Výchova dětí s pedofilem (Miky)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Miky

Výchova dětí s pedofilem (Miky)

Nový příspěvek od Miky »

Výchova dětí s pedofilem – dotaz v poradně
Miky píše:Dobrý den, dnes jsem přistihla manžela při ukájení se nad nahým tělíčkem naší 11m dcerky. Žijeme spolu 17let, jsem o 16 let od manžela mladší, máme taky 5-ti letého syna. O zálibě muže v mladší holky (cca kolem 18let) jsem vždy tušila, ale nikdy jsem nevěděla o jeho zájmu o děti.Po incidentu se mi přiznal, že posledních pět let si uvědomuje zvýšenou pozornost o děti-dívky, ale že by jim nikdy neublížil, ani se jich nedotknul. Že ani naší dceři by nikdy neublížil, a že měl dnes poprvé potřebu se ji po koupání, když byla tak naolejovaná, přiblížit, že to byl zkrat, ale že mu přišla strašně rozkošná,neměl však v plánu ji jakkoliv ubližovat. Vůbec nevím, co si počít. Je to skvělý manžel i otec, ale bojím se pokračovat v životě s člověkem s ohledem na naši dceru, která je miminko a bude teprve do dívky růst. Co máme dělat?
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Vážená paní,

připadá mi divné, že si jako objekt zájmu Váš manžel vybral vlastní dceru. Zneužívání vlastních dětí pedofily totiž obvykle nevídáme, toho se dopouštějí spíše muži nepedofilní, ale s nízkou morální úrovní.

V každém případě potřebujete oba konzultaci a asi i nějaký čas doprovázení sexuologem. Rozhodně by nebylo dobré, abyste se rozváděli a dcerku tak připravili o rodinné zázemí.

Můžete se ke mně objednat na tel. 224 961 111, ozve se ústředna Všeobecné fakultní nemocnice a potom žádejte sestru na sexuologii.

S pozdravy

MUDr. Antonín Brzek, Sexuologický ústav, Praha
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 573 poděkování
Dostal: 717 poděkování

Re: Výchova dětí s pedofilem (Miky)

Nový příspěvek od Daniel »

Milá Miky,

jsem heterosexuální pedofil s věkovou preferencí 4-10, žiji 17 let ve šťastném manželství a mám za sebou zkušenosti s výchovou dcery, dnes už jedenáctileté.

Při čtení vašeho dotazu jsem si vzpomněl na několik let starou situaci, kdy mne pětiletá dcera požádala o hlazení na genitáliích. Psal jsem o tom v příspěvku otec a dcera. Neudělal jsem to, co po mně chtěla, protože mi bylo jasné, že cokoliv bych si vůči ní dovolil, by si mohla zapamatovat, jednou by jí to došlo a strašně bych jí tím ublížil. Neudělal jsem to, protože žádný milující rodič by neublížil svému dítěti.

Umím si ale představit dvě situace, kdy bych mohl mít problém. Mohlo by to být v případě, kdy by holčička byla mentálně postižená a bylo by tedy pravděpodobné, že jí nikdy nedojde, co se stalo. A dále v případě, kdy by holčička byla příliš malá a bylo by tedy pravděpodobné, že si ještě nebude nic pamatovat. Naštěstí pro mne úplně malé děti do 4 let věku na mě nijak nepůsobí a jako sexuálně přitažlivé je nevnímám.

Dovedu si představit, že váš manžel mohl podlehnout chvilkovému intenzivnímu sexuálnímu vzrušení a současně mohl podlehnout iluzi, že když se dcery nijak nedotkne a když nic z toho ještě nezůstane v její paměti (já sám mám nejstarší vzpomínky ze 3 let věku), tak tím vlastně nikomu neubližuje. Bohužel si přitom neuvědomil, že svým počínáním ubližuje vám.

Kdybych byl v situaci vašeho manžela a věděl bych, že mne sexuálně vzrušují takto malé děti, viděl bych jako rozumné vyhnout se všem rizikovým situacím, jako je například koupání, převlékání a péče o tělesnou hygienu. A vytrval bych v tom do doby, než by bylo evidentní, že dcera mluví, vnímá a pamatuje si, co se kolem ní děje. A mezitím bych se o to více věnoval synkovi.

V každém případě bych ale viděl jako dobré využít nabídku a navštívit sexuologa.

Daniel
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ