možná si mě pamatujete z let cca 2012 - 2013, kdy jsem sem chodil pravidelně.
Od toho roku 2013 jsem se snažil proti své vrozené sexuální orientaci bojovat..., proto jsem sem nechodil. Přece jenom když vidím, jak moji kolegové vedou plnohodnotný partnerský život, bylo mi líto, že já ho mít nemůžu... a moc jsem se snažil to změnit.
Skončilo to u toho, že jsem se sice naučil vidět i na dospělé ženě to hezké..., naučil jsem se dospělým ženským ve vhodné chvíli říct, že jim to sluší..., a "naučil" jsem se i to, aby mě dospělá ženská mohla sexuálně přitahovat třeba tím, že se mi líbí její zadek...

Vzdávám se..., dál tento boj nepovedu, protože mě to akorát vedlo k tomu, že jsem začal nenávidět celý svět a mít přidružené zdravotní problémy (vysoký tlak, třes rukou, chronickou nevolnost). Smiřuju se s tím, že jsem na dospívající holky a že nikdy "normální" vztah mít nebudu..., navzdory tomu, že i na dospělé ženě dokážu vidět spoustu krásného.

Jinak svoji cca 12-letou avatarku si nechám. Odpovídá mé původní i současné oblasti zájmu (která je o pár let výše než dříve..., ale stálo to opravdu hodně sil a nikomu bych nedoporučoval něco podobného podstupovat bez odborného vedení).