*hmmmm*

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
*hmmmm*

*hmmmm*

Nový příspěvek od *hmmmm* »

Ahoj. Vystupuji na netu pod přezdívkou *hmmmm*. Jsem pedofilní bisexuál. Ale mám jednu fakt originální úchylku. Vzrušuje mě šířit o lidech lži, že jsou pedofilové a gayové. Přijde mi to strašně sexy a dělám to na mnohých internetových serverech a strašně si to užívám. Ale v reálu bych si to netroufl. Jak se nazývá tahle úchylka?
*hmmmm*

Re: *hmmmm*

Nový příspěvek od *hmmmm* »

A jsem 39letý chlap, jsem zapomněl napsat.
Seigold
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 23 poděkování
Dostal: 59 poděkování

Nový příspěvek od Seigold »

*hmmmm* píše:Ahoj. Vystupuji na netu pod přezdívkou *hmmmm*. Jsem pedofilní bisexuál. Ale mám jednu fakt originální úchylku. Vzrušuje mě šířit o lidech lži, že jsou pedofilové a gayové. Přijde mi to strašně sexy a dělám to na mnohých internetových serverech a strašně si to užívám. Ale v reálu bych si to netroufl. Jak se nazývá tahle úchylka?

Že by křivé nařčení? :D
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 584 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj. Hm. Máš zvláštnu úchylku. Možno je to nejaký druh sadizmu. :D
Phaliya Dhaniyeole
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Vadí mi alibismus a infantilní dospěláci. Mozek je potrava pro červy až v rakvi. Láska hory přenáší.
Dal: 3 poděkování
Dostal: 11 poděkování

Nový příspěvek od Phaliya Dhaniyeole »

Zajímavé setkání. Ať jsi skutečně *hmmmm* nebo ne, s tím očerňováním přestaň. Konkrétní plody tvé práce znám a je příjemné vidět, že se sám přiznáváš k tomu, že o ostatních v tomhle ohledu lžeš. Co třeba Poctivý o. toho dusíš pořád a smysl mě osobně uniká... Nedělá to dobrou krev, ty asi víš o čem mluvím :)

Měj se