*hmmmm*
*hmmmm*
Ahoj. Vystupuji na netu pod přezdívkou *hmmmm*. Jsem pedofilní bisexuál. Ale mám jednu fakt originální úchylku. Vzrušuje mě šířit o lidech lži, že jsou pedofilové a gayové. Přijde mi to strašně sexy a dělám to na mnohých internetových serverech a strašně si to užívám. Ale v reálu bych si to netroufl. Jak se nazývá tahle úchylka?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 59 poděkování
Re: *hmmmm*
*hmmmm* píše:Ahoj. Vystupuji na netu pod přezdívkou *hmmmm*. Jsem pedofilní bisexuál. Ale mám jednu fakt originální úchylku. Vzrušuje mě šířit o lidech lži, že jsou pedofilové a gayové. Přijde mi to strašně sexy a dělám to na mnohých internetových serverech a strašně si to užívám. Ale v reálu bych si to netroufl. Jak se nazývá tahle úchylka?
Že by křivé nařčení?

-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 584 poděkování
- Dostal: 375 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 13
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Vadí mi alibismus a infantilní dospěláci. Mozek je potrava pro červy až v rakvi. Láska hory přenáší.
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
Re: *hmmmm*
Zajímavé setkání. Ať jsi skutečně *hmmmm* nebo ne, s tím očerňováním přestaň. Konkrétní plody tvé práce znám a je příjemné vidět, že se sám přiznáváš k tomu, že o ostatních v tomhle ohledu lžeš. Co třeba Poctivý o. toho dusíš pořád a smysl mě osobně uniká... Nedělá to dobrou krev, ty asi víš o čem mluvím 
Měj se

Měj se