Obnova databáze

Diskuze týkající se webu komunity ČEPEK, jeho částí a jeho tematického zaměření.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1526 poděkování
Dostal: 3410 poděkování

Obnova databáze

Nový příspěvek od Kasz »

Včera zde byly vloženy některé příspěvky, třeba upoutávka na ten nový film, který má být v kinech koncem května, asi bude třeba jej znovu vložit, jen nevím, jestli to není v tuto chvíli zbytečné a jestli se nebude obnovovat ještě databáze ze včerejška, kde bylo několik příspěvků... Fx100d nás určitě bude informovat, jaký máme zvolit další postup, protože by bylo zbytečné vkládat příspěvky, které by pak nějakou chybou nebo obnovou databáze byly další den nenávratně ztraceny...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 106 poděkování
Dostal: 293 poděkování

Re: Obnova databáze

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Porucha serveru, na kterém je databáze uložena. Jinak tu chybí i Kubův 2. díl zpovědi, který již také zveřejnil.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 378 poděkování
Dostal: 706 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Velmi se všem omlouvám za vzniklé potíže. Bohužel začal kolabovat pevný disk, na kterém byla databáze našeho webu. Člověk, který se o stroj stará, tuto závadu včas zachytil a dokázal předejít úplnému kolapsu disku. Data zanalyzoval a naklonoval na jný disk. Proto web zhruba jeden den neběžel. Pak byl databázový server uveden do provozu. V pondělí mi však někteří lidé začali sdělovat, že chybí cosi ze soboty a vypadá to, že byl opět nějaký problém a byla obnovena starší záloha databáze. Kubův článek nezmizel, jen se u něj zpět nastavil status konceptu, opět jsem jej zveřejnil. Co se týče příspěvků na fóru, mám zálohu ze soboty z cca 15:30 a mám dojem, že tam některé nové příspěvky jsou. Jelikož nejsem jediný, kdo dělá zálohy, jistě se najde i ten zbytek. Bohužel nemohu v současné době obnovit to co mám v záloze, nemám k databázi přístup. Jistě se vše brzy vyřeší a co bude v našich silách, to obnovíme. Na disku samozřejmě neběží jen naše databáze a až bude vše zprovozněno, k obnově ze záloh dojde.

Bohužel nejsem momentálně informován co se po obnově stalo a proč některé příspěvky nemáme. Brzy se to jistě dozvím a podám další informace.

Ještě jednou se všem omlouvám za vzniklou situaci. *sorry* Budeme se snažit, aby se situace v budoucnu neopakovala.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Fx100d píše:Kubův článek nezmizel, jen se u něj zpět nastavil status konceptu, opět jsem jej zveřejnil.
Akorát se přitom ztratila oprava nešťastného překlepu vzniklého při přepisování do počítače, kdy ke konci prvního odstavce bylo "V části druhé se svěřím, jak jsem dokázal ono nešťastné zneužívání dokončit", místo "...ukončit", což je zrovna docela blbá chyba. :D

Nějaká chyba, pád disku apod. se může stát vždy a myslím, že si lidé starající se o tento web zaslouží pochvalu za to, jak celou situaci dokázali rychle zvládnout.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)