Chápete to

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Kejklíř
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Dal: 4 poděkování
Dostal: 15 poděkování

Chápete to

Nový příspěvek od Kejklíř »

Ahoj, jen menší dotaz. Vy se už pochopíte?A jak to proboha děláte všichni.Já ničím sám sebe, hledám optimismus, ale jako by nebyl. Je mi 40 let a stále přežívám. Musím přežívat a hlavně se přetvařovat a při tom tolik bolesti, co člověk musí v sobě nosit. Tvářit se šťastně, ale někdy ten vztek a ta nenávist k sobě samému.A pak smíření na chvilku, než se opět vyrojí myšlenka. Ale vydržet to je to a prát se do krve. Jde to, jedete po ulici a vidíte chlapce jít po chodníku : Hezký chlapec řeknu si a usměji se.Jedu dál, jako bych viděl sebe po tom chodníku kráčet.Asi hych taky nesnesl jako dítě pohled pedofila.Ale musel jsem a otázka je, proč. Byl jsem zneužívaný,ale nechalo to ve mě něco, nebo mám zmatek v hlavě a neumím se najít.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 589 poděkování
Dostal: 365 poděkování

Re: Chápete to

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj, nie si sám, kto iba prežíva. kto hrá na šťastného, ale vnútorne sa utápa v smútku. A rovnako nie si sám, kto tu cíti nenávisť k sebe samému. Takých je tu určite viacero. Ak chceš nájsť pokoj, musíš prijať samého seba a zmieriť sa sám so sebou.
Little Hero
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Dal: 10 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Re: Chápete to

Nový příspěvek od Little Hero »

Ahoj, myslím si, že vzhledem k Tvému zneužívání teď sám na sebe pohlížíš jako na potenciálního zneužívače. Ale víš přece sám, že takový nejsi. Jsou zneužívači dětí, sexuální násilníci atp., a pak jsou pedofilové, my, pro které jsou děti nejkrásnější a nejsuprovější lidičkové na světě. No ne? :)