Návrh na nové BB kódy

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Smazaný uživatel (gabajaza)

Návrh na nové BB kódy

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Ahoj. Napadla mě taková drobnost, která by mohla usnadnit tvorbu příspěvků na fóru. Jedná se o BB kód [centre] [/centre]. Tento BB kód zajistí to, že text vložený mezi něj, bude zarovnaný doprostřed. Nebude tak potřeba text posouvat mezerami a následně pozorovat, jestli je skutečně přesně uprostřed.
Dále bych uvítal BB kódy pro nadpisy h1 až h3

. Tento kód nám z textu udělá příjemnější nadpis, než když používáme úpravu velikosti textu. Kód umí více než jen zvětšení textu. Při použití tohoto nadpisového formátu jej vyhledávače lépe indexují a tudíž nadpis a potažmo celý článek je snáze k nalezení ve vyhledávačích.

Budu rád za jakékoli doplnění či vyjádření k tomuto návrhu.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 29. 3. 2021, 14:45:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma přejmenováno.
Marco Freeman
Administrátor
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Wickr Me: MarekVolny
Výkřik do tmy: And beyond the Elysian Fields and the Garden of Eden I will look for the path that leads to your heart.
Dal: 1054 poděkování
Dostal: 1925 poděkování

Re: BB kódy - návrh

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Také jsem nad tím už přemýšlel, bylo by fajn tady minimálně to centrování mít. Pokud někdy budeme mít čas a přijdeme na to, jak nějaké BB kódy přidat, rádi bychom je přidali. Každopádně neslibuji, že to vyjde, jelikož se v tom příliš neorientuji a ani nevím, jestli by byly tyto BB kódy funkční na této verzi fóra.

Díky za nápad.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________
Tachken
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 15
Dal: 1 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Nový příspěvek od Tachken »

Tak jestli mám správné info, tak tady se musím upřímně zasmát :D Tohle fórum se oficiálně jmenuje phpBB forum a je ke stažení zdarma. S BB tagama přišlo právě phpBB fórum :D To bych se sakra divil, kdyby to nestačilo v nastavení jen zapnout ... :D *crazy*
Allein
Administrátor
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 25
ve věku do: 50
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Kasz ♥
Dal: 437 poděkování
Dostal: 435 poděkování

Nový příspěvek od Allein »

Tachken píše: čtvrtek 19. 9. 2019, 20:56:35To bych se sakra divil, kdyby to nestačilo v nastavení jen zapnout ... :D *crazy*
Základní BB kódy pro centrování, zarovnání doprava, hlavní nadpisy aj. jsou již nějaký ten pátek vytvořeny. Všechny ty nové tagy jsem přidávala ručně (tj. sepisovala HTML zápis toho, co se má s textem stát, když použiji nějaký tag), není v nastavení jednoduchá poučka typu „zapnout TAG pro centrování“, člověk si to musí vložit a nadefinovat sám.

Mimochodem, kdyby chtěl někdo nějaký dosud chybějící tag, napište mi SZ. Většinou přijdu s nějakým novým, když si uvědomím, že mně samotné nějaký tag pro úpravu textu chybí. :)