavítal.

Přeji ti vše dobré,
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________
Phaliya Dhaniyeole
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Vadí mi alibismus a infantilní dospěláci. Mozek je potrava pro červy až v rakvi. Láska hory přenáší.

Marco Freeman píše: vítám tě mezi námi v komunitě. Doufám, že se ti zde bude líbit. Pokud budeš mít zájem, určitě nebude na škodu registrovat se i na chatu a občas zajít i tam. :)
Děkuji :)
Tuhle stránku stejně jako server [název webu odstraněn] návštěvuji už dlouhou dobu, jsem za to velice rád a myslím si, že je na čase, aby někdo jako vy pohoupnul k lepšímu veřejné mínění. Zrovna dnes v noci jsem se díval do archivu ČT na pořad Máte slovo, téma pedofilie. A chtělo se mi brečet z toho, jak drtivá většina lidí jako řešení uvádí kastraci, popravu, čipování a podobně. Jeden ohlas zněl: Pedofilové nectí děti. To mě dorazilo úplně...

Pěkný den :)
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj. Vítam ťa na čepeku. :)
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ahoj. Ide o to ako na sa to budeš dívať. Ak to budeš brať ako chybu, budeš sa viac utápať v trápeni pretože budeš veriť všetkým, ktorý o pedofiloch hovoria negatívne či už média alebo verejná mienka. Nesmieš dovoliť, aby sa ti tieto reči dostali pod kožu. Dívaj sa na veci z nadhladom. Ver viac svojím pocitom a nie cudzím, ktorí o nich hovoria za teba, pretože oni nevedia ako sa cítiš. Hovoria iba to, čo je v nich od základu vsugerované a to, že pedofil je zlý človek, ktorý ubližuje detom. Pravdou však je, že ich má naozaj rád. Museli by byť ako ty alebo ja, aby to pochopili. Museli by byť v tvojej koži. Keď niekoho máš rád vedome mu neublížiš to sa nedá. Práve naopak robiš všetko preto, aby bol šťastný a keď nie tak sa aspoň o to snažíš.

Ak to budeš brať ako dar, bude sa ti žiť lahšie, pretože ťa tieto negatíva nebudú až tak vnútorne ničiť. Prijmeš sa takého aký si. Ak to budeš brať ako dar postupom času sa naučíš ovládať svoj strach. Budeš robiť to, čo cítiš bez ohladu na to, čo si o tom myslia druhí ludia. Ak cítiš čo je správné pre to, aby bolo dieťa šťastné tak to urob a nerieš to čo si o tom myslia druhí ludia.

Musíš si uvedomiť, že nemáš na čele napísané, že sa ti páčia deti, že ich máš rád. Nikto z cudzích o tom nevie iba ty a ten komu to povieš. Takže prečo sa báť robiť veci, ktoré pokladáš za správne a ktoré cítiš? Nemám na mysli sex ale city, to čo cítiš, lásku k detom. Prečo už keď som sa narodil s tímto darom, prečo to nevyužiť na prospešné a doležité veci?

Podla mna najvačším globálnym problémom je nedostatok lásky, je kopec trpiacich detí, detí bez domova, detí tažko chorých, detí ktorím je psychicky a fyzicky ubližovaním detí, ktoré sú vychovavané bez lásky a podobne. Prečo by si nemal šancu? Nikto nevie že si pedofil a nikto to ani vedieť nemusí ale robiť správne veci možeš. Detí je vela, možností kopec. Možeš sa rozhodnúť ktorým smerom sa vydáš. Niekedy stačí obyčajný úsmev, ktorým dieťa zistí, že ho máš rád bez toho aby si mu musel o tom povedať alebo niekomu. Obyčajný úsmev, ktorý nemusí byť pre to dieťa práve obyčajný.

Robiť radosť deťom a robiť ich štastnými v tom pokladám zmysel života...
Phaliya Dhaniyeole
Registrovaný uživatel

Mathias8 píše:Ahoj. Ide o to ako na sa to budeš dívať. Ak to budeš brať ako chybu, budeš sa viac utápať v trápeni pretože budeš veriť všetkým, ktorý o pedofiloch hovoria negatívne či už média alebo verejná mienka. Nesmieš dovoliť, aby sa ti tieto reči dostali pod kožu. Dívaj sa na veci z nadhladom

Podla mna najvačším globálnym problémom je nedostatok lásky, je kopec trpiacich detí, detí bez domova, detí tažko chorých, detí ktorím je psychicky a fyzicky ubližovaním detí, ktoré sú vychovavané bez lásky a podobne.
Právě proto to jako dar vnímám. Lidské vlastnosti se podle mě nedělí na dobré a špatné, na dobré a špatné se dělí to, jak je člověk využije. I člověk snící o bestiální vraždě jí nemusí vykonat a místo toho může svoje představy promítnout do vyšetřování podobných - ale zrealizovaných zločinů. Zlý chtíč slouží dobru. U pedofilie je to pro mě o to snažší, protože vím, že to není špatná vlastnost, ale dar. Jedna sexuoložka - asi někdo víte, kterou myslím, to popsala jako dar od evoluce, který má určitě své místo. Jenom nevíme kde...
Skrátka to jako chybu nevnímám. Někdy se ale zastavím a řeknu si: Sakra. Tak mizerný život! Nikdy nebudu po této stránce normální a umřu s tím. Pak si ale vybavím krásnou dívenku a řeknu si: ,,Tohle geniální a rozkošné stvoření bere ostatních 99% lidí jako nedospělou bytost. Možná chovají něco na způsob mateřské lásky, nebo empatie, ale nic víc. Já jí vnímám jako dar. Krásnou, něžnou a svou. Žije podle pevného řádu, musí chodit večer spát, aby se ráno mohla čerstvá probudit a nastanou dětské povinnosti. Škola, kroužky... Každý tenhle aspekt na ní mám rád. Každý aspekt dětství. A jako pedofil jsem schopný ještě jedné krásné schopnosti - umět se dokonale vcítit do toho, co prožívá. Vím, co jí říct, vím, co jí trápí a za boha nechci, aby jí to trápilo dál. A přesně proto jsem někdo, kdo nemá titul podřadný. Tuhle mojí vlastnost vlastně - moc miluji!,, :)

Tohle je věc, která mě moc mrzí. Hodně slz mě stálo poslouchat řeči jako: Pedofil? ten dětem ubližuje a nic jiného, než chtíč k nim necítí!
A přitom mě jako pedofila nejvíc trápí to, že musí tolik dětí trpět, musí v sobě dětství zlomit a pokračovat, jako bezvládné loutky, aby se přenesly přes bolest. Například domácí sexuální násilí, to si myslím, že je to nejhorší, co se dětem děje po psychické stránce. Jestli něco dokáže dokonale zlomit dětskou duši, tak tohle. Rád bych někdy právě takovým dětem pomáhal, protože mě jistým způsobem přitahuje možnost mít pro takové dítě otevřenou náruč. Rád bych dělal život nějáké takové dušičce o něco sladší, když už to doma bylo takové hořké a trpké zakoušení...

Jsem za svoji orientaci rád :D Měj se :)